Sistem saati: Pts Ekm 20, 2025 5:06 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Ask Duası...

Rabbim
Bir insan koy kalbime
Ama o insan senin de
sevdigin olsun

Ve bana öyle bir insan sevdir ki
O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun.
Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce
Onunla bulusmus olan sen olasin

Onunla el ele tutustugumuzda
Ikimizin uzerinde Senin elin olsun 

...

Read more : Ask Duası... | Gösterim : 2105 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Aşk..

Aşk..

...

Read more : Aşk.. | Gösterim : 2108 | Cevaplar : 4 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Ağlama Kalbim

Read more : Ağlama Kalbim | Gösterim : 3073 | Cevaplar : 8 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

yaşanmış hikayeler

Sanki Geleceksin

Çıkacaksın bir yerlerde karşıma... Yüzüne hasret bıraktığın günler geride kalacak. Gözlerine bakıp yine eskisi gibi gülümseyeceğim sana. Hiç bir şey olmamış gibi... Eski güzel günleri hatırlayacak belki dolacak ...

Read more : yaşanmış hikayeler | Gösterim : 1553 | Cevaplar : 1 | Forum : Fıkralar

aşkın gözü gör

Bundan milyarlarca yıl öncedaha insan oğlu yokkenduygular varmış

Ve çok güzel bir bahçede yaşarlarmış? Aşk, kıskançlık, üzüntü, kibir birarada oyun oynuyorlarmış, sohbet ediyorlarmış?

Bu arada bir ara aşk, üzüntünün bi derdi varmışve onunla bir ağaç arkasında sohbet etmeye başlamış üzüntü ağlıyormuş,

aşk ona sarılıp teselli vermeye çalışıyormuş,

bunu gören kıskançlık çıldırmış

çok kıskanmış onların sarmaş dolaş halini görünce

eline bir ok almış çok kızmışve konuşmalarını sarılmalarını bölmek için oku tam aralarına atmış,ama ne yazıkkı ok ...
Read more : aşkın gözü gör | Gösterim : 1942 | Cevaplar : 2 | Forum : Gülmece

Kemal Sunal'ın ölümünün 13.yılı

11.11.1944      

Kemal Sunal'ın Vefatının 13. Yılı

Haber: Kemal Sunal'ın Vefatının 13. Yılı

Bugün, Türk sinemasının en değerli sanatçılarından biri olan ve bizlere gülmeyi sevdiren Kemal Sunal'ın vefatının 13. yıl dönümü.

...

Read more : Kemal Sunal'ın ölümünün 13.yılı | Gösterim : 1898 | Cevaplar : 1 | Forum : Özel Günler ve Kutlamalar

Mutlu ol Aşka gel....

Ben seni kocaman bi yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimdi olmalıydın, orada kalmalıydın.

Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. ...

Read more : Mutlu ol Aşka gel.... | Gösterim : 2979 | Cevaplar : 7 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

DOSTUM

Doldur Yüreğine Dostum  ….

...
Read more : DOSTUM | Gösterim : 862 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Sivas Katliamının bugün 20. Yılı

Sivas Katliamı, Madımak Katliamı ya da Madımak Olayı, 2 Temmuz 1993 tarihinde Sivas'ta Pir Sultan Abdal Kültür Derneği tarafından organize edilmiş olan Pir Sultan Abdal Şenlikleri sırasında Madımak Oteli'nin yakılması ve çoğunluğu Alevi 33 yazar, ozan, ...

Read more : Sivas Katliamının bugün 20. Yılı | Gösterim : 1144 | Cevaplar : 1 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4