Sistem saati: Cmt Ekm 25, 2025 12:49 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

İmkansız Sevgiliye

Bugün ne yaptım biliyormusun?Papatyalar topladım senin için..Gökyüzünü izledim..Güneşin doğuşunu, sensizliğin sessiz hıçkırıyla haykırdım dağlara..Bir başkaydım bugün ey sevgili seni daha bir sevdim daha bir işledim yüreğime..Umutlar tükenmeden çaresiz bekledim seni... Sen bilmedin ne fayda..Bilme deli çocuk duyma olur mu?Ben yine aynı yollardan yürüyorum..Yine aynada gülüyorum kendime..yine ıslanıyor gözlerim sensizliğin ortasında..yine duyuyorum kuş seslerini..sen duyma beni olurmu?Ben herşeye rağmen yaşıyorum..Belki sensiz belki çaresiz ama inan mutlu bir aşığın hüznüyle yaşıyorum..Bir ...

Read more : İmkansız Sevgiliye | Gösterim : 862 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Fast Food'ta Astım riski..

Prof . Dr. Ali Baki , aşırı çikolata tüketimi, kakaolu yiyecekler, kolalı içecekler, patates kızartması, cips, ketçap, mayonez, yoğun baharat içeren fast food gıdaların astım riskini artırdığını söyledi .

...
Read more : Fast Food'ta Astım riski.. | Gösterim : 1093 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Anne'lerimize

Büyüdüm anne..

Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse..

Masallarla uyurdum ya,
Ayakta uyuyorum artık yalanlarla..

Adın kadar hiçbir kelime kutsal değil..
...

Read more : Anne'lerimize | Gösterim : 1067 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Göz noktanız aktifmi..Ne kadar gençsiniz..

Sağlıklı ve 3. göz noktası açık olan bir kişi bu denge duruşunu gözleri kapalı iken en az 20 saniye boyunca yapabilmelidir.

Aynı anda bir kaç işi yapmaya çalışan beynimiz de çok yönlü çalışma egzersizi gerçekleştirmiş olur. Ne kadar uzun süre durursanız ...

Read more : Göz noktanız aktifmi..Ne kadar gençsiniz.. | Gösterim : 3186 | Cevaplar : 9 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Seker yemeyin!!!!

İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kenan Demirkol, "Çocuğunu seven şeker yedirmesin. Sağlığa zararlı oluşu bakımından ha şeker, ha eroin" dedi. Demirkol, süt konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.

25/02/2013 - 10:57

Prof. Dr. Demirkol ile söyleşimiz ...

Read more : Seker yemeyin!!!! | Gösterim : 3258 | Cevaplar : 9 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Stres hastalıkların temelini olusturuyor..

Kontrol altına alınmayan stres, bağışıklık sistemini çökertiyor, psikolojik ve bedensel hastalıkları mıknatıs gibi çekiyor. Reanimasyon ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Dr. Ender Vardar, “Farkına varıp onu yönetemezseniz, stres diktatörünüz olur” diyor.

Sürekli öfkelisiniz ve kafanız çok mu karışık? Karar vermekte zorlanıyor musunuz? Hep zamana karşı mı yarışıyorsunuz? Özel ve iş yaşamınızda yüksek beklentileri karşılamakta zorlanıyor musunuz? Bu dört soruya ‘kesinlikle evet’ diyorsanız, ...

Read more : Stres hastalıkların temelini olusturuyor.. | Gösterim : 1221 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Ben Ben Olabilmek İçin Çok Bedel Ödedim...

Benim Hayatımda İnsanların Çok Şansı Olmaz,Tek Yanlış Her Doğruyu Götürür.. Arkamdan Konuşanlar Sanmasınlar ki Duymuyorum. Her Canım Diyene Canımı Vermem..! İnsanların Lafına Kanıp İnsan Harcamam..!Kendim Görürüm Yanlışı Doğruyu..! Benim Geldiğim Seviyeye Gelmeden, Benim Çektiğim Acıyı Çekmeden, Benim Gibi Tek Başına Ayakta Durmadan Eleştiri Yapmana, Burun Kıvırmana .izin vermem Kimseye Sırt Dayamadan Yaşa da göreyim seni
Hayatımın Hesabını Kimseye vermem ASLA Sıradan Olmamı Beklemeyin..! Çünkü Ben "BEN" Olabilmek İçin Çok BEDEL Ödedim.. !!!

Read more : Ben Ben Olabilmek İçin Çok Bedel Ödedim... | Gösterim : 3720 | Cevaplar : 3 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Dogum Günün Kutlu Olsun Senem

Doğum günün kutlu olsun...

Bu gün çok özel bir gün,

çünkü bir var oluşun güzelliğini yaşıyoruz!

...

Read more : Dogum Günün Kutlu Olsun Senem | Gösterim : 2397 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Arkadaşıma.........

Fotoğraf: “Benim onu sevmemin nasıl bir mucize olduğunu bilmiyor.”
<br />
<br />Ali Lidar

Bir süre sonra,
bir eli tutmakla bir ruhu zincirlemek arasındaki
ince farkı öğrenirsin...
...
Ve aşkın yaşlanmak,
birlikte olmanın da güvende olmak
anlamına gelmediğini öğrenirsin...
...
Ve yenilgileri
başın dik ve gözlerin açık karşılamaya başlarsın,
bir çocuğun üzüntüsü ile değil, bir yetişkinin
zerafeti ...

Read more : Arkadaşıma......... | Gösterim : 1088 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4