Sistem saati: Pzr Ekm 19, 2025 8:48 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Sakın bu atesle yanmayın..

İnsan olayları kendi dünyasındaki değerlerle, kendine has düşüncelerle yorumladığı için; gün gelip bir haksızlığa uğradığında içinde yepyeni bir duygunun filizlenmeye başladığına şahit olabilir. Bu öyle bir histir ki gün be gün şiddetini artırır ve birde bakarız ki intikam hırsıyla yanıp tutuşuyoruz. Sanki yaşadığımız o kötü olayın gerçekleşmesine katkıda bulunan kişi ya da kişilerden intikam alırsak rahatlayacakmışız gibi kendimizi bu tehlikeli duyguya odaklarız. Artık yatarken de ...

Read more : Sakın bu atesle yanmayın.. | Gösterim : 3860 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Buda benim işte

BakmazsaN Bakmam ————>MerakliN Deilim
...

Read more : Buda benim işte | Gösterim : 1697 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanal Kahve Okey

Sevgi ve Paylaşmanın Önemi...

Sevgi ve Paylaşmanın Önemi

En iyi Buğday

Her yıl yapılan 'en iyi buğday' yarışmasını yine aynı çiftçi kazanmıştı. Çiftçiye bu işin sırrı soruldu. Çiftçi:
-Benim sırrımın cevabı, kendi buğday tohumlarımı komşularımla paylaşmakta yatıyor, dedi.
-Elinizdeki kaliteli ...
Read more : Sevgi ve Paylaşmanın Önemi... | Gösterim : 1927 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

GÜN GELİRDE

Gün oldu kaybettiğime üzüldüm, gün oldu kaybettiğime sevindim.. Gün oldu ne yapacağımı şaşırdım, avuntular içinde belki DÜŞMANLARIMA bile sarıldığım oldu ama bu geçen ACILARIN bana verdiği en güzel ders; ÖNCE KENDİME SARILMAYI asla unutmamam gerektiği oldu..! ...

Read more : GÜN GELİRDE | Gösterim : 1108 | Cevaplar : 1 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Seni Seviyorum

SENİ SEVİYORUM !
Sadece kim oldugun degil, sen oldugun icin ve seninle
beraberken kim oldugumu, benligimi anladigim icin.

SENİ SEVİYORUM !
Sadece kendine yaptiklarin icin degil,
bana kattigin güzellikler icin.

...

Read more : Seni Seviyorum | Gösterim : 751 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Koray...

Acıyan yerlerini öpecek biri varsa hayatında... önemli olmaz düştüğün yerler,atıldığın kuyular, aldığın yaralar,yalan çıkan bildiğin tüm doğrular...işittiğin tüm kötü sözlerin yeri bile çabuk iyileşir o zaman... Nasihat etmeden ,küçümsemeden dinliyen,Anlatırken bile gececekmiş gibi gülen,yuva sıcaklığında bakışlarıyla içini ısıtan...seni olduğun gibi kabul eden ,değiştirmeye çalışmayan . istediğin kalıplara uymasan da seni sevmekten vazgeçmeyen biri varsa eğer...Korkma incinmekten... bırak sıyrıklar olsun dizlerinde...Öper Ve Geçer...

Read more : Koray... | Gösterim : 1311 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

GERÇEK AŞK...

öyle ki
kuramadığım her yamalı cümle sensin..

✿ܓ

zara gerçek aşk 

Read more : GERÇEK AŞK... | Gösterim : 2456 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve Batak

2013 - 2014 Eğitim Öğretim YıLı HayırLı OLsun.

Geleceğimizin şekillenmesi ve Ülkemizin kalkınmasında eğitim ve öğretimin önemi gün geçtikçe artarken, yeni bir eğitim öğretim döneminde de geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru koşmalarının heyecanını hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz.Öğrencilerimizin başarılara ulaşmasında yoğun emek sarf eden başta velilerimiz olmak üzere tüm okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin ve kıymetli öğrencilerimizin 2013-2014 eğitim öğretim yılında da başarılarının devamını diLiyorum.ALLAH'ım zihin açıklığı versin evLatLarımıza.

...

Read more : 2013 - 2014 Eğitim Öğretim YıLı HayırLı OLsun. | Gösterim : 2236 | Cevaplar : 6 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Klavyedeki Dostluklarımız ve Yalanlar...

Klavyedeki Dostluklarımız ve Yalanlar...

Birbirimizi görmeden, tanımadan ve sadece "hissederek" yürüttüğümüz dostluk ilişkisi yaşamımızdaki diğer ilişkilerden çok farklı gelişiyor

Gerçek yaşamda önce fizikleriyle, giyim kuşamlarıyla, sonra da fikirleriyle ve yaşam görüşleriyle, zihinleriyle tanışırız insanlarla.

...
Read more : Klavyedeki Dostluklarımız ve Yalanlar... | Gösterim : 1794 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Kur'an da Buluşabilmek

İslam toplumu olarak, ne yazık ki din ve iman adına bir noktada buluşmayı, anlaşmayı bırakın, birbirimizle kanlı bıçaklı kavga eder olduk. Peki, anlaşamadığımız nedir diye hiç düşündük mü?

Aynı dinin mensuplarıyız. Aynı peygambere ve aynı kitaba iman ettiğimizi söylüyoruz. Bu durumda sorun nerede? Sanırım sorun, atalarımızdan rivayetler yoluyla, günümüze kadar gelen itikatların ve inançların, dine koyduğu hükümlerde.

Peygamberimizin devrinde yaşayan, Ehli kitabın da yaptığı yanlışların, aynı konuda olduğunu görüyoruz. Kur’an a iman ...

Read more : Kur'an da Buluşabilmek | Gösterim : 1049 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4