Sistem saati: Pts Ekm 20, 2025 8:03 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

ANLATILMAZ YAŞANIRMIŞ BENDE ÖĞRENDİM..

Anlatılmaz yaşanırmış bende öğrendim,öğreniyorumda..Bazen öyle karışıktır ki her şey,anlamını yitirirsin.

Ne istedim? Neler kaybettim? dersin.

Bazen hayal kurarsın yaşamak istediğin şekilde ama beceremezsin.

Gemilerini kağıttan yapar,hayallerinin batışını izlersin.Hatta bir bakmışssın hayatın en acımasız sahnesindesin.

Çok çok seviyorum ayrılamam dersin ama bir bakmışsın ki,bir kenarda unutuluvermişssin.En önemsediğin değer verdiğin o çok sevdiğin kişi tarafından yok sayılıp umursanmazsın.Yine de elinden gelen sabrı göstermeye çalışır,arayıp sormasada,görmesemde,umursanmasamda sevdiklerimin resmini ...

Read more : ANLATILMAZ YAŞANIRMIŞ BENDE ÖĞRENDİM.. | Gösterim : 1464 | Cevaplar : 0 | Forum : Edebiyat

ölümsüz Kırmızı Güller

ölümsüz Kırmızı Güller

...
Read more : ölümsüz Kırmızı Güller | Gösterim : 870 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

HAYAT DERSİ

HAYAT DERSİ

...

Read more : HAYAT DERSİ | Gösterim : 782 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Gel Bul Beni

Gel Bul Beni 

Çok yavaş gel bana ! aynen bir karınca, kozasından çıkan bir tırtılın ilk yaprağa koşusu gibi 
yavaş ve sessiz gel / geleceksen .
Kalbe gürültülü düşüşlerden korkarım ben . Onca ağırlığıyla düğümü gevşemiş bir salıncakta sallanıyorum. Yavaş gel bana geleceksen../ ama düşmeden daha! ! 
Nice yeşil gözlerde kelebek uçurmuş bu gönül ...

Read more : Gel Bul Beni | Gösterim : 730 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Umutlarına Tutun!..

Umutlarına Tutun!

Umutlarına Tutun!

Gözlerin, Yakup sabrıyla seyreylediği bir direnişle karşılasın sıkıntılarını.

...
Read more : Umutlarına Tutun!.. | Gösterim : 1342 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

"Rahmetinle affet beni"...

Rahmetinle affet beni!

Senin affın elbet çoktur,

Rahmetinle affet beni!

Yalvarmaya yüzüm yoktur,

Rahmetinle affet beni!

...

Read more : "Rahmetinle affet beni"... | Gösterim : 1667 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Kızım

Read more : Kızım | Gösterim : 2887 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

şiir saati

Hani gururun söyletmez sevdiğine
de , Kalbin çıqlık atmaktadır .
Hani dönüp arkanı gitmek istersinde
ayakların sana isyankardır .
Hani bitirirsin herşeyi dilinde ama
gönlün inkardadır .
Hani kaçırirsın Gözlerini de aslında
için sımsıkı sarılıdır .
Hani çok güçlüsündür sözde. . .! ama
gözyaşların içine akmaktadır .
Hani herşeyi bilirsi
m de
"LAKİN SEVGİ SANA YASAKTIR

Read more : şiir saati | Gösterim : 2312 | Cevaplar : 0 | Forum : Çöp Kutusu

Bir tek sevgi.....

BİRTEK SEVGİ

Sevdiğiniz zaman yalnız değilsiniz artık. Hiç karşılık gözetmeden verin verebildiğiniz kadar, SEVGİ vermekle tükenmez. Aksine hiç ummadığınız bir zamanda büyür, çoğalır ve size doğru akan bir ırmak olur.

Akşam üzeri batan güneşe değil, sabah ...

Read more : Bir tek sevgi..... | Gösterim : 2530 | Cevaplar : 3 | Forum : Edebiyat

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4