Sistem saati: Cmt Ekm 11, 2025 2:40 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

SARIKAMIŞ 22Aralık 1914

MEKANLARI CENNET OLSUN

Read more : SARIKAMIŞ 22Aralık 1914 | Gösterim : 1382 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Okey

yaşayınca anladım

bunca zaman bana anlatmaya çalıştığımı, kendimi bulduğumu anladım. herkesin mutlu olmak içinbaşka bir yolu varmış, kendi yolumu çizdiğimde anladım... bir tek yaşanarak öğrenilirmiş,hayat okuyarak,dinliyerek değil... bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım. yüreğinde aşk olmadan geçen hergün kayıpmış aşk peşinden nedenyalinayak koştuğunu anladım.. acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmez  gözlerden, neden hiç ağlamadığını  anladım... ağlayanı güldürebilmek ,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, gözyaşımı kahkaya çevirdiğinde anladım.. bir insanı herhangi biri kırabilir,amabir tek en çok sevdiği acıtabilirmiş, çok acıttığında anladım.. fakat,haedermiş, ...

Read more : yaşayınca anladım | Gösterim : 634 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

vicdan matamatiği

sevdiklerinizle siyaset yapmayın....

siyaset dostlukları zedeler.

siyasetçiler yollarına devam eder

siz dostlarınızı yitirmekle kalırsınız ......

bu yazıyı neden yazma gereği duydum son zamanlarda sitemizde bir üstünlük bir eğo savaşı aldı başını gidiyor ..

sanki herkes ben daha çok seviliyorum benim daha çok sevenim var hesapları tutmaya başladı ...

seveni oldugunu düşünenelere bir sorum var cvplarını kendi içdünyalarına sorup cvbını alsınlar

ya kırdıklarınız?

bunu hesaba hiç kattınızmı 

sevenlerinizle kırdıkalarınızın matamatiği size dogru bir yol çizecektir umarım ...

Read more : vicdan matamatiği | Gösterim : 1406 | Cevaplar : 2 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

Tağut un Peşi Sıra Gidenlerden Olmak İstemiyorsak.

Bizler İslam ı öyle sorgusuzca yaşıyoruz ki, biraz durup düşünme gereği bile duymuyoruz. Acaba yanlış yolda mıyız diyen, Allah ın bizleri sorumlu tutacağına hükmettiği Kur’an a bakan, inancını sorgulayan ne yazık ki çok az. Allah Kur’an da bazı kelimeleri bizlerin dikkatini çekmek ve uyarmak için itinayla kullanır. Bu yazımda da, Allah ın bizlerin dikkatini çektiği ve düşünmemizi istediği bir kelime kullanıyor TAĞUT. Bu kelimenin geçtiği bir ayeti hatırlayalım önce.

...
Read more : Tağut un Peşi Sıra Gidenlerden Olmak İstemiyorsak. | Gösterim : 762 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Sessiz konuşuyorum

Yağmur olmak var şimdi,usul usul toprağa karışmak sessizce... aslında sessizlik, en güzel sestir duyabilene ve anlıyabilene... artık birazda sessizliğin konuşsun diyorum kendime... harfsiz bir lisanım var artık içimde,her cümlemde... sessiz konuşuyorum artık sadece anlayabilenlerin dilinden!

Read more : Sessiz konuşuyorum | Gösterim : 1468 | Cevaplar : 2 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

Sevgi dünyası

Çayın tadını,dost'un hayırlısını,evin huzurunu,sevginin ömürlük olanını, sağlığın şükrünü bizden esirgeme allahım.

Read more : Sevgi dünyası | Gösterim : 1094 | Cevaplar : 1 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

FACEBOOK U KINIYORUM.

Facebook u kınıyorum. Fikir ve inançlarımı özgürce yazmamı engelleyerek, gerçek İslam ın tebliğine mani olmuştur. Facebook genel merkezini göreve davet ediyorum.

Facebook, hiç kimseye ve inancına saygısızlık yapmadığım halde, fikir ve inanç özgürlüğüne darbe vurmuştur. Birilerinin güdümünde araştırmadan kararlar vererek, üyelerini cezalandırarak, benim iki kez kur an ve gerçek İslam a davet eden yazılarımı, site yöneticilerinin şikayeti olmadığı halde, diğer sitelerde, bloklarda yazılarımı yayımlamamı geçici süre ...

Read more : FACEBOOK U KINIYORUM. | Gösterim : 585 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Duyuru:''CANDOSTLAR '' 101 lobisi açılmıştır...

Yeni lobimiz CANDOSTLAR 101 Lobisi sizlerle...

Sanalkahve .com bünyesinde yeni ''CANDOSTLAR 101 ''lobisi açılmıştır arkadaşlar hepiniz yeni 101 lobimize davetlisiniz..Dostluğun kardeşliğin adresi sanalkahve yeni 101 lobisinde bol eğlence ,hoş sohbet,güzel dostluklar,eğlenceli vakitler sizleri bekliyor...Değerli admin ve ...

Read more : Duyuru:''CANDOSTLAR '' 101 lobisi açılmıştır... | Gösterim : 3263 | Cevaplar : 7 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4