Sistem saati: Pzr Ekm 19, 2025 10:49 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Bankada bir hesap sahibi olduğunuzu düşünün...

Zaman Su Gibidir Akıp Gider...

Bankada bir hesap sahibi olduğunuzu düşünün, hesabınıza her sabah 86.400 TL para yatırılıyor, fakat bu paranın hepsini akşama kadar harcamak zorundasın, ertesi güne transfer edilemez. Parayı kullansan da kullanmasan da hesap her akşam sıfırlanıyor ve yeniden 86.400TL yatırılıyor. Bu durumda ne yaparsınız? Tabii ki hepsini ...

Read more : Bankada bir hesap sahibi olduğunuzu düşünün... | Gösterim : 1779 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Anlat Bana Herşeyini...

Acılarını,sevinçlerini
ve içinde kalan her şeyini!
İstersen önce,
Acılarından bahset bana...
...
Read more : Anlat Bana Herşeyini... | Gösterim : 1186 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Neden? Mutsuzluk.....

Sevgisizliğin günümüzde tüm dünyayı sardığı, insanların birbirlerine gittikçe daha da yabancılaştığı çok açık bir gerçek. Cadde ve sokaklarda insanlar göz göze gelmiyor hatta birbirinin yüzüne bakmıyor. Samimi sevgi insanların ellerinden alınmış durumda ki bu, insanın ruhunun alınmış olması gibidir. Çünkü kişi sevgiyi yitirdiğinde adeta içi boşalır, manevî anlamda tükenir.

Etrafta hep soğuk ve donuk yüzlere rastlıyorsunuz. Sevginin ‘s’si yok. Oysa sevgi ...

Read more : Neden? Mutsuzluk..... | Gösterim : 6439 | Cevaplar : 11 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Sözler...Nerelere düşmüş...

Hani bir tabir vardır ya ‘’söz ayağa düşmüş’’ diye; işte bu da ona benziyor. Şiddet söze düşmüş adeta.

Sadece el kaldırmakla, vurmakla, dayak atmakla, bedene darp yapmakla, fiziki olarak can yakmakla yetinmiyoruz artık. Günümüzde öyle tahammülsüz olduk ki, ağzımızdan çıkan sözleri frenleyemez ...
Read more : Sözler...Nerelere düşmüş... | Gösterim : 3001 | Cevaplar : 5 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Sustum..

Susmak…

Susabilmek…

Ne büyük bir meziyet aslında. İçinde fırtınalar koparken, sözcükler yüreğinden diline, oradan dudaklarına taşınırken kendini sessizliğe mahkum etmek, edebilmek!

Susmak bir edep işi. Herkes beceremiyor. Lafına sözüne sahip olabilmek, kalitesinden ...
Read more : Sustum.. | Gösterim : 3655 | Cevaplar : 7 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Çoğalıyor bazen...

Hepimizin bir yaşam tarzı, hayata karşı bir duruşu, ödün verdikleri ve veremedikleri var. Duymaya alıştığı sözler, görmeye alıştığı tavırlar… ama gün gelir karşınıza öyle birisi çıkar ki, hani frekanslarınız nasıl olmuş da aynı paralelde atmışsa, tüm bunları alt üst eder. O ana kadar duymadıklarınızı duyar, görmediğiniz tavırları görürsünüz. Bir yanınız kabul etmek ister ama hayır, bu kolay bir kabullenme değildir. Çünkü yeri gelir tek bir söz, bazen ...

Read more : Çoğalıyor bazen... | Gösterim : 1945 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

güzel söz

İNANDIĞIM DOĞRULAR DEĞİŞMEDİ ! İNANADIĞIM İNSANLAR DEĞİŞTİ !!!

Read more : güzel söz | Gösterim : 1048 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

güzel sözler

Bazen kırdım, çoğu kez kırıIdım; ama ben hiç kimseyi kaybetmedim, sadece zamanı geIince vazgeçmesini biIdim.

Read more : güzel sözler | Gösterim : 1172 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Yaralı bir güz yaprağıyım...

Yaralı bir güz yaprağıyım

Yaralı bir güz yaprağıyım
Toprağa ha düştü ha düşecek
Güneş değse örselenir,
Yağmur dokunsa üşürüm..

Kuşlar bilir de ...
Read more : Yaralı bir güz yaprağıyım... | Gösterim : 2732 | Cevaplar : 5 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Kader Bağladı Bizi..

Âşk ki; Helâl’den başkasına 
Kapatmaktır tüm güzelliği.
Başka isimlere kalın bir çizgi, gözlere perde,
Yüreğe kelepçe. . 

✿ܓ

...

Read more : Kader Bağladı Bizi.. | Gösterim : 1344 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve Batak

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4