Sistem saati: Pzr Ekm 19, 2025 12:48 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Canım oğluma / kızıma

Üstün Dökmen

...
Read more : Canım oğluma / kızıma | Gösterim : 2166 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Kendin olmak..

Kendin olmak varoluşunun temel şartıdır.

Kendin olmak seni sen yapan, seni diğerlerinden ayıran,

Seni kalabalıklar içerisinde farklı kılan şeydir.

Bu da seni özgürleştiren bir eylemdir. Peki biz ne yapıyoruz? İçimizdeki kendimizi harcamaktan başka?

Kendi olamama, ...
Read more : Kendin olmak.. | Gösterim : 3734 | Cevaplar : 8 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

30 Ağustos Zafer Bayramı

Zafer Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ulusal bayramıdır. Her yıl ...

Read more : 30 Ağustos Zafer Bayramı | Gösterim : 4620 | Cevaplar : 9 | Forum : Özel Günler ve Kutlamalar

Deniz feneri'nin askı

Deniz Feneri'nin Aşkı..

Bir Denizfeneri.. Okyanusla sonsuza dek komşu. Okyanusun mu ona daha çok ihtiyacı var yoksa denizfeneri mi okyanus için vazgeçilmez bir sevgili?

Gündüzleri ...
Read more : Deniz feneri'nin askı | Gösterim : 1755 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

İnsanLarı Tanımak İçin...!!!

Mutluyken herkes iyidir, insanları mutsuz oldukları anlarda tanırız…
İnsanların belli bir dönemlerinde geniş arkadaş çevrelerine sahip olurlar. Kalabalığın çevresinde toplanması hoşuna gider. Kendini dünyanın merkezi olarak görür. Ama zaman ilerledikçe kıyımlar başlar insanların hayatında. Bu kayıplardan bir ders çıkarmak insanı olgunlaştırır. Yapılan seçimlerde daha dikkatli davranmasını sağlar. Hata bir kere yapılır. Aynı hatayı ikinci kez tekrarlamak ...

Read more : İnsanLarı Tanımak İçin...!!! | Gösterim : 1843 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

HAŞR SURESİ'NİN MEALİ

(ELMALILI MUHAMMED HAMDİ YAZIR)

59-HAŞR:

1 - Göklerde ve yerde olanların hepsi Allah'ı tesbih etmektedir, O üstündür, hikmet sahibidir.

2 - Ehl-i kitaptan inkar edenleri, ilk sürgünleri yurtlarından çıkaran O'dur. Siz onların çıkacaklarını sanmamıştınız. Onlar da kalelerinin, kendilerini Allah'tan koruyacağını sanmışlardı. Ama ...

Read more : HAŞR SURESİ'NİN MEALİ | Gösterim : 1522 | Cevaplar : 2 | Forum : Dini Konular

Sus Kalbim sus....

Dizlerinin dibindeyim. Gözlerim yere mıhlı. Her yer dizlerinin dibi olsa keşke. Olur mu bir gün? Bilmem. Olmazsa zulüm olmaz mı? Sus kalbim sus.

kapının önü

Kapının önündeyim. İçimde kelebekler. Aylardan sonra. Korku mu sevgi mi içimdeki bilmiyorum. Belki sen bilirsin. Boynumu uzatıyorum kapı aralığından. Sen geldin diyen aşık geliyor aklıma. Şükür ki kapın aralık.

...
Read more : Sus Kalbim sus.... | Gösterim : 3071 | Cevaplar : 4 | Forum : Dini Konular

Maide Suresi 116-117. Ayetlerden Alacağımız Dersler

Kur’an öyle eşsiz bir nurdur ki, ondan aydınlanmak isteyen, ancak ona müracaat ederse nurundan nasiplenir. Allah bizlere anlatmak istediği çok önemli konuları, kıssadan hisse almamız için, bazı olayları bizlerin ders alabilmemiz adına Kur’an da anlatır, örnekler verir.

Kur’an ın yarısından fazlası, geçmişte yaşanan olaylardan örnekler ve ibretler, ya da daha yaşanmamış, ama yaptığımız yanlışlara dikkat çeken, uyarılarla doludur. Bu şekilde dersler almamızı, yanlışları görmemizi ister Rabbimiz.

Bizler bu kıssadan hisselerden, gereken dersleri ...

Read more : Maide Suresi 116-117. Ayetlerden Alacağımız Dersler | Gösterim : 1735 | Cevaplar : 2 | Forum : Dini Konular

PEYGAMBERİMİZ : SEVGİ VE RAHMET ELÇİSİ

PEYGAMBERİMİZ : SEVGİ VE RAHMET ELÇİSİ
       İnsanlığın içinde yaşadığı küresel sömürgecilik ve aldatmacılık, kirli savaşlar, işgaller ve etnik çatışmalara karşı Hz. Muhammed'in (S.A.V) örnek yaşamı kandil gibi kalpleri aydınlatıyor .Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed(S.A.V)'i karalamak için yapılan aşağılık saldırılar, İslam dünyasının Hz. Peygamber'e olan sarsılmaz bağlılığını zayıflatamadı. İnsanları şirkten arınıp tevhide bağlanmaya, kula kulluktan sakınmaya, iyilik ve takvaya çağıran Hz. Muhammed(a), Necip Fazıl'ın ifadesiyle "Çöle inen nur" idi. Kur'an-ı Kerîm'in Enbiya sûresi ...

Read more : PEYGAMBERİMİZ : SEVGİ VE RAHMET ELÇİSİ | Gösterim : 2165 | Cevaplar : 4 | Forum : Dini Konular

Ben seni uzaktan sevdim sevgili...

Ben seni uzaktan sevdim sevgili

Ben sana yüreğimi verdim
Seni çok sevdim öyle bir sevdim ki, seni imkansız olduğunu bile bile uzakta olduğunu bile bile sevdim,öyle bir yer yaptın ki yüreğime kocaman bir yer kocaman, küçücük yüreğime sığdırdım büyük aşkını…

...
Read more : Ben seni uzaktan sevdim sevgili... | Gösterim : 1113 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4