Sistem saati: Çar Ekm 22, 2025 1:20 pm
|
seni özledim
yalnızlığın dingin sabahlarında
seni özledim
gururun çıkmaz ...
Read more : yakamoz Tadında... | Gösterim : 2930 | Cevaplar : 7 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
sorun vr... yetiş admnmslm efe admnm kolay gelsin neden her lobiye gerebiliyorumda sadce 101 lobisine grip opyun oynayamıyorum sizden rivcam bukonuyu çözmeniz i rica edrim kız arkadaşımla sorun yaşamaya başladım çnkü 3haftadır gremiyorum enson sizn şımarık bir admnnz le ukalalığı içn tartışmıştm ve haksız yere beni atmıştı birdaha geremedim efe admnm ben gecelrn yargıcıyım hatrlarmızınz önceden bilmm ama ltfn bukonuyu çzmenizi istrham edr saygılarımı sunarım ....
Read more : sorun vr... yetiş admnm | Gösterim : 1401 | Cevaplar : 2 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi
Bir GüL Ki ...!!!Bir gül ki geceler gündüz olsun Bir gül ki hüzünler umut olsun Bir gül ki yarınlar gelecek olsun Bir gül ki kalbin mutlulukla dolsun Bir gül ki gözlerin cennet olsun Bir gül ki sevdiğine nefes olsun Seni öyle çok seviyorum ki herbişeyim Sen ...
Read more : Bir GüL Ki ...!!! | Gösterim : 3174 | Cevaplar : 8 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
•*¨`*•✿ Aylara göre burç analizleri ✿•*¨`*•
Read more : •*¨`*•✿ Aylara göre burç analizleri ✿•*¨`*• | Gösterim : 1628 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
19 Mayıs ATATÜRK'Ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI
Ey büyük Ata'm, Türk gençliği
...
Read more : 19 Mayıs ATATÜRK'Ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı | Gösterim : 2300 | Cevaplar : 5 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
Last 10 active topicsİstatistikToplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4 SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|