Sistem saati: Cmt Ekm 11, 2025 6:12 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Yok boyle sözler

Kusursuz sevgiyi sevmiyorum.bir insanın seni en kusurlu halinle sevmeli.hani saçın başın dağınık burnun akıyorken belki.kilo aldığın vakit belki en çok çekilmez olduğun an birbirinizi en berbat haliyle taşıyabiliyorsan bence gerçekten seviyorsun.

Read more : Yok boyle sözler | Gösterim : 1383 | Cevaplar : 1 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

Anlamlı sözler

Acıların bir kum tanesi kadar küçük, mutlulukların nisan yağmuru kadar bol olsun... hayatta bir kere ağlarsan o da mutluluktan olsun dostum...

Read more : Anlamlı sözler | Gösterim : 958 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

rahat ettinmi

hani gittin ya

ogün yüregim parçalandı

dönersin sanmıştım demek felek senide yakaladı

niye söz verdinki dönmeyeceksen

niye sevdin hakkını vermeyeceksen

ey külümü rüzgara veren sevgili

savruldugumu görünce rahat ettinmi

yakışmıyor ölüm genç sevdalara

daha filizlenmeden aşkımız, cekip gidişin

cinayet degilde ne ....

inkar etmiyorum seni sevdimmmmmm

hani vallahi, senden nefret edende yine ben oldum

helal olsunki sana... diri bir aşkı çorak bir toprağa çevirdin

aşksız kalan bedenimi viran görünce rahat ettinmi ?

zaten sevmeyi bilmeyenlerin ...

Read more : rahat ettinmi | Gösterim : 1198 | Cevaplar : 1 | Forum : Şiirleriniz

HERŞEY SENDE GİZLİ

yerin senin çektiği kadar ağırsın.kanatların çırpındığı kadar hafif... kalbinin attığı kadar canlısın gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... sevdiklerin kadar iyisin nefret ettiklerin kadar kötü. ne reng olursa olsun kaşın gözün karşındakinin gördüğü kadar rengin. yaşadıklarını kar sayma yaşadığın kadar yakınsın sonuna. nekadar yaşarsan yaşa, sevdiği kadardır ömrün.... gülebildiğin kadar mutlusun üzülme bil ki ağlattığın kadar güleceksin sakın bitti sanma herşeyi, sevdiğin kadar sevileceksin. güneşin ddoğuşundandır doğanın sanaverdiği değer ve karşındakine verdğin değer kadar insansın birgün ...

Read more : HERŞEY SENDE GİZLİ | Gösterim : 1504 | Cevaplar : 1 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

10 kasım

1881-1938   benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. KEMAL ATATÜRK saygı  ve özlemle anıyoruz.

Read more : 10 kasım | Gösterim : 935 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

10 KASIM ...!!!

Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır.

...

Read more : 10 KASIM ...!!! | Gösterim : 1384 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4