Sistem saati: Cmt Ekm 18, 2025 6:38 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

kutlama

tum islam elemin kurban bayramını kutlarım

Read more : kutlama | Gösterim : 1048 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve Batak

Bir Kadını Tanımak…

Read more : Bir Kadını Tanımak… | Gösterim : 1387 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Kurban Bayramımız KutLu OLsun

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim.

Read more : Kurban Bayramımız KutLu OLsun | Gösterim : 2626 | Cevaplar : 6 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Nokta

Nokta

Karanlık bir gecede

Aydınlık bir düştün...

'Düş' dedim...

...
Read more : Nokta | Gösterim : 1899 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

söz vermiştik oysa

Söz vermiştin, bu yıl ilk yağmur
...

Read more : söz vermiştik oysa | Gösterim : 946 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Okey

24 Saatte Kırılan Kalbini Onar...

Giden Sevgilinin Ardından,

24 Saatte Kırılan Kalbini Onar

Onsuz yaşayamayacağını mı düşünüyorsun? Yanılıyorsun! Yarın sabah uyandığında onun adını bile hatırlamıyor olacaksın... Aşıktın. Ayakların yerden kesilmişti. Sanki gökyüzünde uçuyordun. Sorunlar bulutlar kadar ...
Read more : 24 Saatte Kırılan Kalbini Onar... | Gösterim : 1280 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

yüregim sürgünde

Dün Gece , El Ayak Çekilince , Kurdum Mahkemeyi Yargıladım ...

Read more : yüregim sürgünde | Gösterim : 762 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

bizde ihanet olmaz

Bir Gün Bana "Oda Seni Sevmişti"
...

Read more : bizde ihanet olmaz | Gösterim : 983 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

yüregim yine işgalde

Her gece işgaline uğradığım yalnızlıklarda
...

Read more : yüregim yine işgalde | Gösterim : 687 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

benmi nasılım sizce???

Bazen halimiz anlaşılsın diye karşı tarafa 'Nasılsın..?' sorusunu
...

Read more : benmi nasılım sizce??? | Gösterim : 661 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4