Sistem saati: Pts Ekm 20, 2025 5:04 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

EDEP TERBİYE

• Başkalarının terbiyesizliğine karşı en emin silah, bir insanın kendi terbiyesidir. Chesterfield

• Ben terbiyeyi, terbiyesizlerden öğrendim. Ebu âlâ Ma’arri

• Bir adamın edep sahibi olması, altın sahibi olmasından daha hayırlıdır. Hz.Ali

• Bir bağ ki görmezse terbiye, tımar; çalı çırpı biter, haristan olur. Tevfik Fikret

• Bir erkeği terbiye ediniz, bir insanı terbiye etmiş olursunuz. ...
Read more : EDEP TERBİYE | Gösterim : 604 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

"AHLAK"

Ahlak insanda olması gereken bir takım güzel huylardır
Ahlak terbiye yoluyla, islam eğitimi ile kazanılır
Güler yüzlü olmak, temiz olmak, merhametli olmak, tevazulu olmak, affetmek, susmak, doğru konuşmak, sabr etmek, güzel ahlaktan bazılarıdırAhlaki vazifelerimizin ilki Allah’a karşı olanı dır. Allah’ın ismini hürmetle anmak, onun sevgisini kalbe yerleştirmek, ona isteyerek ibadet etmek ahlaki vazifelerimizdendirSonra Peygamberimize karşı olan ahlak vazifemizdir. 0 hürmete en layık olandır. Onun getirdiklerini kabul etmek, ona hürmet etmek, adı anıldığı vakit (Sallallahu aleyhi ...

Read more : "AHLAK" | Gösterim : 520 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Gülümse cansuyum....

Kendini sevilebilecek bir insan haline getirmeyi ve ondan sonra da kendini sevip 
kendine sarılmayı unutma. 

Gözlerinin içi gülsün gülerken, bakışların pırıl pırıl olsun ve her zaman nemli 
kalsın göz pınarların bunu sakın unutma. 

Zamana güven ve onun senin en büyük dostlarından biri olduğuna inan. Acılarının 
ve felaketlerinin ancak onun koynunda uyuyabileceğini unutma. 

Başına gelenlerin günün birinde kişisel tarihin ayrıntılarından biri olmaya 
mahkum olacağını unutma. Her ...

Read more : Gülümse cansuyum.... | Gösterim : 1173 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

HOŞGELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN

Dinimizce yüce ve kutsal kabul edilmiş, on bir ayın sultanı olarak vasıflandırılmış olan mübarek ramazan ayına kavuşmuş olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan, hepimize hayırlar ve bereketler getirsin. 

Ramazan Arapça bir kelimedir. Kameri aylardan dokuzuncusunun ismidir. Ramazan kelimesinin manası ve bu mübarek aya Ramazan isminin verilmesindeki hikmetle alakalı ...

Read more : HOŞGELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN | Gösterim : 3141 | Cevaplar : 7 | Forum : Dini Konular

Sevgi Gözlüğüm..

Ben o gözlükle, dikeni de severim,

Severim dikeni, o gülün hatırına.

Sevgi doludur, gözlüğüm sevgi,

Umutla baktırır, yarınlarıma.

Sevgi gözlüğü var ya gözlerimde,

Her şeye onunla bakarım.

Gördüğüm her şeyi, o gözlükte, ...

Read more : Sevgi Gözlüğüm.. | Gösterim : 1434 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Anlamaya Çalışıyorum Gözlerindeki Seni

ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM GÖZLERİNDEKİ SENİ

Gözlüklerinin camına vuran ışıktan gördüm.
Gözlerinin içindeki seni.
Ama gözlerinin rengini hala bilmiyorum

Kapattığın zamangözlerini bir garip oluyor dünya, dünyam.
Sanki her yer zifiri karanlık ...
Read more : Anlamaya Çalışıyorum Gözlerindeki Seni | Gösterim : 756 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Kimseler Bilmez...

Kimseler Bilmez

Ey benim nazlı ceylanım , severim severim kimse bilmez.! bir ateş düştüki başa , tüterim kimseler bilmez.!

Bak şu kalbimin işine saldı sevdayı başıma gece gündüz aşk ateşi ile yanarım yanarım kimse bilmez

Ben aşığım.! Ben aşığım değmeyin dostlar bugün ...

Read more : Kimseler Bilmez... | Gösterim : 1978 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

koptummm

Temel çocukken annesine sormuş. - Anneciğim, ben nasıl dünyaya
geldim? Annesi cevaplamış :
- Biz babanla yatarken yastığın altına
bir kutu şeker koyduk. Sabah bir
baktık ki sen doğmuşsun. Bu fikir
Temel’ in aklına yatmış. Gece yatarken yastığın altına bir kutu
şeker koymuş. Sabah kalkıp
baktığında heryerde karınca
olduğunu görünce kızmış ve kendi
kendine söylenmiş :
- Ula şeytan diyor ki tut çarşafı silkele hepsini, ama baba yüreği işte
dayanmıyor:)))))
Read more : koptummm | Gösterim : 1220 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Madem gidecektın neden gelecekten bahs ettin.

İçimi Çeke Çeke ÖzLüyorum Seni.....
Tenini KokLayamıyorum BeLki Ama,.....
Her Bir Nefes ALışımda Sen DoLuyor İçime.....
Buram Buram Hüzün Kokusu Siniyor,.....
GözLerimden Sesine.....
ELLerine Dokunsam Hissetsem Sevgini,.....
KaLp AtışLarın Oluversem Aniden.....
Masum SevinçLerinde Bir Tebessüm,....
İşte O Tebessümde BuseLerLe Baksam Sana,.....
Zaman HızLa Akıp Giderken,....
GözLerimden DoLu DoLu Akıyorsun Yüreğime.....
Herşey Yine Sen OLmuşsun.....
Farkına BiLe Varmadan.....
Sen Benim Herşeyim Olmuşsun....
Keşke Bir Yağmur Damlası Olsam ..
Usulca Saçlarına Sokulup ...
Read more : Madem gidecektın neden gelecekten bahs ettin. | Gösterim : 1487 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Sadakatsizliğin nedeni ölüm korkusu...

Sadakatsizliğin nedeni ölüm korkusu

Sadakatsizlik konusunda önemli bilimsel çalışmalar yapan Prof. Dr. Kemal Sayar, erkeğin aldatma nedenlerinden birini 'ölüm korkusu' diğerini ise , 'kendini güçlü hissetme dürtüsü' olarak açıklıyor. Sayar, kadının aldatma nedenini ise şöyle anlatıyor: "Hayatı boyunca güçlü bir baba figürünün eksikliğini hissetmiş olan bir ...

Read more : Sadakatsizliğin nedeni ölüm korkusu... | Gösterim : 1810 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4