Sistem saati: Cmt Ekm 25, 2025 12:59 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

sakın

Sakın bi aptallık edipte birini unutmak için başkasıyla olma.
Unutma! külün üstûnde ateş yanmaz.
Read more : sakın | Gösterim : 908 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

SeNeM Adminim Dogum Günün Kutlu Olsun.

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Doğum Günün Kutlu Olsun... SeNeM Dostum  ailece sağlıklı huzurlu nice güzel yaşamlara

...

Read more : SeNeM Adminim Dogum Günün Kutlu Olsun. | Gösterim : 4169 | Cevaplar : 9 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Bilmediler,

Read more : Bilmediler, | Gösterim : 915 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

sensiz hayat

ÇOK BİRŞEY İSTEMİYORUM SENDEN ÖNCE SAĞLIK SONRA HUZUR EN SONDA MUTLULUK....HERZAMAN SABIR DİLEDİM VE HEP DE SONUNU OLUMLU ANLAMDA ALDIM.GENE SABRIMIN SONUNUN OLUMLU OLMASINI İSTİYORUM SENDEN.YAŞANANLARDAN HERKES KENDİNCE BİR DERS ÇIKARSIN ONA GÖRE DAVRANSIN ÖYLE OLMASINI DİLİYORUM.HEP GÜÇLÜ OLDUM HİÇ KİMSE YIKAMADI ÖYLE DE OLACAK YAŞADIKLARIM OLGUNLAŞTIRDI BENİ VE HEP SANA KARŞI ÇIKTIM BENİ HİÇBİR ZAMAN HAKİMİYETİN ALTINA ALAMADIN ALAMAYACAKSIN DA... SANA HERZAMAN BAŞKALDIRMAYA DEVAM EDECEĞİM HAYAT!.... BU SÖYLEDİKLERİMİN HEPSİ SANAYDI. .

Read more : sensiz hayat | Gösterim : 1614 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Koray...

Bir umutla cıkarsın yola önüne engeller çıkar …şarkılar dinlersin şiirler yazarsın ama nafile hiç biri başlayamamış bir sevginin avuntusu olamaz ? sonra düşünürsün neden olmadı neden? Hep ben mi dersin oysaki etrafına baktıgında senin gibi bir çok insan wardır. Bitti artık buraya kadar artık dersin onu görmek bile istemiyorum dersin ama buda kendine söz werdigin bi yalandır. Ne zaman ki bir odada yalnız kalsan hemen ...

Read more : Koray... | Gösterim : 1539 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

KİŞİLİGİ OLMAYAN İÇİN

Çok konuşmaya gerek yok... Herkes kimliğini cebinde, kişiliğini benliğinde taşır...!TABİİ O KİŞİLİGİİ OLAN İNSANN İÇİN GEÇERLİDİR NE OLURSAN OL DİŞLERİN KARNINDA OLMASIN AKILSIZ BAŞININ DERDİNİ TABANLAR ÇEKERR :)

Read more : KİŞİLİGİ OLMAYAN İÇİN | Gösterim : 1252 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Karaktersiz İnsanın Karakteristik Özelliği

1.En belirgin karakteristik özelliği verdiği sözlerde durmaz, münafıktır filan diye giriyormuşum olaya şimdi. döneklik de var tabi, tam oturmadığı için birtakım şeyler. bak mesela karaktersiz bi insana, gözlemle az, her durumda her şeyi söyleyip yapabilme, sonra da bunları çok çabuk unutabilme yüzsüzlüğüne sahiptir kendisi.

elbette ki hepimiz karaktersiz bir insanla karşılaştığımızda belli derecelerde şaşırıyoruz. ben mesela şahsen 3-5 gün gelemiyorum kendime, üzülüyorum. Diyorum karakter kursu verilse insanlara, dünya daha güzel bi yer olmaz mıydı? ...

Read more : Karaktersiz İnsanın Karakteristik Özelliği | Gösterim : 7205 | Cevaplar : 8 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

101 Turnuvalarımız devam ediyor...

Her hafta Cumartesi akşamı 22.00 yapmış olduğumuz 101 turnuvaları devam ediyor.Bir hafta eşli...Bir hafta tekli olarak..Katılmak isteyen oyuncu arkadaşlarımızın turnuva saatinde lobimizde olmaları yeterli olacaktır..

Bilgilerinize...

Read more : 101 Turnuvalarımız devam ediyor... | Gösterim : 1582 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Günün Sözü...

Biliyorum bana Gülüyorsunuz çünkü hepinizden farklıyım, Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynısınız... Koray

Read more : Günün Sözü... | Gösterim : 821 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Yorumsuz...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'e, dün akşam Meclis Genel Kurulu'ndaki sözleri nedeniyle tazminat davası açıyor

TBMM Genel Kurulu'nda, mevzuatlardaki 'özürlü', 'sakat' ve 'çürük' gibi ifadelerin 'engelli' olarak değiştirilmesini öngören tasarının soru-cevap bölümünde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile CHP'li Kamer Genç arasında tartışma yaşanmıştı. CHP'li Kamer Genç'e, Bakan Fatma Şahin'e yönelik, 'Atatürk acaba bu Cumhuriyet'i ...

Read more : Yorumsuz... | Gösterim : 2395 | Cevaplar : 4 | Forum : Sertbest Kürsü

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4