Sistem saati: Pts Ekm 20, 2025 2:14 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Gelin Kaynana..

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve bu kızı kendisiyle tanıştırmak
istedigini söyler.Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız
getirecegini ve annesininevleneceği kızı tahmin etmesini
ister.Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.Otururlar, bir süre
sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:'

...-Tahmin ettin mi' diye.Anne
duraksamadan cevap verir:

-Ortadaki kızılsaçlı.'Oğlan hayretle
annesine sorar: '- ...

Read more : Gelin Kaynana.. | Gösterim : 1374 | Cevaplar : 2 | Forum : Fıkralar

Temel Hastanede Tahlil Yaptıracaktır..

Temel hastanede

Temel bir gün hastaneye gitmiş hastenenin bir köşesinde bir adam hüngür hüngür ağlıyormuş. Temel sormuş niye ağlıyorsun uşağum diye. Adam: - Kan tahlili yaptırmaya geldim parmağımı kestiler. Bu sefer Temel ağlamaya başlamış. Adam sormuş Temel'e "niye ağlıyorsun" diye; Temel cevaplamış: - Ben de idrar tahlili yaptırmaya geldim daa... 

...
Read more : Temel Hastanede Tahlil Yaptıracaktır.. | Gösterim : 1360 | Cevaplar : 4 | Forum : Fıkralar

Kalbi, Duran Kadının Kalbi Tekrar Çalışır..

Kadının biri, 46 yaşındayken
kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ame...liyat masasındayken, ölüme
yakın, birden bir Azraili görüyor ve soruyor:

'Benim saatim geldimi ?'

Azrail
cevap veriyor: 'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve 8 günün var'.
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.

Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtturuyor
ve göğüslerini düzelttiriyor. Kısacası: 'Yeniden doğmuş gibi' Daha uzun bir süre ...

Read more : Kalbi, Duran Kadının Kalbi Tekrar Çalışır.. | Gösterim : 1318 | Cevaplar : 1 | Forum : Fıkralar

Damadın Yemini..

Kilisede dugunun baslamasina cok az zaman var. Damat rahibin yanina yaklasip
fisildar:

- "Bakin. Size verecegim $100 karsiliginda evlilik yeminimizde
birtakim degisiklikler yapmanizi istiyorum.. Hani su bana soracaginiz

'Sonsuza dek seveceginize, koruyacaginiza, sadik kalacaginiza yemin
ediyor musunuz?' kismi var ya, onu metinden cikarmanizi istiyorum." ...

Read more : Damadın Yemini.. | Gösterim : 1508 | Cevaplar : 2 | Forum : Fıkralar

amerikada yılın fıkrası seçilmiş..

New York`tan Los Angeles`e giden ucakta cingoz bir avukat ile sarisin aptal gorunuslu bir hanim ...yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanimla yakinlasmak hem de hosca vakit gecirmek icin bir oyun teklif ediyor. Kabul gorunce oyunu anlatiyor:

-Size bir soru soracagim, cevabi bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz, sonra siz soracaksiniz bilemezsem ben size 50 dolar verecegim.

...
Read more : amerikada yılın fıkrası seçilmiş.. | Gösterim : 1464 | Cevaplar : 2 | Forum : Fıkralar

Cuma günü ve cuma namazı.....

Cuma, müslümanlarca bir bayram günüdür. Bu mübarek günde müslümanlar mabedlerde toplanırlar. Okunacak hutbeleri dinleyerek faydalanırlar. Hep birlikte cuma namazını kılarlar. Sonra ya başka ibadetlerle uğraşır veya ziyaretlerde bulunur yahut günlük işleri ile uğraşmaya koyulurlar. Bu hadis-i şerifde buyuruluyor: "Üzerine güneşin doğduğu en hayırlı gün, cuma günüdür. Adem Aleyhisselâm O gün Cennet´e konulmuş, O gün Cennet´den çıkarılmıştır. Kıyamet de o gün kopacaktır." Bütün bu olaylar, nice hayırları ve hikmetleri ...

Read more : Cuma günü ve cuma namazı..... | Gösterim : 1952 | Cevaplar : 3 | Forum : Dini Konular

Herkes güverteye :)))

HERKES GÜVERTEYE

Titanik

• Okyanusta büyük bir gemi hızla ilerliyorken, bir an gemi ...
Read more : Herkes güverteye :))) | Gösterim : 901 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Üç Yeni Teknolojik Gelişme :)) Fıkra....

Üç Yeni Teknolojik Gelişme 

Rus fizikçiler yerin 100 metre altında bakır tel
bulduklarını, bunun ise atalarının bundan 1000 yıl öncesinde telefon
şebekelerinin olduğunu kanıtladıgını
duyurdular.

Bu olaydan 1 hafta
sonra Amerikan gazetelerinde ilginç bir manşet. Amerikan bilim adamları yerin
200 metre altında 2000 yıl öncesine ait fiber optik hatlar bulduklarını, bunun
ise, ...

Read more : Üç Yeni Teknolojik Gelişme :)) Fıkra.... | Gösterim : 931 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Eşek Deyip Geçme :)))Fıkralara yeniden dönüş...

Eşek Deyip Geçme

1950'li yıllarda Amerikalı mühendisler gelmiş Türkiye'ye. Bir kısım
imar çalışmalarına rehberlik ediyorlarmış. O zamanlarda
yol güzergâhını belirleyecek alet yok, eleman yok.Na fı'a mühendisleri eşeği yokuşa ...

Read more : Eşek Deyip Geçme :)))Fıkralara yeniden dönüş... | Gösterim : 761 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

annemizin kıymetini belelim

Read more : annemizin kıymetini belelim | Gösterim : 1203 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4