Sistem saati: Pzr Ekm 19, 2025 7:52 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

hayat nedir anne

Benim hiç sapanım olmadı anne. Ne kuşları vurdum ne kimsenin camını kırdım. Çok uslu bir çocuk deqildim ama seni hiç kırmadım hep boynumu kırdım. Ben hayatım boyunca birtek kendimi vurdum. Suskun görülsemde fırtınalı ve maqrurdum anne. Bir ...mızrak gibi aynada hep dik durdum anne. Ben sana hiç bir gün laf getirmedim, leke sürmedim ama göqsümü çok hırpaladım kalbimi ç...ok yordum ben hayatım boyunca birtek kendimi sordum.
...
Read more : hayat nedir anne | Gösterim : 449 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Tatlı tadında nice Bayramlara....

TATLI TADINDA NİCE BAYRAMLARA...

Ramazanı şerif ayı ile şereflenmek,ne kadar mesud ediyorsa şu garip yüreği,gidişi ise bir o kadar hüzünlendirir beni her daim...

...

Read more : Tatlı tadında nice Bayramlara.... | Gösterim : 1205 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Ramazan Bayramınız Mubarek olsun...

Gün barış umutlarını yeşertmenın ve büyütmenin günüdür.Barışa Özgürlüğe ve kardeşliğe giden yolun üstündeki engelleri hep birlikte kaldıralım . Bayramın adı barış olsun hayırlı bayramlar...

Read more : Ramazan Bayramınız Mubarek olsun... | Gösterim : 1113 | Cevaplar : 0 | Forum : Özel Günler ve Kutlamalar

Tesekkür Ederim...

Hata da yaparım doğru da…

Severim de sevilirim de, üzerim de üzülürüm de…!

İşte ben buyum…!

...

Read more : Tesekkür Ederim... | Gösterim : 2101 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

düsün,düsünki,düsün gelissin.

Delidir deli!

Delinin biri camiye girer, belli ki namaz kılacak.

Ama oturmaz, meraklı ve şaşkın gözlerle etrafı süzer-dolanır.

...

Read more : düsün,düsünki,düsün gelissin. | Gösterim : 1698 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Sen olmayı seçtiğin kişisin...

Hayata pozitif bakmak, olaylara olumlu yaklaşmak,zor şartlar altındayken dahi gülümsemek. Bunların ne kadar önemli olduğunun artık hepimiz farkındayız. Ama sadece bilmek yetmiyor; uygulamaya gelince nedense başaranlarımızın sayısı o kadar azalıyor ki. Oysaki ben bu öğretiyi yani olumlu düşünmeyi, kendimizi sevmeyi ve enerjimizi hep pozitife yönlendirmeyi yaşam içinde bir ders olarak çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Hem de hayat boyu. Sık sık tekrar yaparsak; daha çok aklımıza getirip, daha ...

Read more : Sen olmayı seçtiğin kişisin... | Gösterim : 2300 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Uyumak Ve Yellenmek Abdesti Bozar mı

Bizler inancımızı yaşarken, Kur’an merkezinden o kadar uzaklaşıp, hurafelerin etkisinde kaldık ki, bizlere öğretilen yanlış itikatları, Allah ın ayetleriyle anlatmaya, izah etmeye kalksanız bile, kabul görmez oldu. Çünkü Allah ın koyduğu, sınırların dışına çıktık.

Dini bir konuda konuşmak istediğinde, hemen öne sürdükleri, senin Arapça ilmin ne kadar ki din adına konuşabiliyorsun olmakta, böylece toplum susturulup, korkutulmaktadır. Böylece istedikleri inancı ve itikadı, topluma çok daha kolay kabul ettirebilmektedirler.

Lütfen şunu asla unutmayalım, Allah başka ...

Read more : Uyumak Ve Yellenmek Abdesti Bozar mı | Gösterim : 1026 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Kalbim Ellerinde.....

Asla değiştiremeyeceğin şeyler için üzülme. 
Değiştirebileceğin ama istediğin halde değiştiremediğin şeyler için 
mutsuz ol veya asla asla bir daha sevmeyeceğim deme.. 
Mahcup olursun... 
Asla sevgiyi arama çünkü sen ...

Read more : Kalbim Ellerinde..... | Gösterim : 3135 | Cevaplar : 7 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Koray...

samimi olmak, arkadaşça görünmek ama çok vıcık vıcık davranmamak önemlidir.insanların sizi hem sevmesini , hem de size saygı duymasını asıl sağlayan budur. duracağı yeri de bilmekte diyebiliriz buna! mükemmel bir erkek değilim yaradılış olarak , kızdığım şeyi bile doğru bir biçimde ifade etmeye özen gösteririm. Belki bu nedenle insanlar öfkelenip küfür filan etmediğimi zannediyordurlar.Ama ben şuna inanrım bağrsan da derdini anlatırken kullandığın dil çok önemlidir.kendini doğru ifade edersen kimsenin sana olan ...

Read more : Koray... | Gösterim : 1599 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Kadir Gecesi manası ve önemi....

Hakk'ın en şa'şaalı nûru tecelli etti. 
Doğdu Kur'an güneşi, leyle-i fetret bitti. 
Ramazan ayının 27. gecesi "Kadir Gecesi"dir. İnsanlara dünya ve ahirette mutlu olmanın yollarını gösteren, beşeriyyeti karanlıklardan çıkarıp aydınlığa kavuşturan dinimizin kutsal kitabı Kur'an-ı Kerim Ramazan ayında, Kadir gecesinde inmiştir. 
Bu gece, çok şerefli ve müstesna ...

Read more : Kadir Gecesi manası ve önemi.... | Gösterim : 2676 | Cevaplar : 6 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4