Sistem saati: Pts Ekm 20, 2025 8:48 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

BURUŞUK GÖMLEK

Bir kaç satır  sonra sizlerle paylaşacağım konuda yasanmış bu hikâyenin bulusun genellikle acil ve önemli bir ihtiyaçtan çıktığını, buluşların basit ama etkili çözüm üretmek olduğunu açıkça ortaya koyar. Buluşlar zannedildiği gibi her zaman uzun ve pahalı araştırmalar sonucu ortaya çıkmaz. Acil bir ihtiyaç hisseden yaratıcı her insanin bulunduğu yerde buluş yapma potansiyeli mevcuttur.

Hikayemize  gelince ;

Türkiye ye ...

Read more : BURUŞUK GÖMLEK | Gösterim : 2265 | Cevaplar : 4 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Bilerek Beni Savurarak Gittin Sevgili...

Gittin..
Bir kez daha beni parçalara bölerek
ve her bir parçamı uçsuz bucaksız toparlanamayacak yerlere savurarak gittin.
Saniyeler önemliydi oysa benim için tek oksijenim nefesindi
"Bilerek beni savurarak gittin sevgili"

...

Read more : Bilerek Beni Savurarak Gittin Sevgili... | Gösterim : 1388 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

SANALDA DOSTLUKLAR..

Hani Dost'luklar vardır..

Hani Dost'luklar vardır..Sanalın gerçekliğini..Reelin yalanlarını bastırır...

Tam düşerken..Hiç görmediğin..Belkide çokta tanımadığın meçhul bir el tutar kaldırır seni...

Kimi zaman bir gece yarısı..Şiirsel bir sohbette ağlarken..

Tüm yaşanmışlığına inat..Alır götürür hüzünlere o güzel sohbet..

...

Read more : SANALDA DOSTLUKLAR.. | Gösterim : 6791 | Cevaplar : 15 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Öğrencilerin Karne Heyecanı...

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisedeki yaklaşık 17 milyon öğrenci bugün karne heyecanı yaşayacak.

17 Eylül 2012 tarihinde başlayan 2012-2013 eğitim-öğretim yılı, Cuma günü sona erecek. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisedeki yaklaşık 17 milyon öğrenci ve 780 bin öğretmen, yaz tatiline ...

Read more : Öğrencilerin Karne Heyecanı... | Gösterim : 974 | Cevaplar : 1 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

LYS'de Başarının Anahtarı

Bu hafta sonu yapılacak LYS’de başarının sınava gireceklerin yaptıkları çalışmalar kadar, ailelerin tutumlarıyla doğrudan ilgili olduğu bildirildi.

Ankara’da koçluk eğitimi veren HelpA Akademi Genel Direktörü, Psikolog Gülşah Sam Orhan, 15 Haziran Cumartesi günü başlayacak sınavın, öğrencilerin mesleki kaderini belirleyecek çok önemli sınavlardan biri olduğunu ifade etti.

Bir kaç saat gibi sınırlı bir sürede gerçekleşen sınavın öğrenciler üzerinde ...

Read more : LYS'de Başarının Anahtarı | Gösterim : 762 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

zorluk ve kolaylık......

Yüce Yaratıcımız şer gibi görünen nice işlerin içinde pek çok hayır saklamıştır. Yaşanan herhangi bir sorun karşısında acele ile isyan etmeyip, işin sonu beklenirse bu hayırlar açığa çıkar. Asıl şer, sonu kötü biten ve insanı ebedi azaba iten iştir. Doktor, hastasını kurtarmak için ameliyat ederken ona eziyet verebilir. Ancak hasta şifaya kavuştuğu zaman sevinir, şükreder. Bu misalde olduğu gibi, sonu rahmete çıkan bir şeye kötü denmez. ...

Read more : zorluk ve kolaylık...... | Gösterim : 1307 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

HAYIRLI CUMALAR

Sevgili Dostlar yine güzel ve bereketli bir Cuma Sabahına erişdirdi Rabbim bizleri Bu Mübarek Cuma Gününde Kalplerimiz İmanla Dolsun Gönüllerimiz Huzurla Dolsun Saadetler Hepimizin Olsun Ne Kurulan Bağlar Bozulsun Nede Dostluklar Unutulsun Güzel Bir Cuma Günü Geçirmeniz Dileğiyle Cumanız Mübarek Olsun sevgi ve hoşgörüyle kalın..

Bu Güne Öyle Bir Uyanki Cuma Gününün Tüm Güzelliklerini Yaşa Hisset Muhtaç İnsanlara Yardım Et Yaşlıların Hayır Dualarını Al Allah ...

Read more : HAYIRLI CUMALAR | Gösterim : 1048 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Göremediğimiz Basit Çözümler

Fizikçiden, matematikçiden, kimyacıdan,

jeologdan ve antropologdan oluşan bir heyet

araştırma için bir köyde dolaşırlar. Birden

şiddetli yağmur bastırır ve hemen yakındaki

bir eve sığınırlar. Ev sahibi buyur eder onları

ve sıcak bir şeyler ikram ...

Read more : Göremediğimiz Basit Çözümler | Gösterim : 1278 | Cevaplar : 2 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

DİKKAT EDELİM

İnternete giren her kadın kendisine sevgili arıyor demek degildir yapmış oldugu her paylaşımını begenmesi seni begeniyorum anlamı taşımıyor bir yorum yapınca özelden mesaj yazmak beni ekle demek dürtmek rahatsız etmek adamlık degildir temiz niyetle gülümseyen kadın aşık olmuş anlamını taşımıyor dostane duygularla sohbetler kişi karşındaki nden farklı çıkar ve niyetleri gerektirmiyor ..herşeden önce kendimize istemedigimiz şeyleri bir başkası için yapmayalım ..UNUTMAYIN AYNI GEMİDE HEPİMİZ YAŞIYORUZ GEMİDE AÇACAGIMIZ ...

Read more : DİKKAT EDELİM | Gösterim : 2531 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Okey

BUGÜN ALLAH İÇİN NE YAPTIN

Bir zamanlar bir adam yaşarmış . Bu adam bir olay neticesinde hayatını kaybeder ve karşısında sorgu suhal meleklerini görür...

Seni, demişler bugünden sınava tutalım ilk olarak kolay bir soru soralım... Adam sevinmiş ve hemen kabul etmiş...

Melekler sormuş bugün Allah için ne yaptın

Adam soruyu gülüp tebessüm ederek başlamış anlatmaya; Bugün tüm namazlarımı kıldım, ayrıca nafile namazlarda kıldım, ramazan ayı olduğu ...

Read more : BUGÜN ALLAH İÇİN NE YAPTIN | Gösterim : 2303 | Cevaplar : 4 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4