|
Sistem saati: Cum Ekm 24, 2025 12:45 pm
|
![]() |
Kalp, diyabet ve yüksek tansiyon ile kanserden korunmanın yolu belinizi ince tutmaktan geçiyor.
01/03/2011 - 17:16
“Bel çevrenizin ...
Read more : ''Günde 10 bin adım atın'' | Gösterim : 1069 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi
Sevip de kavuşamayanlar
Sevip de kavuşanlardan daha mutlu olan insanlardır.zaten aşkı aşk yapanda bu ayrılık ve kavuşamama olgusu değil midir? acıklı bir tarafları vardır elbet. sevip de kavuşamamak insanın içini acıtır, yüreğini dağlar. dumanlı loş bir ortam, (duruma göre meyhanedir burası, duruma göre izbe ve kasvetli bir bekar odası) belki rakı, belki bira ve elbette radyoda az önce "sevip de kavuşamanlar" için çalındığı anons edilen damardan bir şarkı...
...
Read more : Sevip de kavuşamayanlar | Gösterim : 1038 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi
Renaissance Heroes Çılgınlığı
ArkArena bünyesi yeni atılımlar peşinde, bu atılımlar Türkiye de MMO yu değiştirecek boyutlarda, Renaissance Heroes oyununu çıkartacağını öğrendiğim günden itibaren beni bir heyecan kapladı, o gün kendimi ArkArena nın yanında hissetmeye başladım, bu süreçte ve ilerleyen dönemler ArkArena bünyesine yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım, Renaissance Heroes oyununa gelirsek Mısır consept inde ve çok detaylı bir MMOFPS oyunu FPS oyunlarında aradığınız şeyi bu oyunda bulabilceğinizi düşünüyorum grafik açısında üstün ve kullanıcıyı tatmin eden bir ...
Read more : Renaissance Heroes Çılgınlığı | Gösterim : 2507 | Cevaplar : 0 | Forum : Forum Oyunları
Last 10 active topics
İstatistik
Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4
SanalKahve © Copyright 2007 - 2014 Tüm Hakları Saklıdır.
News of Sanalkahve FORUM