Sistem saati: Çar Ekm 22, 2025 1:15 pm
|
Aman! Aman efendim, aman!
Galiba Âhir Zaman! Manzarası yurdumun, Tufan gününden yaman! Göz görmez aydınlıkta; Asümanedek duman. ...
Read more : Aman! | Gösterim : 1569 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi
Sansür...Sansür...Görmeyene, duymayana, anlamayana niye sansür koyarlar?..
Anons yap hoparlöründen, “Bedava sansür dağıtılıyor, ihtiyaç sahiplerinin meydana gelmesi duyurulur” diye... Meydan dolmazsa namerdim... Büyük kova, koca kutu getiren bile olur... Kapacağı sansür içine çok girsin diye...
Sansürün ne ...
Read more : Sansür... | Gösterim : 716 | Cevaplar : 0 | Forum : Köşe yazıları Makaleler
Özlem ablam.Özlem ablam adminlikten ayrıldığını duydum çok üzüldüm. Adminlik yaptığın süre içerisinde lobideki tavırların ve değişmeyen çizginle biz üyelerin gönüllerini fethettin. Sen bizim gönlümüzün adminisin. Herşey gönlünce olsun.... Kardeşin.
Read more : Özlem ablam. | Gösterim : 1823 | Cevaplar : 2 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi
TürkiyeTürkiye acayip bir ülke oldu. Bir sürü yalanla yönetiliyoruz. Devlet kurumları birbirini suçluyor. Terör almış başını gidiyor, neler olduğunu hiç kimse anlamıyor. Şimdi medyadan izliyoruz, teröristler sınırı geçip Kuzey Irak’a giriş yapmaya başlamış. Yanlarında refakatçi olarak Hasan Cemal isimli bir gazeteci varmış! İlk terör grubu sınırı geçmiş, mola verilen yerde televizyonu açmışlar, ekrandaki Tayyip’i hayranlıkla izlemişler… ...
Read more : Türkiye | Gösterim : 1434 | Cevaplar : 1 | Forum : Köşe yazıları Makaleler
Ekmek İsrafını Azaltmak İçin Neler YapmalıyızEkmek İsrafını Azaltmak İçin Evlerde Neler Yapılmalıdır ?
Read more : Ekmek İsrafını Azaltmak İçin Neler Yapmalıyız | Gösterim : 1994 | Cevaplar : 2 | Forum : Köşe yazıları Makaleler
Regaip Kandili Nedir?Regaib Kandili, Regâib, arapça bir kelimedir ve "reğa-be" kökünden gelmektedir. "Reğa-be", kelime olarak, herhangi bir şeyi istemek, arzulamak, ona karşı meyletmek ve onu elde etmek için çaba sarf etmek demektir. "Reğîb" kelimesi ise, "reğabe"'den türemiş olan bir isimdir ve kendisine rağbet edilen, arzulanan, taleb edilen şey demektir. Müennesi, "reğîbe"dir. "Reğîbe"nin çoğulu da "reğâib" dir. Kelime olarak "Regâib"in aslı budur.
Read more : Regaip Kandili Nedir? | Gösterim : 1559 | Cevaplar : 2 | Forum : İslami Sorular ve Cevaplar
Kandilimiz Kutlu Olsun..Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Bütün arkadaşlarımın, Türk ve İslam dünyasının Regaib kandilini kutluyorum. Regaib Kandili dolayısıyla Cenab-ı Allahtan içinde bulunduğumuz şu zor dönemde Ülkemize, Milletimize ve bölgemize istikrar ve hayırlar vermesini niyaz ediyorum. Allaha emanet olunuz...
...
Read more : Kandilimiz Kutlu Olsun.. | Gösterim : 2818 | Cevaplar : 3 | Forum : Dualarımız
•*¨`*•✿ Ben Yalnızlıgın Bekçisi ✿•*¨`*•
Read more : •*¨`*•✿ Ben Yalnızlıgın Bekçisi ✿•*¨`*• | Gösterim : 1685 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir
Last 10 active topicsİstatistikToplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4 SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
|