Sistem saati: Cmt Ekm 18, 2025 6:38 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

bu sana son mektubum

Sana Bu Mektubu Gözleri Yaşlı...!!! ___Yüreği Sancılı Bir Halde Yazdım...!! Hoşgör Sitemimi Ey Siyah Saçlım....!!! Bana Bıraktığın Kalemle Yazdım...!!! Sakın Bu Mektubu Yırtıp Atma Yar....!!! Satırlar İçinde Gözyaşlarım Var...!! ... Hangi Yana Dönsem Bin Hatıran Var....!!! Bana Bıraktığın Kalemle Yazdım....!!! ...

Read more : bu sana son mektubum | Gösterim : 706 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

İNSAN OL YETER

İNSAN OL YETER ... !
...

Read more : İNSAN OL YETER | Gösterim : 716 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Sonunda ögrettiniz

Hayallerin bittigi yerde Günlügümü okuyup

geçmişi bir film şeridinde sorguluyorum.
Ve anlıyorum ki !!

Hayatıma giren bir parça alıp götürmüs benden.
Her gidenle birlikte bir parça eksilmis sevgi dolu benligimden.
...

Read more : Sonunda ögrettiniz | Gösterim : 2621 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

İYİ BAYRAMLAR...

BAYRAM

Zamanla anlıyor insan: 3-4 güne sıkışmış bir tatilden öte bir şey ...

Read more : İYİ BAYRAMLAR... | Gösterim : 1169 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Mutsuzluk ve Huzursuzluktan Kurtulmanın 9 Yolu

Aslında mutlu ve huzurlu olmak o kadar da zor değil.  Mutluluk ve huzur için dışarda olan bitenlerden çok içimizde olan bitenler çok daha önemli!

İşte size mutsuzluk ve huzursuzluktan kurtulmanın yolları

1)Her akşam uyumadan hemen önce sevdikleriniz ve sahip olduğunuz her şey için şükredin ve çok kızgın olduklarınız dahil herkesi ...

Read more : Mutsuzluk ve Huzursuzluktan Kurtulmanın 9 Yolu | Gösterim : 1404 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

SEN HİÇ SEVDİNİMİ?

Sen Hiç Yalnızlığı Gül Diye Taktın mı Yakana .........Dağ Taş Üstüne Geldi mi…. Dizdin mi ßoncuk ßoncuk Gözyaşlarını ............Sardın mı ßoynuna…… Sen Hiç Soğuk Gecelerde Yandın mı Sözcüklerin Alev Alev Aktı mı Kağıtlara…. ... ............Yırtıp Attın mı Sonra… Hayat Zamanda ...

Read more : SEN HİÇ SEVDİNİMİ? | Gösterim : 694 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

NEDEN ANNEM?

Anne benim yorganım maviydi, neden beyaz örttün üzerime ? Pamuk gibiydi yastıgım neden şimdi taş gibi ? Gece lambasını yakmayı unutmuşsun anne oysa bilirdin karanlıktan korktugumu, yagmurmu yagdı acaba? Etraf toprak kokuyor. Hafta sonu değilki, neden beni yıkadılar? neden aglıyorsun ...

Read more : NEDEN ANNEM? | Gösterim : 707 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Barış Ve Sevgi Dolu Bayramlar...

SON 9 AYDIR ÜLKEMİZDE AKAN KANIN DURMUŞ OLMASI BARIŞA OLAN UMUTLARIMIZIN EŞİT, ADİL VE GERÇEK BİR BARIŞA, EVRİLDİĞİ BİR GELECEK UMUDUYLA SİZLERİN VE AİLENİZİN KURBAN BAYRAMINI KUTLAR, ESENLİKLER DİLERİM...

Read more : Barış Ve Sevgi Dolu Bayramlar... | Gösterim : 808 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Bugün Bayram

BU GÜN BAYRAM...

Bu gün bayram Erken kalkın çocuklar Giyelim en yeni giysileri Elimizde taze kır çiçekleri Üzmeyelim bu gün annemizi
Demiş bir zamanlar Barış Manço(Allah rahmet eylesin)
Evet; erken kalkın çocuklar, analar, babalar. Kalkın ve şöyle bir etrafınıza bakın. Bayram olduğunu bilen, belki de bilemeyecek kadar küçümen bir sürü çocuk var. Üzebilecekleri ne anneleri ne de babaları olan bir sürü çocuk yaşıyor. Sokakların ...
Read more : Bugün Bayram | Gösterim : 1372 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Kurban Bayramı ve Küçük İnek

Ahmet, "anneciğim Emre bize gelecek bu gece de bizde kalacak." Dedi. Emre’nin sevdiğini bildiğim türden bir kaç çeşit yemek yaptım.Emreyle görüş- meyeli bayağı bir boy atmış kocaman delikanlı olmuştu. Okulunu bırakarak bir tamircide çıraklığa başladığından beri görmemiştim onu.
      Biraz oturup hal hatır sorduktan sonra sofraya geçtik.Emre, özene bezene hazırladığım yemeklere el sürmeyince, belli etmemeye çalışsamda bozuldum. Emre  "teyzeciğim et var da ondan yiyemiyorum" dedi."  ...

Read more : Kurban Bayramı ve Küçük İnek | Gösterim : 868 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4