Sistem saati: Pts Ekm 20, 2025 5:38 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Sitemizin Bütün Babalarının Babalar günü Kutlu Olsun

Canım Babam Kart

SİTEMİZİNBÜTÜN BABALARININ BABALAR

GÜNÜ KUTLU OLSUN

Babalar Günü

Read more : Sitemizin Bütün Babalarının Babalar günü Kutlu Olsun | Gösterim : 1955 | Cevaplar : 1 | Forum : Özel Günler ve Kutlamalar

Trip :)

Aslında, trip atmak dürüstlüktür..
”Seni önemsiyorum” demektir.
Sevmediğin birine trip atmazsın
meselâ.

Yani ona olan sevgini belli
...

Read more : Trip :) | Gösterim : 1184 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve Batak

Yakın ve uzak çevremiz

Bizler genelde en çok sevdiğimiz ve yakından tanıdığımız kişilerle daha zor geçiniriz. Aramızdaki yakınlıktan istifade ederek her şeyi çekinmeden söylememiz, çok rahat bir şekilde birbirimize kapris yapmamız, kendimizi naza çekmemiz, hiç çekinmeden birbirimize sızlanmamız ister istemez bazı sorunların gereksiz yere büyümesine neden olur. Bu durum, yakınımızdaki kişilerin hareketlerinden, duygularından, sözlerinden yakınmamıza sebep olur. Hatta en olmayacak nedenlerle, halk arasında; ‘ İncir çekirdeğini doldurmayacak’ denilen nedenlerle kavga ...

Read more : Yakın ve uzak çevremiz | Gösterim : 964 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Yaşam nedir...

Yaşam nedir

Gökyüzünde dünyayı yaşarken , Sonsuz özgürlüğümle birlikte, yaşamı arıyordum ne olduğunu bilemeden... Bir su damlasıydım, güneşin ışıklarında , ...
Read more : Yaşam nedir... | Gösterim : 2032 | Cevaplar : 4 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Babalar Günü

BABALAR GÜNÜ TARİHÇESİ

Bir Amerikan İç Savaşı gazisinin kızı olan Sonora Smart Dodd, Anneler Günü gibi babaların da bir günü olması gerektiğini düşünmekteydi. Dodd'un babası annelerinin yokluğunda altı çocuğunu tek başına büyütmüştü. Babasının doğum günü olan 5 Haziran'ın Babalar Günü ilan edilmesi için çalışmalara başlamış ama bu çalışmalar o tarihe yetişemeyerek kutlamalar haziran ayının üçüncü pazar gününe ertelenmiştir.

...

Read more : Babalar Günü | Gösterim : 2811 | Cevaplar : 5 | Forum : Özel Günler ve Kutlamalar

ŞiŞli ATATÜRK Evi (İnkılap Müzesi)

Atatürk Suriye Cephesinden ayrılarak 13 Kasım 1918 de İstanbul'a gelmiş ve
Perapalas Otelinde bir daireye yerleşmişti. Bir kaç gün sonra bu otelden ayrılan
Atatürk önce yakın dostu Salih Fansa'nın Beyoğlu'ndaki evinde misafir kalmış,
sonra da Şişli'de Madam Kasabyan'ın üç katlı evini kiralamıştı. O günlerde
annesi Zübeyde Hanımla kız kardeşi ...

Read more : ŞiŞli ATATÜRK Evi (İnkılap Müzesi) | Gösterim : 1965 | Cevaplar : 2 | Forum : Mustafa Kemal Atatürk

Tevazu..incelik...güzellik...

Tevazu, müminlerin en güzel sıfatıdır. 
Tevazu ahlâkını zıddı ile tanımak daha kolaydır.

Kısaca tevazu, kibirli olmamaktır. Kibir, kendini beğenmek, başkalarını küçük görmektir. Kendini beğenmek aslını bilmemekten kaynaklanır; aslını bilmemek cehalet ve gafletten ileri gelir. Aslını bilen haddini bilir; haddini bilen edepli olur. Bunun ...

Read more : Tevazu..incelik...güzellik... | Gösterim : 2396 | Cevaplar : 4 | Forum : Dini Konular

BU SONU ÖNCE BEN YAZDIM...

bu sonu önce ben yazdım

kimselerin başını bile bilmediği o günlerde
ayrılık sevgiyi hissettiğim ilk anda korkum oldu
seni bulup bulup yitirdim düşlerimde
sonra yeniden buldum yeniden yitirdim
bende kalacağın bir yarın kurgulayamadım
sevgiyi ve korkuyu birlikte yaşadım
bu yüzden bir daha göremeyecekmişim gibi uzun ve derindi bakışlarım
her ...

Read more : BU SONU ÖNCE BEN YAZDIM... | Gösterim : 1564 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve Batak

^^Neden Bitti Biliyormusun^^^^

Read more : ^^Neden Bitti Biliyormusun^^^^ | Gösterim : 3780 | Cevaplar : 10 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Çok Sevdim Seni Affet

Çok Sevdim Seni Affet

Gitmeliyim artık, üzgünüm…

Sen de üzülme ne olur,

kıyamam ki yüzünün sahiline hüzün vurmasına.

Gözyaşların dalgalanıp bir kere bile değse kirpiklerine, boğulurum…

Üzgünüm…

...
Read more : Çok Sevdim Seni Affet | Gösterim : 1150 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4