Sistem saati: Cmt Ekm 18, 2025 6:38 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

KENDİMDEM ÖZÜR DİLERİM

KENDİMDEN ÖZÜR diliyorum...
...

Read more : KENDİMDEM ÖZÜR DİLERİM | Gösterim : 1527 | Cevaplar : 3 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Kur'an da Nesih Edilen Ayet Var mıdır

Allah Kur’an ı bizlere rehber, yol gösterici olsun diye indirdiğini söyler. Kur’an ın tamamına iman etmemizi emreder. Bakara 84–85. ayetlerinde, geçmiş toplumların yerine getireceklerine dair, Allah a söz verdiklerini ama sözlerinde durmadığının örneklerini verir ve bakın çok dikkat çekici bir uyarıda bulunur.

( Yoksa siz, Kitabın bir bölümüne inanıp da, bir bölümünü inkâr mı ediyorsunuz? )

Bugün bizlerde Rabbimize, Kur’an a iman ettik ...

Read more : Kur'an da Nesih Edilen Ayet Var mıdır | Gösterim : 1474 | Cevaplar : 1 | Forum : Dini Konular

Konuşmanında Bir Adabı Vardır

Sosyal yaşamın, siyaset yapmanın, oturmanın, kalkmanın, arkadaşlığın, komşuluğun, sporun kısaca her şeyin bir adabı vardır. Bu adabı "Terbiye ve nezaket kuralları çerçevesinde insanlarla iyi geçinmek için gereken anlayış, hoş görü ve yaklaşımı sergilemektir" şeklinde açıklayabilirim. Bu yaklaşım içerisinde insanlarla doğru ve iyi iletişim kurabilmek ve bu ilişkiyi sürdürebilmektir.

Konuşmanın da bir adabı vardır. Güzel ve pürüzsüz söz söyleme sanatına "Belagat" denir ...

Read more : Konuşmanında Bir Adabı Vardır | Gösterim : 999 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Edep Eskimez Yok Olmaz

“Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum zanneder,” diyor Hz. Mevlana... Yüz yıllar geçti, daha yüzyıllar da geçecek. Mevlana’nın düşünceleri ve sözleri her daim insanlığa ışık tutmaya devam ediyor. Edep yolunun prensiplerine dikkati çekerken bir de açıklama getirmiş Mevlana; “Ey insan ‘edep nedir?’ diye sorarsan, bil ki edep, ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül etmektir”

Edep nedir gerçekten?.. ...

Read more : Edep Eskimez Yok Olmaz | Gösterim : 2072 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Öfkelenince neden bağırırız ?

Öfkelenince neden bağırırız?

Hintli bir ermiş öğrencileri ile gezinirken Ganj nehri kenarında birbirlerine öfke içinde bağıran bir aile görmüş. Öğrencilerine dönüp “insanlar ...
Read more : Öfkelenince neden bağırırız ? | Gösterim : 1599 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Yüreğim Seninle...

O kadar yakınsın ki bana,
Bir o kadar da uzak,
Sanki ilk defa aşık olmuş gibiyim,
Uzana bilsem bir adım kadar yakın,
Ama sanki ayaklarıma prangalar vurulmuş, ...

Read more : Yüreğim Seninle... | Gösterim : 1106 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Hayatla Röportaj...

Hayatla Röportaj

Hayatla röportaj yaptığımı gördüm rüyamda.

"Benimle röportaj mı yapmak istiyorsun?" diye sordu Hayat.

"Zamanın var mı?" diye sordum.

Gülümsedi ve ‘’Benim sonsuza ...

Read more : Hayatla Röportaj... | Gösterim : 1302 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

İnsan ve Kanıksama(tekrarlama sebebiyle etkilenmez olmak

İnsan ve Kanıksama

(Çok tekrarlama sebebiyle etkilenmez olmak; alışmak)

Doğadaki en enteresan canlı hangisidir sizce?Aklınıza hemen o güzelim dostlarımız, hayvanlar mı geldi? Değil tabi ki… Doğadaki en enteresan canlılar insanlardır. İnsan enteresandır. İnsan ...

Read more : İnsan ve Kanıksama(tekrarlama sebebiyle etkilenmez olmak | Gösterim : 2003 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Bir Erkeğin Ağzından Yemek Tarifleri :))))

Bir Erkeğin Ağzından Yemek Tarifleri

Domatesli Biberli Yumurta

Buyukce bir tavaya yag domates ve biber koyup bir sigara yakiyoruz. Sigaranin kulu yere dusmek uzereyse yumurtalari eklemenin zamani gelmis demektir. Yumurtalari kirip sigaramizi bitiriyoruz. Pismistir herhalde ocagin ...

Read more : Bir Erkeğin Ağzından Yemek Tarifleri :)))) | Gösterim : 1732 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Güler Misin Ağlar Mısın...

Güler Misin Ağlar Mısın

Yer : Kayseri

Siz hiç karanlikta iyi göremediginiz için yakit deposunun, tam dolup dolmadigini çakmak yakarak kontrol etme cesaretini kendinizdebuldunuzmu Kayseri sehirlerarasi otobüs terminalinde 38 AS 991 plakali yolcu otobüsüne mazot ...

Read more : Güler Misin Ağlar Mısın... | Gösterim : 2022 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4