Sistem saati: Pzr Ekm 19, 2025 3:00 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Neden ben????

Efsane Wimbledon un ilk zenci Şampiyonu Arthur Ashe kan naklinden kaptığı AIDS den ölüm döşeğindeydi.

Hayranlarından biri sordu.
"Tanrı böylesine kötü bir hastalık için neden seni seçti?"
Arthur Ashe cevap verdi:
"Tüm dünyada 50 milyon çocuk tenis oynamaya başlar, 5 milyonu tenis oynamayı öğrenir, 500 bini profesyonel tenisçi olur, 50 bini yarışmalara girer, ...

Read more : Neden ben???? | Gösterim : 1047 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Hayat bir yolculuksa!..?

ACILARA GÜLÜMSE-yebil-MEK...

ağla...üzül...yenil hayata...
ol...zavallı ol...
neden de ,neden...
yooo,
geçti bunlar, bitti,
gözyaşları bitti, çaresiz hissetmek usulca çekti gitti...
ne oldu peki, çözüldü mü çözümsüzlükler???
üzmüyor mu artık seni kimse,
kayıpların geri mi döndü...
YOOO-HAYIR...
AMA: ...

Read more : Hayat bir yolculuksa!..? | Gösterim : 1508 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

benim kısa künyem

Hayatım boyunca,kendi çıkarlarım menfaatlerim uğruna,insan satmadım..Hiç bir zaman benciL olmadım..Bana taş atana ben el verdim..Kırdılar üzdüler,canımı yaktılar ama,yinede onlara gülümsedim,hep affettim..İçtiğim bir bardak suyun,yediğim bir lokma ekmeğin,aldığım bir gram sevginin,hakkını sonuna kadar verdim asla nankör olmadım olanada tahammül etmedim..Ne kimseye ...

Read more : benim kısa künyem | Gösterim : 839 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Tesadüf ve Şans varmıdır?..

Soru:İslam'da tesadüf ya da şans var mı ?

- Tesadüf: Rast gelme, bir şey kendiliğinden
olma, tedbirsiz meydana gelme gibi anlamlara gelmektedir. Bunlardan
yaratıcıyı inkar ederek kendiliğinden olma anlamında kullanılırsa
elbette şirk olur.

Ancak islam toplumunda müslümanların kullandığı anlamda asla şirk
olmaz. İnsanlar bunu, habersiz, düşünmeden karşılaştım anlamında
kullanıyor. ...

Read more : Tesadüf ve Şans varmıdır?.. | Gösterim : 3317 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Gülmeli gözbebekleri...

1043983_269076196568291_190040415_n

Fark etmez ki gözlerinin rengi.
İster denizi hatırlatsın.
İster geceyi.
Bir sevgi dolu bakmayı bilmeli insanın gözleri.
Bir de hep gülmeli gözbebekleri…Hacegan..........

Read more : Gülmeli gözbebekleri... | Gösterim : 6016 | Cevaplar : 10 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Bu yılın insan hakları ödülünü alan Videosu...İNSANLIK..

Bu yılın insan hakları ödülünü alan Videosu

Gülümse Bebek gün gelecek herkes sana sadece insan diyecek...

Tüm sanalkahve sitesine, Tutkum ve ekibine herzaman yanımda oldukları için tek tek ...

Read more : Bu yılın insan hakları ödülünü alan Videosu...İNSANLIK.. | Gösterim : 1780 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Ölüm İle Hayat Arasına Çizebildiğim Tek Mutluluğumdun

“Hiçbir kelime senin adın kadar yer tutmadı dudaklarımda.. Hiçbir kadın senin kadar yakışmadı alın yazgıma..Ama başaramadık bu sevdayı yaşatmayı.. Başaramadık işte..”

...
Read more : Ölüm İle Hayat Arasına Çizebildiğim Tek Mutluluğumdun | Gösterim : 1305 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Nüzul Sebebini Biliyor Musun Yanılgısı

Allah bizlere gönderdiği, rehber Kur’an dan bahsederken, eşi benzeri olmayan eksiksiz, eğriyi doğrudan ayıran bir nur olduğunu söyler. Onun ipine sarıldığımızda, bizleri en doğruya ulaştıracağı bilgisini de verir.

Peki ayetleri nasıl anlamamız gerektiği konusunda, Allah ın önerisi nedir diye bir soru sorsak, nasıl bir cevap alırız Kur’an dan? Yaradan her konudan nice örnekleri değişik ifadelerle verdik ki anlayasınız dediğine göre, Kur’an ayetlerini de, bizzat verdiği örneklerle açıklıyor demektir. Bir başka deyişle ...

Read more : Nüzul Sebebini Biliyor Musun Yanılgısı | Gösterim : 1086 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Her yürek seve bilseydi eğer

Read more : Her yürek seve bilseydi eğer | Gösterim : 1323 | Cevaplar : 2 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Vesile ve Tevessül....

Tevessül, daha çok tasavvuf çevrelerinde uygulanmakta, ve bazılarınca tenkid edilmektedir. Şunu hatırlatalım ki; doğrunun tesbiti, yanlışın terkedilmesi için yapılan her tenkid faydalıdır. Fakat tenkid eden haddi aşınca, doğru ile yanlış biribirine karışır, cahil olanlar da doğruyu şaşırır.

Tevessülü tenkid edenler, gerçek sahih ilme göre hareket etmezlerse haddi aşar, vebale girerler. Çünkü tevessüle başvuranlar arasında ilim ve takvalarıyla meşhur alimler, irşadıyla ...

Read more : Vesile ve Tevessül.... | Gösterim : 3095 | Cevaplar : 7 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4