Sistem saati: Pts Ekm 20, 2025 5:04 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Telefonda Sen....

Bundan daha güzel müjde mi olur? 

Merhaba diyorsun telefonda sen,

Sen ki konuşursun derdim mi kalır?

Nasılsın diyorsun telefonda sen...

...
Read more : Telefonda Sen.... | Gösterim : 2816 | Cevaplar : 7 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

eyyy aşkk

Aslında gelmeyecektim..
Her zaman yazdığım gibi
yazıcaktım sana..
Cevap vermiyceğini bile bile ,
bekleyecektim delice..
Ama yolum düşmüşken uğramak istedim
gözlerine..
Beni unutmuşmusun diye
merak etmiştim..
Unutmuşsun hemde hiç
olmadığı kadar.
Destanlar yazdığım gözlerinden bile silmişsin
adımı..
Varlığım o kadar acıtıyor muydu
canını?.
Bilseydim , bu kadar
sevmezdim seni..
Acıtacak kadar sarmazdım yokluğunu..
Affet , farkında olmadan
yaralamışım bendeki seni..
Aldatmışım kendimi 'BİZ'
diyerek..
Ama sende hak ver bana , ...
Read more : eyyy aşkk | Gösterim : 1664 | Cevaplar : 1 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

sen

Read more : sen | Gösterim : 445 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Gülelim mi?

...

Read more : Gülelim mi? | Gösterim : 8928 | Cevaplar : 20 | Forum : Karikatürler

sen

dalgalar     nasıl  taşlara     çarpıp     özür  dilemiyorsa,,nasıl  güneş     batarken   ve  dogarken  dogadan  izin almıyorsa    bende seni   senden izinsiz  seviyorum     ve  özür   dilemiyorum

Read more : sen | Gösterim : 804 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Gülüver İkbalime..

Anla

Rabbim;

Demir emrinle parçalanırken,
Nefsimin elinde bırakma beni.

...

Read more : Gülüver İkbalime.. | Gösterim : 988 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Kadınları Ve Erkekleri Mutlu Etmenin Yolları

01. Saçlarını okşa,

02. Yücelt,

03. Şımart,

04. Gözlerinin içine bak,

05. Geleceğe ait planlar yap,

06. Dil dök,
...

Read more : Kadınları Ve Erkekleri Mutlu Etmenin Yolları | Gösterim : 888 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Merhaba 11 Ayın Sultanı Ramazan'ı Şerif...

RAMAZAN AYI

Âdem aleyhisselâmdan beri oruç tutulurdu. Daha önceki ümmetler de oruç tutardı. Meselâ, Davûd aleyhisselâm, birgün oruç tutar, bir gün yerdi. Bir sene böyle devam ederdi. Bunun en fazîletli oruç olduğunu, Peygamber efendimiz haber vermiştir.

Oruç tutmak bize, yâni ümmet-i ...
Read more : Merhaba 11 Ayın Sultanı Ramazan'ı Şerif... | Gösterim : 1082 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

İnsanın Yetiştirilmesi ve Terbiyesi

İnsanın yaratılışı icabı insan olması için kendisine fıtraten, yaratılıştan verilen gizil güçleri doğru terbiye edip geliştirmek gereklidir. Bunun için çocuğun ebeveyni ve terbiyesinden sorumlu olanlar, fıtrî özellikleri bozmadan geliştirmelidirler. Yüce Allah bu fıtrî özellikleri her ferde farklı vermiş, insan şahsiyetinin yapılanmasında insana has özelliklerin, başta düşünce ve yüksek duygular olmak üzere iyice geliştirilmesini emretmiştir. Çocuklarda bu sorumluluk ebeveyn ve öğretenler üzerindedir. Ebeveyn ve öğretenler önce kendilerini, sonra sorumluluğu altındakileri fıtratı bozmadan eğitmelidirler.

Ailede ...

Read more : İnsanın Yetiştirilmesi ve Terbiyesi | Gösterim : 823 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4