Sistem saati: Çar Ekm 22, 2025 1:20 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Uyku Problemi Yaşıyomusunuz..?

Uyku hayatınızın vazgeçilmez bir parçası. Hemen hemen herkes hayatının bir döneminde uyku problemi yaşıyor. Sizinde uyku probleminiz varsa işte çözüm önerileri...

...
Read more : Uyku Problemi Yaşıyomusunuz..? | Gösterim : 1546 | Cevaplar : 1 | Forum : Diyet - Sağlıklı Beslenme

Kuseyr savaşı

Suriye ordusu, Lübnan sınırında kilit önemdeki Humus’un Kuseyr kasabasını muhaliflerden geri almak için günlerdir beklenen operasyonu dün başlattı. Suriye Genel Devrim Konseyi (SRGC) operasyona Hizbullah milislerinin de iştirak ettiğini öne sürdü. Daha önce sivillere kasabayı terk etmesi yönünde çağrılar yapan ordu birliklerinin ağır silahlarla kasabaya girdiği, belediye binasına Suriye bayrağını astığı ama silahlı grupların kasabanın bir bölümünde direnmeye devam ettiği belirtildi. SRGC’ye göre hava saldırısı ile başlayan operasyon tank desteğinde karadan devam etti.
Suriye ...

Read more : Kuseyr savaşı | Gösterim : 5420 | Cevaplar : 4 | Forum : Perde Arkası

Müzeler Haftası

18-24 Mayıs tarihleri arası Müzeler Haftası'dır.

Müzeler Haftası'nda ülkemizin kültür varlıkları tanıtılır. Eski eserlerin korunması, gereği anlatılır. Müzelerimiz gezilerek milli kültür ve tarih bilgimiz zenginleştirilir. Hafta içinde açık oturumlar düzenlenir. Uzmanların konferans vermeleri sağlanır. Okullarda Tabiat Varlıkları ve Müzeler köşesi ...

Read more : Müzeler Haftası | Gösterim : 2678 | Cevaplar : 4 | Forum : Özel Günler ve Kutlamalar

yakamoz Tadında...

seni özledim

yalnızlığın dingin sabahlarında

seni özledim

gururun çıkmaz ...
Read more : yakamoz Tadında... | Gösterim : 2930 | Cevaplar : 7 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

sorun vr... yetiş admnm

slm efe admnm kolay gelsin neden her lobiye gerebiliyorumda sadce 101 lobisine grip opyun oynayamıyorum sizden rivcam bukonuyu çözmeniz i rica edrim kız arkadaşımla sorun yaşamaya başladım çnkü 3haftadır gremiyorum enson sizn şımarık bir admnnz le ukalalığı içn tartışmıştm ve haksız yere beni atmıştı birdaha geremedim efe admnm  ben gecelrn yargıcıyım hatrlarmızınz önceden bilmm ama ltfn bukonuyu çzmenizi istrham edr saygılarımı sunarım ....

Read more : sorun vr... yetiş admnm | Gösterim : 1401 | Cevaplar : 2 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Bir GüL Ki ...!!!

Bir gül ki geceler gündüz olsun

Bir gül ki hüzünler umut olsun

Bir gül ki yarınlar gelecek olsun

Bir gül ki kalbin mutlulukla dolsun

Bir gül ki gözlerin cennet olsun

Bir gül ki sevdiğine nefes olsun

Seni öyle çok seviyorum ki herbişeyim

Sen ...

Read more : Bir GüL Ki ...!!! | Gösterim : 3174 | Cevaplar : 8 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

•*¨`*•✿ Aylara göre burç analizleri ✿•*¨`*•

OCAK

Hırslı ve ciddi kişilik
Öğrenmeyi ve öğretmeyi sever
İnsanların zaaflarını ortaya çıkarmayı sever
Çok eleştirir
...

Read more : •*¨`*•✿ Aylara göre burç analizleri ✿•*¨`*• | Gösterim : 1628 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

19 Mayıs ATATÜRK'Ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI

Ey büyük Ata'm,    Türk gençliği

...
Read more : 19 Mayıs ATATÜRK'Ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı | Gösterim : 2300 | Cevaplar : 5 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4