Sistem saati: Pts Ekm 20, 2025 1:59 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

ANAHTAR KABE

Sanmayın öyle muhteşem bir yapısı var.
18 ayar altın işlemi kapısı var.
Kuş, uçmaz kervan geçmez bir yerden tapusu var.
Dünyanın, ahretin anahtarıdır KÂBE.

Gecenin karanlığı örtüsünün boyası,
...

Read more : ANAHTAR KABE | Gösterim : 1750 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

DESTAN

Durun kalabalıklar, bu cadde çıkmaz sokak!
Haykırsam, kollarımı makas gibi açarak:
Durun, durun, bir dünya iniyor tepemizden,
Çatırdılar geliyor karanlık kubbemizden,
Çekiyor tebeşirle yekûn hattını âfet;
...

Read more : DESTAN | Gösterim : 1442 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDERİZ

Kara Toprak

Dost Dost Diye Nicesine Sarıldım
Benim Sadık Yarim Kara Topraktır
Beyhude ****** Boşa Yoruldum
Benim Sadık Yarim Kara Topraktır

...

Read more : TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDERİZ | Gösterim : 963 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

SURDA BİR GEDİK AÇTIK

Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes,

Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es.

(Necip Fazıl Kısakürek)

Read more : SURDA BİR GEDİK AÇTIK | Gösterim : 3083 | Cevaplar : 4 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Foseptik patlaması..

Read more : Foseptik patlaması.. | Gösterim : 797 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

EKMEK VE HÜRMET

Ekmeğe hürmet ediniz. Muhakkak o, yerin ve göğün bereketindendir.
Sofradan düşen kırıntıyı kim yerse günahları af olunur.

(Feyzül- Kadir)

Read more : EKMEK VE HÜRMET | Gösterim : 636 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Bisikletçiler hava kirliliğinden nasıl korunabilir

İngiltere Tıp Derneği'nden Nathanson, bisiklet sürmenin iyi bir spor olmakla beraber, hızlı ve derin soluma nedeniyle akciğerleri normalden daha fazla dozda hava kirliliğine tabi tuttuğunu vurguluyor

Philippa Roxby BBC Sağlık Muhabiri

İşe gidiş-dönüş saatlerinde kent merkezleri ...

Read more : Bisikletçiler hava kirliliğinden nasıl korunabilir | Gösterim : 1005 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Kozmatikte hayvan deneyi son bulacak mı?

Avrupa Birliği’nde kozmetik alanda hayvan deneyleri getirilen düzenlemelerle yasaklandı. Ancak bazı yasal boşluklar, hayvanseverleri hala endişelendiriyor

Avrupa Birliği'nin yeni Kozmetik Tüzüğü bugün yürürlüğe girdi. AB içinde bilimsel amaçlar için yılda toplam 12 milyon hayvan kullanılıyor. Bunların kozmetik sanayii içindeki oranı ise binde 2’yle 2 bin hayvana denk geliyor.

Biyolog ve ...

Read more : Kozmatikte hayvan deneyi son bulacak mı? | Gösterim : 1023 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

SEVGİLİ !!

“ Varlığın acı veriyor olsaydı bana;
Seni ölüme sevmez,

Gelmeyeceğini bile seni beklemezdim hala.

Ben sensizlikte bile "seni yaşıyorum" sevgili... ”

...

Read more : SEVGİLİ !! | Gösterim : 639 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Öyle içimdesin ki..

Yanağımda dolaşan rüzgardan daha gerçek dokunuşların. Küçük, ürkek, kesik dokunuşlarınla, belki de her zamankinden daha yanımdasın. Yani öylesine, o kadar bensin ki. Ah nasıl anlatsam. Boşuna bu çabalarım, doğru kelimeleri aramalarım. Ne kitaplar yazıyor, ne de sözlüklerde karşılığı var.

Yalnızca hissediyor insan, yaşıyor. Kelimeler eksik, kelimeler yaralı. Kelimeler cılız.

...
Read more : Öyle içimdesin ki.. | Gösterim : 712 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4