Sistem saati: Cum Ekm 24, 2025 12:45 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Detoks Yapmalımıyız?

Detoks Yapmalı mıyız?

...
Read more : Detoks Yapmalımıyız? | Gösterim : 829 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Öylesine bir mektup...

Öyle içimdesin ki. Yanağımda dolaşan rüzgardan daha gerçek dokunuşların. Küçük, ürkek, kesik dokunuşlarınla, belki de her zamankinden daha yanımdasın. Yani öylesine, o kadar bensin ki. Ah nasıl anlatsam. Boşuna bu çabalarım, doğru kelimeleri aramalarım. Ne kitaplar yazıyor, ne de sözlüklerde karşılığı var. Yalnızca hissediyor insan, yaşıyor. Kelimeler eksik, kelimeler yaralı. Kelimeler cılız.

Taşımıyor, anlatmıyor, tanımlamıyor bu duyguyu. Ben de. Çok başka bir şey. Sevginin ortasında, derin acılar hisseder mi ...

Read more : Öylesine bir mektup... | Gösterim : 936 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Sen Benim Hüzün Yanımsın

Read more : Sen Benim Hüzün Yanımsın | Gösterim : 1115 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Seni Seviyorum Demek

Read more : Seni Seviyorum Demek | Gösterim : 1761 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

İşte, Öyle

Read more : İşte, Öyle | Gösterim : 660 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Bir Elif..Bir Mehmet..

Read more : Bir Elif..Bir Mehmet.. | Gösterim : 1049 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Yemin....

Read more : Yemin.... | Gösterim : 1030 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Kime Ne...

Read more : Kime Ne... | Gösterim : 3854 | Cevaplar : 10 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

veda..

Read more : veda.. | Gösterim : 3733 | Cevaplar : 10 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

ZiCan Arkadaşımıza

Çok Çok geçmiş olsun dileklerimle  ZiCan 

Allah tekrarından korusun seni

sevdiklerinle ailen ile daha saglıklı günler dilerim

...

Read more : ZiCan Arkadaşımıza | Gösterim : 1934 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4