Sistem saati: Pzr Ekm 19, 2025 8:48 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Hayat Bize Neler Öğretti...

Hayat Bize Neler Öğretti

Öğrendim ki…
Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız.
Kendinizi sevilecek insan yapabilirsiniz,
Gerisini karşı tarafa bırakırsınız.
...

Read more : Hayat Bize Neler Öğretti... | Gösterim : 2882 | Cevaplar : 4 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Özür Dilerim Ama Seni Seviyorum..

özür dilerim ama seni seviyorum

Özür dilerim ama seni sevmek zorundayım. Biliyorum, senden bir tane daha gelmeyecek bu dünyaya. Kızma ama yaşamak istiyorum en basitinden eğlenerek, çok gülerek… Herkes bir kez gelirmiş dünyaya ve ölmek de kadermiş. Her şeyi yaşayabilirmiş insanoğlu sevgiyi, ...

Read more : Özür Dilerim Ama Seni Seviyorum.. | Gösterim : 1511 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Rivayetler İnancımızı Yönlendirince

Kur’an, akla düşünmeye önem verir. Ayetler üzerinde düşünerek iman etmemizi, asla emin olmadığımız bilgilerin ardına düşmeden, imanımızı yaşamamızı özellikle verdiği örneklerle anlatır ki, yanlışın ardından gitmeyelim. Peki, bizler Rabbin bu öğüdünü ne kadar dinliyoruz?

Allah ın sizleri Kur’an dan sorumlu tutuyorum, onun ipine sarılın sözleri, bir kulağımızdan girmiş, diğerinden ne yazık ki çıkmıştır. Rivayetler günümüzde adeta Kur’an ın önüne geçmiş, onunla eş tutulan, dini hükümler haline gelmiştir. Bu ...

Read more : Rivayetler İnancımızı Yönlendirince | Gösterim : 1316 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Unutkan Bir Ülke Eylül...

Unutkan Bir Ülke Eylül...

Eylül avuçlarımın içinden kaçıp gidiyor yarı gecenin içinden... Eylül hüzün! Eylül acı! Eylül umut benim için... Toprağın delice saldırdığı o kıvrımın, Yves Bonnefoy’un o tuhaf müziğinin eşliğinde yürüyorum. Yeryüzünün o suskun tortusuyla kaplı, çocukların gözlerinde saklı güneşi arıyorum gecenin karanlığında. Bir ses duyuyorum ormanda yürürken: “Şuracıkta duran ölümün yalnız çeşmesidir, iyi bak!” Bir düş görüyorum besbelli... Uyanıyorum, bir süre ...

Read more : Unutkan Bir Ülke Eylül... | Gösterim : 1096 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Seviyorum....

Seni Seviyorum, Çünkü;
Her sabah kalktığımda yaşamak için tek nedenim, sen varsın ...
Fakat seni sevmek için binlerce nedenim var ...

Seni Seviyorum, Çünkü;
Bu siyah beyaz dünyada tek renk sensin,
Bir ...

Read more : Seviyorum.... | Gösterim : 3420 | Cevaplar : 6 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Hiç Sesler

Read more : Hiç Sesler | Gösterim : 896 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

metin

Bir buluttan denize bir damla su damladı. Denizin büyüklüğünü, uçsuz bucaksızlığını gören damla çok utandı ve şöyle dedi: Denizin bulunduğu yerde ben kim oluyorum? Doğrusuna bakılacak olursa o varken ben yokum. Su damlası kendisini hakir gördüğünden sedef onu bağrına basıp naz ile besledi; felek de onu öyle yükseltti ki ...

Read more : metin | Gösterim : 1035 | Cevaplar : 0 | Forum : Fıkralar

Sertap Erener-----Rüya

Read more : Sertap Erener-----Rüya | Gösterim : 1580 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

19 Eylül Gaziler Günü Kutlu Olsun

Gaziler Gününün Anlam Ve Önemi

Bu gün 19 Eylül GAZİLER Günü Bilindiği gibi, Muharip Gazi, harbe katılıp da, harpten sağ olarak dönen savaşmış kahramanlardır. Gazilik unvanı devlet tarafından verilir. En büyük Gazi, bu unvanı 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kararı ile alan vatanın kurtarıcısı ve kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. 2002 senesinde çıkartılan yasa ile 19 Eylül günü Gaziler günü olarak ...

Read more : 19 Eylül Gaziler Günü Kutlu Olsun | Gösterim : 2537 | Cevaplar : 6 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4