Sistem saati: Cmt Ekm 11, 2025 11:10 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

CUMHURiYETiMiZ KUTLU OLSUN...!!!

Osmanlı İmparatorluğu, ikinci Meşrutiyetin ilanından altı yıl sonra Birinci Dünya Savaşına girdi. 1914’te patlak veren Birinci Dünya Savaşı’nda zamanın dünyaca güclü devletleri yeraldı. Bu savaş dört yıl sürdü. Savaş sonunda Osmanlı ile birlikte olan devletler yenildi. Savaş kurallarına göre Osmanlı da yenilmiş sayıldı. Osmanlı toprakları hızla İngilizler, Yunanlılar,Fransızlar,İtalyanlar tarafından paylaşıldı.

Osmanlının içinde bulunduğu bu berbat durumdan kurtulması için, ulusuna inanan, sonsuz güvenen ...

Read more : CUMHURiYETiMiZ KUTLU OLSUN...!!! | Gösterim : 2099 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

kutlama

Dün Rüya Yarın Hayaldir Rüyayı Mutlu Hayali Umutlu Yapan Bügündür Acısıyla Tatlısıyla İyisiyle Kötüsüyle

Bir Yıl Daha Gceti 8.Yılımız Kutlu Olsun Nice Seneler Hep Beraber Gecmesi Dileğiyle Ahueda

Read more : kutlama | Gösterim : 743 | Cevaplar : 0 | Forum : Dostlar Mekanı Loisi

Dostlar Mekanı Okey Salonumuz 8.kuruluş Yılı Kutlaması..

Dostlar Mekanı Okey Salonumuz

Burası Oyun Ve Eğlence Sitesi 
Burası Evinizin Oturma Odası Kadar ;
Sevgi , Saygı Ve Huzur Dolu 
...

Read more : Dostlar Mekanı Okey Salonumuz 8.kuruluş Yılı Kutlaması.. | Gösterim : 2486 | Cevaplar : 3 | Forum : Dostlar Mekanı Loisi

Dini Konularda Neden Saygıyla Tartışamıyoruz.

Toplum olarak din konusu açıldığında, bir birimize saygılı olmayı bir türlü öğrenemedik. Tabi bunun nedenleri var, ama bizler bu gerçeğin farkında değiliz. Tartışmalarımızda, aynı şeyleri söylemiyor da, farklı şekilde inançlarımızı anlatıyorsak, bazen karşılıklı küfürleşmeye, hakarete kadar varıyor tartışmanın sonu. Konu din değilse, bu tartışma yüksek boyutlarda her nedense olmuyor.

Peki, neden böyle bir tavır içinde oluyoruz, neden tahammülsüzce davranıp, saygının sınırlarını aşıyoruz diye düşündünüz mü? Bu ...

Read more : Dini Konularda Neden Saygıyla Tartışamıyoruz. | Gösterim : 620 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

CEP TELEFONU OLMAK İSTERDİM..

CEP TELEFONU OLMAK İSTERDİM

Karı ve koca bir akşam yemeklerini bitirdikten sonra, yorgun argın oturma odasına geçerler. Kadın ilkokul öğretmenidir. Öğrencilerine verdiği ‘ne olmak istersiniz’ başlıklı kompozisyon ödevini notlandırmak için masaya geçer. Kocası da eline cep telefonunu alıp, koltuğuna yerleşir. Nihayet yorgun bir günün ardından dinlenebilecektir.
Kadın, ...

Read more : CEP TELEFONU OLMAK İSTERDİM.. | Gösterim : 781 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

hesap varrrr

bir insanın hayatını karartıp ..

güneşli günler yaşıyamazsınız

unutmayın....

HAK var, hesap var

ALLAH var ...

Read more : hesap varrrr | Gösterim : 754 | Cevaplar : 1 | Forum : Anlamlı Sözler

Hz. Adem Ve Eşinin, Cennetten Kovulması Konusu....

Bu makalemde, sizleri üzerinde düşünmeye davet etmek istediğim konu, HZ. ÂDEM VE EŞİNİN CENNETTEN KOVULMASI KONUSU ÜZERİNE OLACAKTIR. İlginçtir, bizlere Hz. Âdem ve eşinin cennetten kovulmasına sebep olan, Âdem in eşi olduğu anlatılır. Onun içinde FIKIH inancının öğretisinde, kadın aşağılanır ve adeta şeytanla eş tutulur. Bu bilgiler gerçekten doğrumudur? Asla doğru değildir, bu inanç Kur’an a iftiradır.

Önce şunu söylemek isterim. KUR’AN DA ÂDEM İSMİ ...
Read more : Hz. Adem Ve Eşinin, Cennetten Kovulması Konusu.... | Gösterim : 807 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

onsuz

bir zamanlar en güzel şiirimi bir kadına yazmıştım ben

saçları mısra dolu kalemime ses olmuştu

çayıma tat yol arkadaşım sırdaşım, yarama yar olmuştu

sonra onu yazan kalemimi kırdım

çaya onsuz yola yanlız  devam ettim ....

Read more : onsuz | Gösterim : 1029 | Cevaplar : 1 | Forum : Şiirleriniz

Yürüyorum ardıma bakmadan...

Yürüyorum

Yürüyorum ardıma bakmadan,
Yıllara ve yollara aldırmadan.
Her durakta bir kalp kırığı karşılıyor beni,
Kalbim acıyor ama ben aldırmıyorum.
...

Read more : Yürüyorum ardıma bakmadan... | Gösterim : 868 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Mezhepler Meselesine Keyif Verici Bir Yaklaşım

Mezhepler Meselesine Keyif Verici Bir Yaklaşım

Read more : Mezhepler Meselesine Keyif Verici Bir Yaklaşım | Gösterim : 777 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4