Sistem saati: Pzr Ekm 19, 2025 8:48 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Kalp kırmak kabe'yi yıkmak gibidir....

Kalp insanda bulunan her değerli şeyi içinde barındırır. Îmânı da insan kalbinin duyarlılığıyla ilgilidir. Kalple akledilir, kalple iman edilir. Uzlaşı kalpte yaşanır, takva kalpte yaşanır. Kalp ısınır, kalp sağlamlaşır, kalp meyleder, parçalanır, katılaşır, mühürlenir. Kalp mutmain olur.

Kalp mühürlenmiş ise ölüdür. İçinde kavrayış, vicdani duyarlılık yoktur; dolayısıyla akıl ve iman da yoktur. Mevlânâ’nın ...

Read more : Kalp kırmak kabe'yi yıkmak gibidir.... | Gösterim : 12315 | Cevaplar : 10 | Forum : Dini Konular

daha alışmamıştık

Hep bir göç hali bizimkisi

Alışmamış kıçımız oturmaya

...
Read more : daha alışmamıştık | Gösterim : 1258 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Okey

baba uyan

Anneminsiz iç çekişleriyle uyanmaya başlamıştım 
...

Read more : baba uyan | Gösterim : 3002 | Cevaplar : 5 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Down Sendromlu Bir Çocuğa Köpeğin Şefkati; Düşündürücü Bir V

Down Sendromlu Bir Çocuğa Köpeğin Şefkati

İnsanlığın ders alması gerektiği bir tablo !

Çocukları down sendromlu doğacak diye öldüren annelere ibret olsun..Bu tablo bir kez daha gösterdi ki; kimi hayvanlar, insan kılığına bürünmüş canilerden, ...

Zor Zanaat..

Bazen biz insanoğullarının bir şekilde sınandığını, güçlerinin, sabırlarının, olaylar karşısındaki dayanma derecelerinin ölçüldüğünü düşünüyorum. Öyle beklenmedik anlarda peş peşe öylesine olaylara gebe ki nefes aldığımız şu minicik dünya. Bir anda evet bir anda her şey altüst olabiliyor hayatımızda.

Beklenmedik bir anda bir darbe alıyoruz ve daha onun etkilerini atlatamadan , daha doğrusu ne olduğunu ...

Read more : Zor Zanaat.. | Gösterim : 1916 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Bende neden olmasın.

Başkalarının sahip olduklarına nasıl bakarsınız?

Ne güzel onda var, bende de olsun mu dersiniz?

Yoksa, onda var, bende neden yok diye hafiften üzülür müsünüz?

Ya da gözünüz kararmış bir halde onda var bende de mutlaka olmalı diye hırslanır mısınız?
...

Read more : Bende neden olmasın. | Gösterim : 867 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Keşfe varmısınız?

Kendimize, etrafımıza, sevdiklerimize, arkadaşlarımıza, dünyaya, kısacası insanlığa faydalı olmanın yolu önce kendimizi KEŞFETMEKLE başlıyor. Kendini keşfetmeyen, ne istediğini bilmeyen bir insan, etrafına geniş açıyla bakamadığı için üretken olamaz. Adeta kurulmuş bir robot misali hareket eder; yaşamı rutin, tekdüzedir.

Yaratıcı olmadığı için taklit etmeye ...
Read more : Keşfe varmısınız? | Gösterim : 1827 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

İdam edilen Bir Başbakan.Mekanın cennet olsun

ADNAN MENDERES'İN SUÇU

http://img241.imageshack.us/img241/3988/1160747904menderessk9.jpg
...

Read more : İdam edilen Bir Başbakan.Mekanın cennet olsun | Gösterim : 1628 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Anneyim ben..

Ben bir anneyim; yüreğim güçlü, yüreğim sevgi dolu. Yavrumu kucağıma aldığımda hissettiğim o muhteşem duygu, yıllar içinde yavrumla beraber büyüdü, büyüdü, kocaman oldu. Yavrum; oğlum, kızım onlar benim canım, onlar benim her şeyim adeta yaşama sebebim.

Nasıl da cesur oluyor insan anne olunca; nasıl da gözü ...
Read more : Anneyim ben.. | Gösterim : 2144 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

İhtiyacımız var...

Hiç düşündünüz mü bilmem; sevginizi nasıl gösterdiğinizi, karşınızdaki kişinin gözlerinde nasıl pırıltılar yarattığınızı. Kalbinizin sınırlarını zorlayan, tüm ruhunuza hatta bedeninize egemen olan bu güzel duyguyu hissettirebilmek de en az içinizde hissettiğiniz kadar çoşkulu olmalı. Sizden taşıp sevdiğinize akmalı. Sevginizi itina ile paketlemeli, en güzel süslerle süsleyip öylesine albeni ile sunmalısınız. Çünkü sevilen her insan böylesi bir özeni hak eder.

...

Read more : İhtiyacımız var... | Gösterim : 1185 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4