Sistem saati: Pts Ekm 20, 2025 2:00 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

FETİH 1453 / FETİH RUHU !!

berke can güneş........burda,  büklüm ayaz..............burda,

orçun demir...............burda,  yalçın korkmaz..........burda, 

idil lara canayakın..........burda,  FATİH SULTAN MEHMET HAN...??????

...
Read more : FETİH 1453 / FETİH RUHU !! | Gösterim : 1112 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

TÜRK'ÜM !!

1) TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; Dünya üzerinde yedi ayrı bağımsız devlet kurma dirayetine sahip olan bir ırk'tan geliyorum.

2) TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; 72 millete boyun eğdirten bir ırka mensubum. 

3) TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; TÜRK ırkına inanıyorum ....

...

Read more : TÜRK'ÜM !! | Gösterim : 636 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

NE MUTLU TÜRKüm DİYE(bile)NE !!!

Türkoğlu Türk'üm Ben...

Ceddim belli atam belli, 
Toprak belli vatan belli, 
Şehit olup yatan belli, 
Türkoğlu ...

Read more : NE MUTLU TÜRKüm DİYE(bile)NE !!! | Gösterim : 631 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

TÜRK'ÜM VE DÜNYANIN EN MUTLU İNSANIYIM İSTE..

Türkler barışta melek, savaşta ifrit gibidirler. (Gazzi)

Eğer kendilerini tanımış olsaydınız, Türklere hayran olurdunuz. (Sir Mark Sykes)

Türkler öldürülebilir, lakin mağlup edilemezler. (Napoleon)

Kılıcı eşsiz bir maharetle kullanan Türk eli, mağlup ettiği insanların yarasını sarmakta ...

Read more : TÜRK'ÜM VE DÜNYANIN EN MUTLU İNSANIYIM İSTE.. | Gösterim : 637 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

İnsan olabilmek....

İnsan olabilmek

İnsan olabilmek

Kibar olmak çok mu zordu?

Haklı olma gayesi kalp kırmayı mı gerektirirdi?

Ben biliyorum diyerek bildiğini başkalarıyla ...

Read more : İnsan olabilmek.... | Gösterim : 1012 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Hayat,sorumluluklarımızın farkında olmaktır

Öyle bir zaman gelir ki daraldığımızı hissedip, sorumlu olduğumuz kişilerden, işlerden , evimizden, işyerimizden köşe bucak kaçmak, yok olmak isteriz. Üzerimizde giderek baskı haline gelen bu duygu, bizi teşvik etmek yerine herşeyden soğutmaya başlamıştır. Sorumluluklarımız kazandırdığı imtiyazlardan daha çok sıkıntılarıyla biz kendini gösterir. Peki çözümümüz daha az sorumluluk almak mı? yada hiçbir sorumluluk almayarak gelişi güzel bir yaşam biçimi seçmek mi? Sorumluluk bilincimiz ile bireyselliğimizin temellerini başlatmış oluruz.

...
Read more : Hayat,sorumluluklarımızın farkında olmaktır | Gösterim : 1056 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Sağlıklı kilo almak istiyenlere öneriler

Fazla kilolara sahip olmak kadar normal kilonun altında yani düşük kilolu olmak da bazı sağlık problemlerinin ortaya çıkmasına neden olabiliyor. Bu yüzden bir şekilde ideal kiloya ulaşmak ve sağlıklı yaşam konusunda emin adımlar atmak gerekiyor

...
Read more : Sağlıklı kilo almak istiyenlere öneriler | Gösterim : 1738 | Cevaplar : 1 | Forum : Sağlık

Hayatu güzel yaşamak için 17 mutluluk tarifi

İşte size küçük mutluluk önerileri:

1)Sabah uyandığında o günün hayatının en güzel günü olduğuna inan.

2)Aynanın karşısına geç ve kocaman gülümse.

3)Hazırlanırken telaşa kapılmamak ve zamanın baskısını hissetmemek için 15 dakika daha erken kalk.

4)Gerilerek doğrulurken ilk sözün “Bugün harika bir gün ve ben çok ...

Read more : Hayatu güzel yaşamak için 17 mutluluk tarifi | Gösterim : 1104 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Komşulukta hayatı zorlaştıran 12 hata

İşte komşuluklarda hayatı zorlaştıran hatalar:

1)Komşusu hakkında ileri geri konuşmak,

2)Komşunun ev eşyalarıyla veya yaşamıyla alay etmek,

3)Komşusunun veya çocuklarının başarılarını kıskanmak,

4)Gece yarılarına kadar gürültü yaparak, müziği sonuna kadar açarak onlara hayatı zehir etmek,

5)Komşusuna ayar vermeye, değiştirmeye, ...

Read more : Komşulukta hayatı zorlaştıran 12 hata | Gösterim : 854 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Yaşamı sanata dönüştürmenin 14 yolu

Koşuşturmalar, acele işler, hep bir şeyleri yetiştirme çabaları hayatı ıskalamamıza neden oluyor.

Ancak ne olursa yaşamı sanata dönüştürmenin bir yolunu bulmalıyız. Bunu yaptığımızda yaşamak daha da anlam kazanır.

Çünkü hayat yanı başımızda bir nehir gibi akıp gidiyor. O halde bahane üretmeden yaşımız da ne olursa olsun yaşamımızı bir sanata hatta bir şiire dönüştürebiliriz.

...

Read more : Yaşamı sanata dönüştürmenin 14 yolu | Gösterim : 1056 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4