Sistem saati: Cum Ekm 24, 2025 10:25 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Yalnızlık, İyidir,

Read more : Yalnızlık, İyidir, | Gösterim : 2691 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

10-16 Mayıs Engelliler Haftası

10-16 Mayıs arası Engelliler Haftasıdır. Sakatlık insanlığın ortak sorunudur. Bu yüzden Sakatlar Haftası yalnız ülkemizde değil Birleşmiş Milletlere üye 156 ülkede aynı zamanda değerlendirilir.
Sakatlar Haftası boyunca; sakatlık sorunu, sakatlığın önlenmesi ve sakatların eğitimi konusu üstünde durulur. Radyo ve televizyonda konu ile ilgili programlar yayınlanır. Okullarda her gün ayrı bir sakatlık konusu işle­nir. Sakatları Koruma Millî Koordinasyonu Kurulu haftanın değerlendirilmesi için aşağıdaki programın ...

Read more : 10-16 Mayıs Engelliler Haftası | Gösterim : 4253 | Cevaplar : 8 | Forum : Özel Günler ve Kutlamalar

101 kanalına giremiyorum

siteye giriş yapamıyorum.kayıtlısınız diyor, şifreyi kabul etmiyo, yardım edermisiniz.

Read more : 101 kanalına giremiyorum | Gösterim : 9840 | Cevaplar : 16 | Forum : Kurallar

HuZuRLu OLMaK...!!!

Sen huzurlu olduğunda, insanlar sana yaklaşır;
Huzursuz olduğunda uzaklaşır…
Bu o kadar fiziksel bir olaydır ki; kolaylıkla gözlemleyebilirsin.
Ne zaman huzurlu olsan, herkesin sana yakın olmak istediğini hissedeceksin;
Çünkü huzur, etrafında bir titreşim yaratır.
Etrafında huzur halkaları hareket edecek ve her kim yaklaşırsa, bir ağacın gölgesine
...

Read more : HuZuRLu OLMaK...!!! | Gösterim : 3270 | Cevaplar : 6 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Hazır, Olun,

Read more : Hazır, Olun, | Gösterim : 2177 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Susacaklarım B/aşkaydı

susacaklarım b/aşkaydı…

içimin kalabalığında hüküm giymişken ve s/aklamak isterken sancımı

ve sus/amışken bir düş/e… …

düş/tüm…

en kanayan y/anıma sığınırken..

düş/tüm..

matem ...

Read more : Susacaklarım B/aşkaydı | Gösterim : 1868 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Anlat Bana...

Nerdesin şimdi,
Dönecek misin bilmiyorum,
Bunu istiyormuyum bilmiyorum.
Ama özlüyorum,seni...

Özgürüm belki, yalnız değilim
...

Read more : Anlat Bana... | Gösterim : 1362 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Kanunsuz Emir

Anayasamızın “Kanunsuz emir” başlıklı 137. maddesi çok açık:
“Kamu hizmetlerinde herhangi bir sıfat ve suretle çalışmakta olan kimse (asker veya sivil) üstünden aldığı emri yönetmelik, tüzük, kanun veya anayasa hükümlerine aykırı görürse yerine getirmez ve bu aykırılığı o emri verene bildirir.
Ancak üstü emrinde ısrar eder ve bu emrini yazı ile yenilerse, emir yerine getirilir. Bu halde, emri yerine getiren sorumlu olmaz…”
...

Read more : Kanunsuz Emir | Gösterim : 2738 | Cevaplar : 5 | Forum : Köşe yazıları Makaleler

Sewgiv Yürek Ve Cesaret İster..

Hayat ayrıntılarda gizlidir. Bir insan düşünüldüğünü ve değer gördüğünü
hissederse dünyanın en mutlu canlısı oluverir. Bu nedenle kendinize yapılmasını
arzu ettiğiniz ve sizi mutlu edecek davranışları siz de çevrenizdeki bireye
yaparsanız o da mutlu olur. Karşılıklı mutluluk da ortak mutluluktur ve huzuru
sürekli kılar. Paylaşımlar arttıkça, ortak ...

Read more : Sewgiv Yürek Ve Cesaret İster.. | Gösterim : 1845 | Cevaplar : 4 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4