Sistem saati: Pzr Ekm 19, 2025 2:49 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

ACI NEDİR??

SorduLar ßana "Senin İçin Acı Nedir?"Diye
KüfLenmiş AnıLarın Kokusunu İçine Çekmek"dedim.
Peki Hiç Acı Çektin mi?" DediLer....
... "Evet,Ta Kendisiyim Hatta"Dedim...
SorduLar ßana "Senin İçin YaLnızLık Nedir?"Diye.
KaLabaLıkLarın İçersinde,
ßinLerce Hiç Kimse OLmak"Dedim..."
Peki Hiç YaLnız KaLdın mı?"DediLer. ...

Read more : ACI NEDİR?? | Gösterim : 2242 | Cevaplar : 5 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

beni güzel hatırla

Beni güzel hatırla!
Bunlar son satırlar...
Farzet ki, bir rüzgârdım, esip geçtim hayatından
ya da bir yağmur sel oldum sokağında
sonra toprak çekti suyu...
Kaybolup gittim, belki de bir rüya idim senin için. Uyandın ve ben
bittim...
Beni güzel hatırla! ...

Read more : beni güzel hatırla | Gösterim : 1776 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Nefes Alamıyorum Bir Tanem...

Nefes Alamıyorum Bir Tanem

Nefes aLamıyoruM bir taneM!
BoğuLuyorum SensizliKte,
...
Read more : Nefes Alamıyorum Bir Tanem... | Gösterim : 2790 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

İnsanlar vardır..

İnsanlar vardır;
Gelip geçerler hayatlarımızdan.
Kimi hiçbir iz bırakmaz ardından,
Kimi hafifçe okşar ruhumuzu,
Kimi de hüzün bırakır ardından.
İnsanlar vardır; ...

Read more : İnsanlar vardır.. | Gösterim : 3648 | Cevaplar : 9 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Rabia..

Mısır'daki darbe karşıtlarının, cuntaya karşı direnişi sırasında fotoğraflara yansıyan sembol işaret 'Rabia' gündeme oturdu. Darbeye karşı o işaret dünya çapında yayılıyor..

Mısır’da, darbe karşıtı gösterilerin sembolü olan "Rabia" işareti dünya gündemine oturdu. Kanlı ...

Read more : Rabia.. | Gösterim : 2602 | Cevaplar : 5 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Seni Sevmek.

Denizi aramaktır gözlerinde seni sevmek;
Güneşi tutmaktır çıplak elle.
Camın buğusuna ismini yazmaktır;
Saf bir çocuk ...

Read more : Seni Sevmek. | Gösterim : 1307 | Cevaplar : 1 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Sana... cansuyumaaaaaa..

sahiplenirse kendini elbette yalnızlığın bile bir anlamı olur o zaman…”

Veda ettim içimdeki o umutsuz adama artık! Kendimi öyle bir kandırdım ki damla damla düştü içime bir kadın… ilmek ilmek ömrüme işliyor güzelliğini, saçlarıyla öyle bir bağlıyor ki ruhumu sanki hiçbir pranga onun kadar anlamlı gelmiyor bu bedene… bir kadın adamlığımı sunuyor ve bir kadın bana gerçek dünyanın anahtarını kalbimden çıkartıp ...

Read more : Sana... cansuyumaaaaaa.. | Gösterim : 1412 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

bir gün olurda

ßirgün olurda sèndè ßènim gibi mutsuz olup ağlamaya ßaşlarsan,sakın èllèrini sèmaya kaldırıp Allah'ım ßèn ßunları hak èdècèk nè yaptım ¿ Dèmè! ßir zamanlar ßiri vardı ßèni delicèsinè sèvèn onu ağlatmıştım onun ßedduaları tutuyo de vè Allah'tan af dilè... ...

Read more : bir gün olurda | Gösterim : 544 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

SORDULAR BANA

SorduLar ßana "Senin İçin Acı Nedir?"Diye
KüfLenmiş AnıLarın Kokusunu İçine Çekmek"dedim.
Peki Hiç Acı Çektin mi?" DediLer....
... "Evet,Ta Kendisiyim Hatta"Dedim...
SorduLar ßana "Senin İçin YaLnızLık Nedir?"Diye.
KaLabaLıkLarın İçersinde,
ßinLerce Hiç Kimse OLmak"Dedim..."
Peki Hiç YaLnız KaLdın mı?"DediLer. ...

Read more : SORDULAR BANA | Gösterim : 980 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

sevdik işte

Sevdik.....!! Darbe üstüne darbe yedik.....İnandık hep yanıldık.....Güvendik.....ihanetler yedik......Affettik yine yarı ...

Read more : sevdik işte | Gösterim : 516 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4