Sistem saati: Sal Ekm 21, 2025 10:10 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Adam OLanın FarkLı Duruşu OLmaLıdır...!!!

• Yoğun iş hayatı, günlük koşuşturmalar, aşırı teknoloji bağımlılığı artık gözden düşmek durumunda olan “adam olmak” kavramlarını ve içeriklerini her şeye rağmen bize unutturmamalıdır.

Yaşamıyor olsak da, aklımıza getirmiyorsak da hatta unutmaya meyilli olsak bile bu “Adam olmak” konusunu ciddi olarak ele almamız gerektiği kanısındayım. Üzerinde düşünelim, araştırma yapalım, tartışalım hatta ...

Read more : Adam OLanın FarkLı Duruşu OLmaLıdır...!!! | Gösterim : 7264 | Cevaplar : 19 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Gururumuz muydu Aşkı Bitiren...

Gururumuz muydu Aşkı Bitiren

Ummadı kimse böyle acı sonu.

Yaşamıştık biz aşkı dolu dolu.

Aynaya bakta gör geldiğin yolu.

Gururunmuydu bu aşkı bitiren. ...

Read more : Gururumuz muydu Aşkı Bitiren... | Gösterim : 1420 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Gözlerinin Kıyılarında Büyümek Öylece

Düşlerden bir bağ bozumu, günlerden özlem…

Kuyulardan bir sancı..Seni özlemek..Kemiklerinin inceliğine yaslanıp çocukluğuma köprüler kurmak…Avuçlarından iç denizlere göç etmek..En sonunda sende durmak..Saçlarının gölgesinde gökkuşağını tezahür etmek doyasıya..Sonra yaslanmak adının sığlığına..Sonra ellerimi göğsüme ...

Read more : Gözlerinin Kıyılarında Büyümek Öylece | Gösterim : 1564 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Şimdi git artık...

Aslı olmayan hayaller için savaşmışım...

Yağmurlu bir İstanbul’du karşılayan

beni bu sabah.

...
Read more : Şimdi git artık... | Gösterim : 2249 | Cevaplar : 6 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

önemli

arkadaşlar forumda forum kuralları mevcuttur bagzı paylaşımların sisyasi olması hem beni hemde sitemizi zor durumda bırakmakta bu sebepten paylaşımlarınızın siyasi olmamasına dikkat etmenizi rica ediyorum siyasi içerikli kışkırtıcı veya rahatsızlıkamaçlı kasti yapılan  paylaşımlar uyarılmaksızın silinecek devamı halinde paylaşımcı forumdan uzaklaştıralacaktır lütfen dikkat edelim.

Read more : önemli | Gösterim : 2228 | Cevaplar : 0 | Forum : Duyurular

Ben Söylemediğim Halde, Kim Bu Peygamber Sözüdür Derse......

İslam ı yaşarken yaptığımız en büyük yanlış, Allah ın rehberinden zerre kadar haberdar olmayıp, onunla aramıza veliler ve onların kitaplarını koymamızdan kaynaklanmaktadır. Elbette Allah ın rehberi anlaşılmaz ilan edilip, edindiğimiz velilerin kitapları ardı sıra gidersek, aşağıdaki hatayı da yapmamız kaçınılmaz olacaktır.

Konumuza geçmeden önce, peygamberimizin bir sözünü hatırlatmak isterim.

(Her kim ki, ben söylemediğim halde, bu sözü peygamber söyledi dese, BUYURSUN KENDİNİ CEHENNEMDEKİ YERİNE HAZIRLASIN.)

Yazdığım yazılara ...

Read more : Ben Söylemediğim Halde, Kim Bu Peygamber Sözüdür Derse...... | Gösterim : 566 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

dikenli yolda yürür gibi....

Bir gün Fahr-i Kainat Efendimiz s.a.v.’e soruldu:

– İnsanların en çok cennete girmesini sağlayan amel hangisidir?

Efendimiz s.a.v. buyurdu:

– Allah Tealâ’ya karşı takvalı olmak ve güzel ahlâk.” (Buharî, Tirmizî, İbn Mâce)

Hem Cenab-ı Mevlâ’nın hem de kulun hakkını bir ...

Read more : dikenli yolda yürür gibi.... | Gösterim : 1663 | Cevaplar : 2 | Forum : Dini Konular

HÜRMETIN BÖYLESI

"Muhammed" isminde çok sevdigi bir hizmetçisi bulunan "Putkiran" lakapli Hindistan fatihi Gazneli
Mahmud, bu hizmetçisini devamli ismiyle hitap ederek çagirmaktaydi.
Gazneli Mahmud’un, bu hizmetçisini günün birinde kendi ismiyle degil de, babasinin ismiyle çagirmasi
üzerine kalbi kirilan hizmetçisinin böyle davranmasinin sebebini sormasi üzerine, Peygamberimiz’in (sav)
delicesine asigi olan Gazneli Mahmud su cevabi vermistir:
"Evladim, her gün sana ’Muhammed’ isminle ...
Read more : HÜRMETIN BÖYLESI | Gösterim : 938 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Hayattan ne öğrendim...

Hayattan ne öğrendim

Sonsuz bir karanlığın içinden doğdum. Işığı gördüm, korktum. Ağladım. Zamanla ışıkta yaşamayı öğrendim. Karanlığı gördüm, korktum. Gün geldi sonsuz karanlığa uğurladım sevdiklerimi…

...
Read more : Hayattan ne öğrendim... | Gösterim : 3156 | Cevaplar : 9 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Miraç Kandiliniz Mubarek Olsun

Aç  Kapını  Ey Yedi  Kat  Sema!.. Bu Gelen MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v )

Miraç, Receb ayının 27. Gecesi Cenab-ı Hakkın daveti üzerine Cebrail Aleyhisselâmın rehberliğinde Peygamber Efendimiz Aleyhissalâtü Vesselamın Mescid-i Haramdan Mescid-i Aksâ'ya, oradan semaya, yüce âlemlere, İlâhî ...

Read more : Miraç Kandiliniz Mubarek Olsun | Gösterim : 1152 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Hikâyeler ve Şiirler

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4