Sistem saati: Pzr Ekm 19, 2025 5:16 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Kartallar ve İnsanlar...

Kartallar ve İnsanlar

Kartallar, kuş türleri içinde
en uzun yaşayanıdır. 70 yıla kadar yaşayan
kartallar vardır. Ancak bu yaşa ulaşmak için,...
40 yaşındayken çok ciddi ve zor bir karar vermek
...

Read more : Kartallar ve İnsanlar... | Gösterim : 1532 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Sevgi.....

Sevgi, insanın başka bir insana ya da varlığa duyduğu en yüce hislerden biridir. Sevginin yüzlerce tanımı yapılabilir. Bazıları için dünyanın varoluş sebebi, bazıları içinse hayatın tadı tuzu, kimileri içinse varlık sebebimizdir.

İnsanlarda merhamet duygularının en üst seviyede olmasını paylaşma ve yardımlaşma gibi erdemlerin açığa çıkmasını sağlayan güç sevgidir. Sevgi çok çeşitlidir:  ...

Read more : Sevgi..... | Gösterim : 1507 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Allah tan Ve Onun Ayetlerinden Sonra, Hangi Söze İnanacaklar

Bizler inancımızı yaşarken, acaba akıl ve Kur’an ekseninde mi yaşıyoruz? Yoksa Kur’an ve rivayetler doğrultusunda mı?

Bu soruma vereceğiniz cevap çok önemli. Allah emin olmadığınız bilgilerin ardına gitmeyin hesabını sorarım, aklını da kullanmayanı pislik içinde bırakırım diyorsa, sizce bu sorumun cevabı çok açık değil midir?

Benim yazdığım yazılarıma cevap veren bazı kardeşlerim, sen peygamberimizi devre dışı bırakmak istiyorsun, hadis ve sünnet düşmanısın ithamında bulunuyorlar bana.

Hatta bir din kardeşim şöyle cevap vermiş. ...

Read more : Allah tan Ve Onun Ayetlerinden Sonra, Hangi Söze İnanacaklar | Gösterim : 1252 | Cevaplar : 1 | Forum : Dini Konular

BENİMLE YAŞLANIRMISIN

BenimLe YaşLanırmısın..?
...

Read more : BENİMLE YAŞLANIRMISIN | Gösterim : 1160 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

KUTLAMA

CoolRaMazaN BAYRAMINIZİ CANI GONULDEN KUTLARIM

Read more : KUTLAMA | Gösterim : 1338 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve Batak

büyüklük sizde kalsın

Bana Çocukluğumu Verin , Oyunda Kavga Edeyim HAYATLA Değil..!
...

Read more : büyüklük sizde kalsın | Gösterim : 757 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

sustum

Sustum... Tam Acılarımı Haykıracaktım ki Sustum.... Ne Kadar Susulacaksa O Kadar Sustum...... Bir Çığlık Kanıyor Demedim En Derininde Yüreğimin, İçimdeki Volkanları Boğarak Sustum.... Acımadan Kimselere Yüreğime Hançeri Sadece Kendime Saptladım ve Sustum..... Hüznü Yüzümde Acıları Gözlerimde Topladım Ve Sustum.... Sustum ...

Read more : sustum | Gösterim : 727 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

senin yoklugun

Sen Yokluğun Ne Demek Olduğunu Bilirmisin;
...

Read more : senin yoklugun | Gösterim : 760 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

bu tutku ablama ve yeşil evren ailesene

Bir tutkudur YÜREĞİM deki. . SEVDAMIN adını "SEN" koydum. . Fırtınalar kopan şu hayatım da. . . Umutlarımın adını "SEN" koydum. . . Nice karlar yağdı üzerime. . . Bedenimi ısıtan güneşin adını "SEN" koydum. . . Eridim aktım bir su misali. .... . Sel olup aktığım denizin adını "SEN" koydum. . . Gecelerim yalnızlığım ile daha karardı. . . Dilek tuttuğum yıldızın adını "SEN" koydum. . . SEN'sizliğe ...
Read more : bu tutku ablama ve yeşil evren ailesene | Gösterim : 1738 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

sormuşlardı bana

SorduLar ßana "Senin İçin Acı Nedir?"Diye
KüfLenmiş AnıLarın Kokusunu İçine Çekmek"dedim.
Peki Hiç Acı Çektin mi?" DediLer....
... "Evet,Ta Kendisiyim Hatta"Dedim...
SorduLar ßana "Senin İçin YaLnızLık Nedir?"Diye.
KaLabaLıkLarın İçersind...e,
ßinLerce Hiç Kimse OLmak"Dedim..."
Peki Hiç YaLnız KaLdın mı?"DediLer. ...
Evet,Annesiz ßir Çocuk Gibi KaLdım"Dedim...
SorduLar ßana "Senin İçin Umut Nedir?"Diye.
Hiç Yağmayacak YağmurLarı ßekLemek"Dedim...
Peki Hiç UmutLandın mı?"DediLer. ...
Evet,ßekLerken GözyaşLarımdan
YağmurLar Yarattım"Dedim.
SorduLar ßana ...
Read more : sormuşlardı bana | Gösterim : 1024 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4