Sistem saati: Pzr Ekm 19, 2025 1:39 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Hayırlı Cumalar....

Bismillahirrahmanirrahim...EY RABBİM
Şu Anda Bu Yazıyı Okuyan Kardeşlerimii Çok Sev.
Sen Onlardan Razı Olana Kadar Yaşat..
Onların Gönlünde Razı Olunanı Onun Hakkında Hayırlı Eyle.
Onu Her Türlü Musibetten Ve Beladan Koru..
Tek Bir ...

Read more : Hayırlı Cumalar.... | Gösterim : 2628 | Cevaplar : 5 | Forum : Dini Konular

Canözümmm...

Beni Sensiz Bırakma

Bir bebeğin kalbi gibi yalansız                       
                   Nedensiz nasılsız seviyorum
                   Her gece uyumadan önce duam bu
                   Senle ben bir ömür diliyorum
                   Adın dilimde bir şiir
                   ...

Read more : Canözümmm... | Gösterim : 2546 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

YAĞMUR..

Yağmur

İnce   ince  gökyüzünden süzülür

Elif    diye    yeryüzüne   dökülür

...

Read more : YAĞMUR.. | Gösterim : 3012 | Cevaplar : 4 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Ah be Ahlal/Gitmek i,stersinde Gidemessin yine de

gece olunca  aniden sol yanın acır.. 

bir şey saplanır yüreğine... 

gözlerde ki yaşlar kendini feda eder... 

dil susar, hiç bir şey diyemez.. 
üç gün, ...
Read more : Ah be Ahlal/Gitmek i,stersinde Gidemessin yine de | Gösterim : 1150 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Şimdi Değilse Ne Zaman ?

Şimdi Değilse Ne Zaman

Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi.

Evlendikten sonra, bir çocuğumuz doğduktan, hatta ardından bir tane daha olduktan ...
Read more : Şimdi Değilse Ne Zaman ? | Gösterim : 1350 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Gülümsermisiniz ????

Gülümse

Düşün. Yaşadığın tüm güzel anları. Ve gülümse. Gülümse ki hayat da sana gülümsesin. Gülerek başla bugün güne ve henüz daha dün olmadığı için hakkını ver bugüne. Güzel bir gün olsun bugün. Her günden daha güzel. Her şeye rağmen ...
Read more : Gülümsermisiniz ???? | Gösterim : 1744 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Ama Sen Gene Öyle Kal

AMA SEN GENE ÖYLE KAL

Benliğimin doruklarında 

Yüreğimin düğümlerinde

Avuçlarının sıcaklığını

Yalnızlığımın soğukluğunu

...

Read more : Ama Sen Gene Öyle Kal | Gösterim : 3655 | Cevaplar : 8 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Solun Eksiği

Solun Asıl Eksiği

Gelişimleri bütünüyle incelenirse, ülkemizin sağcılarıyla solcuları arasında çok büyük bir insan ilişkileri farkı olduğu görülüyor. Sağcılar kendi aralarında çok daha dayanışmacı olabiliyor; diğer sağcıları koruyor ve kolluyor; birbirlerini destekliyor ve bunun meyvelerini özel ilişkilerden örgütlerinin güçlenmesine dek her düzeyde topluyor. Buna karşılık solcular dostluk ve dayanışma konusunda çoğu kez yaya kalıyor.

...

Read more : Solun Eksiği | Gösterim : 1279 | Cevaplar : 0 | Forum : Sertbest Kürsü

Dünyada Ödül Alan Karikatürler...

Dünyada Ödül Alan Karikatürler...

Şiddet, savaş artık oyuncakları bile kirletmiştir. Tek ayağını kaybetmiş çocuğun yüreğine, kağıt bir uçak bile korku salabiliyor.Kim bilir belki Filistinli, belki Iraklı, belki Vietnamlı...Belki?...

Ölmek için erken, yaşamak için geç... Hepimiz umutsuzluğa düşeriz ...
Read more : Dünyada Ödül Alan Karikatürler... | Gösterim : 2550 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Hayatımı Çiziyorum :))

Hayatımı Çiziyorum

...

Read more : Hayatımı Çiziyorum :)) | Gösterim : 5874 | Cevaplar : 11 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4