Sistem saati: Pzr Ekm 19, 2025 5:08 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Ben Ne Çabuk Sen oldum...

Ben ne çabuk sen oldum,
Sarardi mevsimin tenindeki dokunusu,
Yagmurlarda üsüdüm.
Bekledim seni ey sevdigim,
Hasretine dayanamaz oldu,
Siirlerimin sana her okunusu.
...
Read more : Ben Ne Çabuk Sen oldum... | Gösterim : 2032 | Cevaplar : 5 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Huzur ve Mutluluk......

İnsan olarak yaradılış bakımından medeniyizdir. Toplu halde yaşamak zorundayız ve bu yüzden birbirimize karşı görevlerimiz vardır. Bu görevler ihmal edildiğinde toplum hayatı huzur ve uyum içinde devam etmez, herkesi etkileyen nice huzursuzluk, düzensizlik zuhur eder.

Her insanın hayatı mukaddestir, herkes yaşamak hakkına sahiptir. Hiç kimsenin hayatına haksız yere müdahale edilemez. Mücella dinimiz İslâm’a göre bir insanı haksız yere öldüren, bütün insanlığı ...

Read more : Huzur ve Mutluluk...... | Gösterim : 1945 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

ŞİKAYETÇİYİM SENDEN HAYAT

Bir Yudum ''SEVGİ'' Dedim.. Koskoca Bir ''YALNIZLIK'' Verdin..
...

Read more : ŞİKAYETÇİYİM SENDEN HAYAT | Gösterim : 1068 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

bu gün bir devrim başlattın

Buqün Bir Dєvrim BaşLattın YürєğimDє.. Koca Bir "Hiç" oLmayı BaşarDın єn SonunDa... Gözün Aydın Bittin Bєndє.. Nє qüLüşünü Sєviyorum Artık Nє GözLєrini Nєdє Sana Dair Nє Kadar Mavi Varsa.. HiçBirini..! Kim oLursan oL, Artık Bu Sєvqiyi HakєtmiyorSun"" Sєndє iÇimDє BitєnLєrDєn ...

Read more : bu gün bir devrim başlattın | Gösterim : 505 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

AiLede Sevgi ve Saygı ...!!!

İnsanlar arasındaki ilişkilerin temel kuralı sevgi ve saygıdır. Her insan çevresinden bu olumlu duygular ile beslenmek ister. Çünkü insan ruhu sevgi ile beslenir. Saygı görmesi ise onun kendine güvenini artırark, motivasyon verir. Bu konuda güzel bir özdeyiş vardır: 'İnsan, kendisine nasıl davranılmasını istiyorsa, başkalarına karşı da öyle davranmalıdır.'

Başkalarından sevgi ve saygı gösterilmesini bekliyorsak, biz de onlara, beklentimiz doğrultusunda davranmalıyız. Biz ...
Read more : AiLede Sevgi ve Saygı ...!!! | Gösterim : 5621 | Cevaplar : 5 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

SEN HALA NEYİMSİN BİLEMİYORUM

Sen neyimsin bilemiyorum. Sen biliyorsan bir ses ver bana. Kocaman bir sessizlikti yaşamlarımız. Çoğu zaman kimse birbirinin sesini duymadı. Aslında duyuyor dediklerimiz bile çok uzaktaydı. Ben, bir tek sana sesleniyorum tüm gücümle ve şimdi duymanı istiyorum, ne olur dur dinle. ...

Read more : SEN HALA NEYİMSİN BİLEMİYORUM | Gösterim : 841 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Gülümsermisiniz :))))))

Kolay değil belki, ama imkansızda değil. 

Hangi küskünlük bitmemiş, hangi dostluk başlamış ha ! 

Yüreğin senin elinde dostum. İnsanları değiştiremezsin, ancak onlara 
olan 
düşüncelerini değiştirebilirsin. 

Herkesi olduğu gibi kabul et, sen de olması gerektiğince ol. İnancının 
kazanmasını , ondan uzaklaşarak elde etme saçmalığından kurtul. 

Hatırla, İYİLİĞİN HALLEDEMEDİĞİNİ KÖTÜLÜK HİÇ HALLEDEMEZ Kİ. . Yüreğine 
de kaydet bunu. 

ÜCRETSİZ BİLETTİR TEBESSÜM YÜREK YOLCULUĞUNDA. . 

Sevgiye ...

Read more : Gülümsermisiniz :)))))) | Gösterim : 1919 | Cevaplar : 4 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Bu çekime yasak konurmu..?

Fotoğraf: İşte Sinan Çetin'in yasaklı reklamı >>>> Ayrıntılar için http://bit.ly/165yG8B

İşte Sinan Çetin'in yasaklı reklamı >>>> Ayrıntılar için http://bit.ly/165yG8B

Read more : Bu çekime yasak konurmu..? | Gösterim : 1789 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Namaz ve Oruç..SAĞLIK..

NAMAZIN SAĞLIĞA FAYDALARI

Müslüman, beş vakit namazı, Allah Teala emrettiği için kılar. Cenabı Hakkın her emrinde bir çok hikmetler vardır. Namaz kılarken yapılması emredilen her hareketin, hem bedene hem de ruha sağladığı faydalar vardır. Namazın ...

Read more : Namaz ve Oruç..SAĞLIK.. | Gösterim : 1821 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4