Sistem saati: Cmt Ekm 11, 2025 7:55 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Kur'an Ameli İbadetlerimiz Konusunda, Yeterli Bilgi Vermez m

Kur’an ayetlerinin ne anlattığını, ameli ibadetlerimizi nasıl yerine getireceğimizi, Kur’an dan öğrenemez miyiz? Aslında böyle bir soruyu sormaktan utanıyorum. Çünkü bunun tersini düşünmek, Allah a ve kitabına saygısızlıktır. Düşünebiliyor musunuz, benzer bir soruyu, herhangi bir konuda kitap yazmış bir yazara yöneltsek ve desek ki, senin kitabında bahsettiğin bazı konuların açıklaması, izahı kitabında yok, gereken tüm bilgileri alamadık. Bu konuların anlaşılması için başka kaynaklara da ihtiyaç var desek, inanın yazar çok üzülür ...

Read more : Kur'an Ameli İbadetlerimiz Konusunda, Yeterli Bilgi Vermez m | Gösterim : 618 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Mutluluğun şiiri

Bir şiir yaz bana uzun olmalı,saçların gibi kafiye şart deil ama düzgün olmalı türkçe'si ve bana seni anlatmalı, derinden dnerine.bir şarkı söyle bana sesinden okyanusların fisiltisi... notaların arasında bulmalıyım seni ve bir gam içinde.bin gam eritilmeli ama sen en iyisi, bir resim yap bana öyle " mutluluk"gibi bir iddiamız yok güneşli bir gün olsun yeter.yanı ağlayan bir ışığından çok fazlası... geleceğimizi anlatmalı, o resim ipuçları vermeli. Ve mümkünse,biraz da bana kendimi anlatmalı.

Read more : Mutluluğun şiiri | Gösterim : 961 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

Mevsim Son Bahar Aylardan Kasım ve Özledim Seni..

Özledim

Mevsım sonbahar ,aylardan kasım....
El'ayak çekilmiş ...
Şehir susmuş çoktan...
Benimse...
Yine icimde bir ...

Read more : Mevsim Son Bahar Aylardan Kasım ve Özledim Seni.. | Gösterim : 1077 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

vazgeçmek

unutmak mı ? yoksa affetmekmi

diye sorsalar

ben vazgeçmek derim ...

beni okuyan burdan özelden tebriklerini sunan bütün dostlara arkadaşlara

veda ediyorum hoşkalın hoşçakalın allaha emanet olun ....

Read more : vazgeçmek | Gösterim : 1367 | Cevaplar : 1 | Forum : Anlamlı Sözler

Her gidiş yaralar kalbi...

Her gidiş yaralar kalbi

Her gidiş insanı yeni bir duruma hazırlar aslında; 
Yitirdiklerimizle insanızdır biraz da!.. 
Ters gibi geliyor ama öyle işte... 
Yitirdiğimiz ...

Read more : Her gidiş yaralar kalbi... | Gösterim : 1003 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Dostlar Mekanı

https://www.youtube.com/watch?v=n-X8PCypMJE     Bu güne özel hediyeli  turnuvamız var Tüm dostlar  davetlidir

Read more : Dostlar Mekanı | Gösterim : 1052 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanal Kahve Okey

CUMHURİYETİMİZ KUTLU OLSUN

Çanakkale Savaşında 3 evladını şehit verip,  14 yaşındaki son evladını cepheye uğurlayan ana.  Şu garibanlığa bakın ki, üstte yok, elde yok, ayakta yok! O haldeyken bile bu vatanı teslim etmedi analarımız! Atalarımız! Ruhları şaad olsun

Read more : CUMHURİYETİMİZ KUTLU OLSUN | Gösterim : 996 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

DOSTLAR MEKANI 8.YILI KUTLU OLSUN

SANAL KAHVE

DOSTLAR MEKANI OKEY ...

Read more : DOSTLAR MEKANI 8.YILI KUTLU OLSUN | Gösterim : 1246 | Cevaplar : 1 | Forum : Dostlar Mekanı Loisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4