Sistem saati: Sal Ekm 21, 2025 11:48 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Peygamberimizin Ölüm Yıldönümü...

Peygamber Efendimiz (sav) 1378 sene önce, 8 Haziran 632

tarihinde vefat etti, 9 Haziran’da defnedildi. Yani miladi

takvim olarak Peygamber Efendimizin vefat yıldönümünü

idrak ediyoruz. Bu vesile ile hazır konu açılmışken, Hazreti

Peygamber’in vefat etmeden önceki son anlarına ve son

...

saygı ve sevgi....

Saygı ve sevgi insanlar arasında iyi bir bağ oluşmasını sağlar ve bu bağ sayesinde insanlar birbirleriyle iyi geçinirler.
Saygı ve sevgi, çocuk yaşta öğrenilir. Ailede bir çocuğa insanlara karşı saygı duyması öğretildiyse bu çocuk hayatı boyunca insanlara saygılı ve hürmetkar davranır; fakat ailede çocuğa iyi bir eğitim verilmediyse bu çocuk hiçbir zaman insanlara saygılı davranmaz ve ondan hiçbir şey beklenemez. Bu ...

Read more : saygı ve sevgi.... | Gösterim : 7733 | Cevaplar : 13 | Forum : Edebiyat

✿ ✿ ✿ ✿ ✿ Kırıldım doğrusu ✿ ✿ ✿ ✿ ✿

Çini bir vazo gibi düştüm ellerinden. 

Dağıldım, parçalandım.

Her bir tarafım ayrı bir köşede kaldı.

...

Read more : ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ Kırıldım doğrusu ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ | Gösterim : 3175 | Cevaplar : 9 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Can Dostlarıma...

Her şeyden,herkesten önce kendini tanımalı

insan.

kendi içinde yolculuklar yapmalı.

Ne istediğini ve neden istediğini,

“Keşke” siz yaşamak için,sabretmeyi bilmeli.

Hedefleri olmalı kesin,içerisinde

...

Read more : Can Dostlarıma... | Gösterim : 4622 | Cevaplar : 13 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Günün Sözü...

Read more : Günün Sözü... | Gösterim : 2502 | Cevaplar : 6 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Karagöz ile Hacivat

Günlerden bir gün, Karagöz,

Bursa sokaklarında turşu satarken, yanına bir adam yaklaşır.

" Ben beni arıyorum ama bulamıyorum.

Sen beni buldun mu? " diye sorar.

...

Read more : Karagöz ile Hacivat | Gösterim : 2064 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Türkçe Konuş..

İnternet ve sosyal medya ağlarının yayılmasıyla birlikte xxxx, paylaşımlar da doğru orantılı olarak artmış bulunmakta. İnsanlar her anını sosyal medyaya yazıp paylaşmaya başladılar. “Yazma” oranı arttıkça yazım yanlışları da daha bir ortaya çıkmaya başladı haliyle. Yanlış bilinen sözcükler mi dersiniz, Türkçeden başka her şeye benzeyen yazma şekilleri mi, kısacası neyi ararsanız görmeniz mümkün sosyal ağlarda.

Bu yanlışların sebeplerinden biri de özenmeden yazmak ...

Read more : Türkçe Konuş.. | Gösterim : 1890 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4