Sistem saati: Pzr Ekm 19, 2025 12:40 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

ERKEK NEDİR? Bir Bayanın Kaleminden...

ERKEK NEDİR? Bir Bayanın Kaleminden...

'Erkekler ağlamaz.'
'Erkekler korkmaz.'
'Erkekler karı gibi gülmez.'...
Derken ortalık dul kadından geçilmiyor. Zira erkekler genç yaşta
Hakk'ın rahmetine kavuşuyorlar.
Siz hiç kapı komşusuna sabah kahvesine gidip karısinı çekiştiren erkek gördünüz mü? ...

Read more : ERKEK NEDİR? Bir Bayanın Kaleminden... | Gösterim : 3128 | Cevaplar : 6 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Hazırım sevmeye cansuyum...

Acıları kurutmalısın,yüreğindeki sayfalarda.
Umut olmalı,heyecan olmalı kahverengi gözlerinde
Hüzünlerden kederlerden uzak olmalısın
Hayat bulamlısın ,huzur dolmalısın
İşte yaşamak bu,nefes almak bu demelisin
Gözlerimi düşündükce daha fazla sevmelisin
...

Read more : Hazırım sevmeye cansuyum... | Gösterim : 1691 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Korkum bu yüzden..

Yeter artık, yeter!

Her şeyi alttan almaktan, kimseler gücenmesin diye hep sineye çekmekten, hep başkalarını düşünmekten yoruldum.

Biraz da beni sevsinler istiyorum, biraz da beni düşünsünler tıpkı benim onları sevdiğim ve düşündüğüm gibi. 

...
Read more : Korkum bu yüzden.. | Gösterim : 3585 | Cevaplar : 9 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Son Kez..

Herkes son bir şansı hak eder… Oldukça iddialı bir cümle farkındayım, üstelik yaşadıklarınızı şöyle bir düşününce terazinin size taraf yanının ağır bastığına inandığınız için çoğunuz buna pek katılmıyorsunuz biliyorum.

Ama son bir defa daha denemeye ve her ne olursa olsun son bir şans daha vermeye değer diyorum ben.

...

Read more : Son Kez.. | Gösterim : 1327 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Gizemli Anahtar..

Aslında herkesin elinde olan ama çoğumuzun kullanmayı bir türlü beceremediği o gizemli anahtar!

İnsanın kendi iç zenginliğini fark etmesine yol açan; farkındalığını çoğaltan, hayatın daha anlamlı, daha yaşanabilir olduğunu kanıtlayan bir insani duygu. Bir anlamda mutluluğun gizli anahtarı, şükretmek…

Oysa ki ...

Read more : Gizemli Anahtar.. | Gösterim : 1699 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Dünya Barış Günü

Dünya Barış Günü (İngilizce: International Day of Peace, Fransızca: Journée internationale de la paix) - 21 Eylül tarihinde kutlanıyor.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1981’deki 57. birleşiminde, “Genel Kurul’un açılış günü olan her ...

Read more : Dünya Barış Günü | Gösterim : 1027 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Ben Seni Sevmeyi Sevdim

Ben seni sevmeyi sevdim

Ben seni sevmeyi sevdim

Ben senin beni gözleyen gözlerini

...

Read more : Ben Seni Sevmeyi Sevdim | Gösterim : 3478 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Canözümmm...

ellerim ellerin, gözlerim gözlerin, nefesim nefesin olurken
her zaman seninleyim
sözlerimiz, bakışlarımız, düsüncemiz, nefesimiz
bunları sensiz olan bir saniye bile yapamazdım
sen var oldukca benim nefesimsin..

...

Read more : Canözümmm... | Gösterim : 2962 | Cevaplar : 5 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Çılgın Türkler

30 Ağustos 1922 tarihinde

Dumlupınar'da zaferle sonuçlanan meydan muhaberi ile

Türk milleti Batılı güçleri dize getirmiş ve tüm dünyaya

Çılgın Türklerin boyunduruk altına alınamayacağını bir kez daha göstermişti.

www.sanalkahve.com olarak şanlı milletimizin

...

Read more : Çılgın Türkler | Gösterim : 465 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4