Sistem saati: Cum Ekm 24, 2025 10:25 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Önce Vatan

Bu vatan, toprağın kara bağrında 
Sıradağlar gibi duranlarındır; 
Bir tarih boyunca, onun uğrunda 
Kendini tarihe verenlerindir... 

Tutuşup: kül olan ocaklarından, 
Şahlanıp: köpüren ırmaklarından, 
Hudutlarda gaza ...

Read more : Önce Vatan | Gösterim : 3598 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Söz Veriyorum Yüreğim Sana

Söz Veriyorum Yüreğim Sana

Gözlerimi kapattım, kalbimi dinledim.

...

Read more : Söz Veriyorum Yüreğim Sana | Gösterim : 2359 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Bir Sevgi İletisi..!

Kadın sevdiği adama sorar: ' Neden Ağlıyorsun? ' Adam cevap verir: ' Seni sevemediğim için.'

İşte bu yüzden bir kez daha iyi ki varsın diyorum sana.

Senin de beni sevmeni elbette çok isterim. Belki de inanmayacaksın ama, olmasa da olur. Çünkü ...

Read more : Bir Sevgi İletisi..! | Gösterim : 1776 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

ağlamak istemiştim ağlamak istiyorum

ağlamak istemiştim ağlamak istiyorum

Ağlamak istiyorum, yokluğuna bu gece..

Ağlamak istiyorum, geçen güzel günlerimize..

Kurumuş dudaklarım, suya hasret misali..

...

Read more : ağlamak istemiştim ağlamak istiyorum | Gösterim : 2201 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Annem'e Sitem

Anneye Sitem Acılı Resimli Şiirler

ANEM’E SİTEM

Benimde hayallerim umutlarım var

Bırakta hülyalara dalayım annem

Bende bir insanım korkularım var ...

Read more : Annem'e Sitem | Gösterim : 1594 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

AnneLer Günü ve Tarihçesi...!!!

Mayıs ayının ikinci pazar günü Anneler Günü'dür. Anneler Günü evrensel bir gündür. Dünyada milyonlarca ana bugün çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır.

Anneler Günü ülkemizde 1955 yılından bu yana kutlanıyor. Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakarlığa katla­nan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm annelere iyi dilekler sunulur.

...

Read more : AnneLer Günü ve Tarihçesi...!!! | Gösterim : 3036 | Cevaplar : 8 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Günün Sözü...

Fotoğraf

Read more : Günün Sözü... | Gösterim : 593 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Sakarya..

Yol O'nun..Varlık O'nun..Gerisi hep angarya...Yüz üstü çok süründün..Ayağa kalk Sakarya..

mekanın Cennet olsun...

Read more : Sakarya.. | Gösterim : 1447 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Beklenen...

Read more : Beklenen... | Gösterim : 1553 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Utansın...

Read more : Utansın... | Gösterim : 969 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4