Sistem saati: Pzr Ekm 19, 2025 5:16 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Dürüstlük ve Yöneticilik!....

Dürüstlük ve Yöneticilik

Bir zamanlar, Uzak Doğuda, artık yaşlandığını ve yerine geçecek birini seçmesi gerektiğini düşünen İmparator varmış.

Yardımcılarından ya da çocuklarından birini seçmek yerine, ...
Read more : Dürüstlük ve Yöneticilik!.... | Gösterim : 8061 | Cevaplar : 12 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Kur'an ın Namaz Konusunda Verdciği Detaylar

Bugün sizlerle Kur’an dan araştırmaya çalışacağımız konu, acaba Rabbimiz Kur’an da en çok bahsettiği, namaz kılın emrini verip, nasıl namaz kılacağımızdan ve ne dualar okuyacağımızdan bazılarının söylediği gibi, Kur’an da yeteri kadar bahsetmemiş olabilir mi, onu birlikte araştırmaya çalışalım.

Ama önce aşağıdaki ayeti dikkatle okuyalım ki, bahsettiğimiz konuda yanılma ihtimalimizi, en aza indirmiş olalım.

Hud 1: Elif, lâm, râ. Bu, hikmet sahibi ve her şeyden haberdar olan Allah tarafından ayetleri önce sağlam kılınmış, ...

Read more : Kur'an ın Namaz Konusunda Verdciği Detaylar | Gösterim : 2965 | Cevaplar : 3 | Forum : Dini Konular

Hoş Geldin Hüzün

Read more : Hoş Geldin Hüzün | Gösterim : 1288 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Hoş Geldiniz Efe Adminim

Senem Adminemiz halden anlıyo yorgunluk kahvesi ile karşılıyo Efe adminimizi

Read more : Hoş Geldiniz Efe Adminim | Gösterim : 2766 | Cevaplar : 8 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Yalanmı cesaretmi?

Yalan zeka işidir, dürüstlük ise cesaret. Eğer zekan yetmiyorsa yalan söylemeye, cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene.

Read more : Yalanmı cesaretmi? | Gösterim : 1041 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Celilom'dan..

Dürüstlükten bahsedip " İKİ YÜZLÜ " olanlara, 
...

Read more : Celilom'dan.. | Gösterim : 1708 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Celilom'dan..

sana ördügüm düşlere alıcı çıktı

Haberin olsun sana büyüttüğüm düşlere alıcı çıktı...

Zararına bekletmektense iyi bir geleceğe satmayı düşünüyorum. "Bunu düşünüyorsan sevmiyorsun demektir" demeye kalkma aşk yumağından ördüğüm kaç umut kazağını ellere giydirdin sustum. Yürek bu hep cepten yeyince devren satlık tabelası yapıştırdım. Sakın almayada kalkma! Seni bilirim kaporayı verirsin,bekletirsin alacak yürek yok ...

Read more : Celilom'dan.. | Gösterim : 993 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Canözüm...

Ey!kurban olduğum yar
Tadımı tuzumu sana banıyorum
Unuttuğum ruhumu ruhunla avutuyorum
Gecenin agusu düşünce
gözlerime
Uykulardan uyanıp sana koşuyorum

Karanlığıma düşünce gözlerin
Ansızın düşlerine misafir oluyorum
Uzaktan uzağa dokununca ...

Read more : Canözüm... | Gösterim : 1271 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

yürekten gelen bir hikaye

Bir yolcu gemisi yolculuk esnasında kopan bir fırtınada batar ve içindekilerden sadece iki adam küçük ve ıssız bir adaya yüzmeyi başarırlar.
Ne yapacaklarını bilemeyen bu iki kazazede Allah'a yalvarmaktan başka çarelerinin olmadığına karar verirler. Fakat kimin duasının daha güçlü olduğunu anlamak için adayı ikiye bölmeye karar verirler ve adada karşılıklı olarak yaşamaya başlarlar.
İlk diledikleri şey yiyecektir. Ertesi sabah, birinci adam kendi tarafında dalları meyve dolu bir ...
Read more : yürekten gelen bir hikaye | Gösterim : 1416 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4