Sistem saati: Pzr Ekm 19, 2025 3:00 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Sözümüzde sadık olmak...

Sözünde Sadik Olmak Imandandir

Dogruluktan ayrilanlar, söz verip aldatanlar, anlasmalarla güvendirip ardindan yüz üstü birakanlar, insanliktan nasibi kit zavallilardir. Ahit öyle büyük, öyle önemlidir ki, dünya bir söz, bir ahit üzerine döner. Tevhid eden, dosdogru olan ve her zaman dogrulugu emreden bir söz üzerine. Bu sözün tutulmadigi, ahdin bozuldugu yerde ise her sey bozulur. Ne ...

Read more : Sözümüzde sadık olmak... | Gösterim : 2768 | Cevaplar : 2 | Forum : Dini Konular

baba anneme iyi bak

Baba; anneme iyi bak olur mu?
Benden sana evlat vasiyetidir
Baba; anneme iyi bak!
Akşam büyük bir heyecanla televizyon izlerken sen
Şöyle gözünün ucuyla bir kez anneme bak
Yaşanmışlıklarını göreceksin o çocuksu bakışlarında
Yaşattıklarını yaşatamadıklarını
Sana adanmış koskocaman bir ömrü göreceksin bakışlarında
Akşamları geç geldiğinde boğazına dizilen yiyemediği lokmaları göreceksin
Bizim ağzımızı kapatmalarını
Yüreğinin ağzına geldiği zamanları göreceksin
Baba; anneme iyi bak…
Hanım ben gidiyorum dediğinde sen merdivenleri inene kadar ardından bakan insana
Bir kez ...

Read more : baba anneme iyi bak | Gösterim : 2009 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

hayat nedir annne

Hayat Nedir Anne?

benim hiç sapanım olmadı anne, ne kuşları vurdum, ne de kimsenin camını kırdım... çok uslu bir çocuk değildim ama, seni hiç kırmadim, hep boynumu kırdım. ben hayatım boyunca bir tek kendimi vurdum! ..
suskun görünsem de, fırtınalı ve mağrurdum anne. bir mızrak gibi, aynada hep dik durdum anne! .. ben sana hiç bir gün laf getirmedim, leke sürmedim. ...
Read more : hayat nedir annne | Gösterim : 866 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

KİM SUSTURABİLİR BİZİ KİM

Kim susturabilir bizim turkumuzu, kim?Biz ki bu hasreti,Semahlarin seyrinden alip gelmisiz,Biz ki onu sitemkar analarinKirpiginden derlemisiz;Suzulsun de acinin derin izler biraktigiGul yanaklardan,Yere dokulsun istememisiz!Bizim turkumuzu ruzgâr soyler her geceAy vurdukca parildar,Gun dogdukca hiz alir.Nevruz atesleriyle sagaltarakCirpinan yarasini,Can havliyle, kardas,Kan icinde bir kartal gibi,Vadilere saldirir!Turkulere ilismeyin!Turkuler nehirdir, gecenin bagrina akar.Fazla eselemeyin kardas,Tasinca ne siperler kalir,Ne dev barikatlar.Desmeyin diyorum... desmeyin!..Kim susturabilir bizim turkumuzu, kim?Biz ki nice amansiz badirelerde,Serden gecmisiz.Biz ki, ilmikler boynumuza takiliyken bileTurku soylemisiz.Sonra irmak boylarinda ...

Read more : KİM SUSTURABİLİR BİZİ KİM | Gösterim : 799 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

aglama babam

Aglama Baba Seref Aglamaz Bugün Benim Dügünüm Var Hey Anam Hey Hilal Düsmüs Kanim Üstüne Aglama Baba Seref Aglamaz Gayri Ruhum Bayraktir Benim Dalgalanir Vatan ...

Read more : aglama babam | Gösterim : 1252 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

DİL GİBİYİM

Kimsenin konuşamadığı bir "DİL" gibiyim... Kimsenin inanmadığı bir "DELİ"... Yazarının bile okumadığı bir "KİTAP"... Hiç çalmayan bir "ŞARKI"... Hiç vatandaşı olmayan bir "ÜLKE"... Cevapı olmayan bir "SORU"...Atmayan bir "KALP" gibiyim... Sen yoksun ya işte ben böyleyim...

Read more : DİL GİBİYİM | Gösterim : 785 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

BİRGÜN PİŞMAN OLUP BANA GERİ DÖNME

Bir Gün Pişman oLup Dönmek İsterLerse Büyük YanLış !! OnLarı GeLdikLeri Gibi YoLLarım ! Benden Daha İyisinimi Buldu ?! Ben Her HaLimLe KraLını SoLLarım ! Benden UzakLara Gitmek Bazen Zarar Bazen Kar ! DostLuğum öLene Kadar Sürer ! Düşmanımsa Gün ...

Read more : BİRGÜN PİŞMAN OLUP BANA GERİ DÖNME | Gösterim : 555 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

düzgün cektinmi ..))

Read more : düzgün cektinmi ..)) | Gösterim : 869 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Türk'ü söyler..Türk'ü anlatır türküler.

TÜRKÜLERDE YAŞAMAK

TÜRK‘ü söyler, TÜRK‘ü anlatır türküler. Biz sussak da onlar bizi en güzel şekilde anlatır.

Hayatımızdaki ...

Read more : Türk'ü söyler..Türk'ü anlatır türküler. | Gösterim : 7208 | Cevaplar : 11 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Aşkımaa...

Yokluğunu bile seviyorum yar; çünkü o bile sen olduğun için var...

Yıldız Tilbe & kıvırcık Ali al ömrümü düet

Read more : Aşkımaa... | Gösterim : 2049 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve Batak

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4