Sistem saati: Pts Ekm 20, 2025 8:11 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Biz aklımızı alanları değil, aklımızda kalanları sevdik!

Sen....! Kalemimin Ucundan Damlayan Yürek Sesim...! Nasıl Başladığını Bilemediğim Çözemediğim Gönül Bağım...! Bir Kıvılcımla Yüreğimi Yakan Bir Sevda Yangınım...! Sen...! Gitmek İsteyipte Gidemediğim Şehir....! Dokunmak İstedikçe Uzaklaşan Bir Hayal...! Özlemlerle Örülü Bir Orman Yandınım....!Yaktıkça Yakan Sevda Ateşim...! Sen..! Tadına Doyamadığım Cennet Mevsimim...! Sen...! Çaresizliğim....! Korkaklığımla Ördüğüm ...

Read more : Biz aklımızı alanları değil, aklımızda kalanları sevdik! | Gösterim : 2131 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanal Kahve Okey

Çocuktum Büyüdüm...

Çocuktum Büyüdüm

Çocukluğuma geri dönmek istedim,saçımı ördüm...

Ne yük vardı omuzlarımda ne derdim,oyundan başka....

...
Read more : Çocuktum Büyüdüm... | Gösterim : 1923 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Sustum...çünkü kalbim acıyor

Sustum...çünkü kalbim acıyor

Ne kadar susulacaksa o kadar sustum… Kendime konuşuyorum şimdi yalnız… Yalnız yüreğime dokunuyorum sesime

...
Read more : Sustum...çünkü kalbim acıyor | Gösterim : 1701 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Müsaadenizle, Ben Bir Ölüp Geliyorum..

Müsaadenizle, Ben Bir Ölüp Geliyorum..

Aşırı dozda harf çekmiştim içime..

Bu şiir yazılmalıydı o kadar! 

Emniyet kemerlerinizi takın..

...
Read more : Müsaadenizle, Ben Bir Ölüp Geliyorum.. | Gösterim : 888 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

SUSTUM SUSKUNLUĞUM BENİ SUSTURANA ARMAĞANIM OLSUN..

Onca kalabalığın içinde duyulmazsa çığlığın,en çok değer verdiğin duymazsa sesini,anlamaz güvenmezse sana,kendince sevgi sandığı hükmetmekse sevdiğine,yüreğin paramparça olmuş,canın acırken,umursanmazsan değer verdiğin tarafından.

Gözündeki yaşın dönmüşse sele,hayal bile kurmaya korkar olmuşsan,kalbin,aklın ve en önemlisi ruhunla sevmişken inandıramazsan sevdiğine,bağırsanda haykırsanda duyulmazsa çığlığın, bu yalan dünyada susmak en güzel ...

Read more : SUSTUM SUSKUNLUĞUM BENİ SUSTURANA ARMAĞANIM OLSUN.. | Gösterim : 1593 | Cevaplar : 0 | Forum : Edebiyat

Hes Ve Kabotaj Bayramı

Petrol zengini olmayan bir Türkiye, linyit, güneş, rüzgâr gibi başka kaynaklar yanında ve aynı zamanda akarsularının başıboş akıp gitmesine elbet seyirci kalmayacak veya doğal “debi”den, yani saniyede akan metreküp sudan ve barajlardan yararlanarak elektrik üretmeye çalışacaktır. Elbet bu uğurda derelerin, çağlayanlarla çavlanların güzelliğini bozmak ve tarım arazilerini bilinçsizce kuraklaştırmak gerekmez. İnşaat mühendislerini doğa bilgisi ve estetik titizliğiyle de donatarak iki tarafı bir araya getirip optimum sonucu gözden kaçırmadan bir ...

Read more : Hes Ve Kabotaj Bayramı | Gösterim : 1509 | Cevaplar : 1 | Forum : Özel Günler ve Kutlamalar

Can suyumsun.....

Cana düşen  minicik bir kıpırtınla, gümüş rengi bir derya açılıyor engin düşlerin derinliğiyle önümde… Kalbimden ışıklar saçılıp, aralanıyor gökyüzü, ötenin ötesine… Can suyunu bekleyen çiçek, güneşini bekleyen yeryüzü gibiyim biliyor musun?

Sana anlattığımda, senle paylaştığımda tam oluyorum, diğer türlü sessiz, ıssız bir ormandayım…  Duyabiliyor musun?

Ruhum nasıl dumanlı, kalbim nasıl yanıyor, tatlı bir tutsaklık bu bendeki ...

Read more : Can suyumsun..... | Gösterim : 2049 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

töre.neden kadınlar üzerinde işleme konur.

Töre Cinayetleri

2010-11-22 08:20:32 Güncellendi Kadinlaricin.net sitesinde Töre Cinayetleri baslikli sayfadasiniz.Bu sayfada Töre Cinayetleri ile ilgili yazi bulunmaktadir.

...
Read more : töre.neden kadınlar üzerinde işleme konur. | Gösterim : 1590 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4