Sistem saati: Cmt Ekm 25, 2025 10:14 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Nefrete, Kapılmayın,

Read more : Nefrete, Kapılmayın, | Gösterim : 1283 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Atatürk olmasaydı Ne Olurdu.?

Atatürk olmasaydı cumhuriyetçi laik ve bağımsız bir Türk milleti de

varolamazdı.

Atatürk olmasaydı, Çanakkale Zaferi olmazdı.
Çanakkale Zaferi olmasaydı İngiliz, Fransız, Ruslardan oluşan itilaf devletleri, savaşı planladıkları üzere en çok 17 ayda zaferle bitirir. Rus ...

Read more : Atatürk olmasaydı Ne Olurdu.? | Gösterim : 3570 | Cevaplar : 5 | Forum : Mustafa Kemal Atatürk

Cumamız kutlu olsun...

HAYIRLI CUMALAR...

Kendi özyurdumda beni sıgıntı yapma yarabbim...

Her türlü degeri satarak beni ayakları altına alanları sen kahret yarabbim..

Atalarımdan bana kalan bu topraklar da bayragımla beraber özgürce yaşamak nasip et yarabbim..

Senin dinini kullanarak kafirlerle işbirligi yapanlara bırakma bizi yarabbim.....

Şehitim milletimin laneti onları bu yoldan ...

Read more : Cumamız kutlu olsun... | Gösterim : 1200 | Cevaplar : 1 | Forum : Dini Konular

Her Şey Sende Gizli..

Her Şey Sende Gizli

Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif.
Kalbinin attığı kadar canlısın
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç…

Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kötü…
Ne renk olursa olsun kaşın gözün
Karşındakinin gördüğüdür ...

Read more : Her Şey Sende Gizli.. | Gösterim : 818 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Ben Türk'üm

Ben, Türk’üm. Benimle uğraşmamak, akıl gereği!
Ben milletim! Ben devletim! Ben devletli ve Peygamber(s.a.v.)’den duâlı bir milletim!
Dünya müslümanları benim, ben Müslümanım!
Hiçbir kınayıcının kınamasından çekinmeyen, mazlûma merhâmetli, zâlime acımasız ve dininden dönenleri islâh etmek üzere yaratıldığı; Allah’ın onlardan, onların da Allah’tan razı olduğu Kur’an-ı Kerim’de -(Maide/54)- ...

Read more : Ben Türk'üm | Gösterim : 2446 | Cevaplar : 5 | Forum : Dini Konular

Şehit Ailesi Yok Terörist Ailesi var..

Şehit ailesi yok             terörist ailesi var

Akan kan dursunmuş...

Gören de akan kandan şikayetçiler, üzülüyorlar sanacak...

Soralım o zaman bu açılımın arkasındakilere, meclistekilere:

Aranızda şehit ailesi olan bir milletvekili var mı?

Yok değil mi!..

Çünkü milletvekilinin, bakanın, kodamanların çocukları şehit olmaz... ...

Read more : Şehit Ailesi Yok Terörist Ailesi var.. | Gösterim : 2611 | Cevaplar : 5 | Forum : Köşe yazıları Makaleler

Cevabını arayan bir soru..

Bir oğlu askerde, bir oğlu dağda olan bir ananın yüreğindeki sızıyı hep anlatıp durduk. Peki şuna ne dersiniz.. Bir Kürtle evli bir Türk. Malatya’da iki örnek vardı. Birinde Kürt erkek, Türk kadın, ötekinde  Türk erkek ve Kürt kadın.. Biri bir STK yöneticisi, ötekisi bir akademisyen. Her ikisinin de 3’er çocuğu var.. Her ikisinin de evlilikleri ile ilgili bir sorunları yok..

...

Read more : Cevabını arayan bir soru.. | Gösterim : 1919 | Cevaplar : 4 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Kaç Kere Yarım KaLır ki İnsan...!!!

Kaç kere yarım kalır ki insan!
Seni her gördüğümde yarım kaldım ben
Gözlerine her baktığımda derin kahverengi bir hüzün çöküyor içime,
Ne zaman konuşmaya çalışsam kelimelerim yarım kalıyor
Ne zaman yüzüne baksam içim acıyor
...

Read more : Kaç Kere Yarım KaLır ki İnsan...!!! | Gösterim : 1724 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Milletin adı Türk Milleti Devletin adı Türkiye....

Bilenler bilir ben bilmeyenler için yazacağım;

“Türkiye Devleti” tarihte ilk defa “Türkiye Cumhuriyeti” için kullanılmış değildir. Tarihteki ilk “Türkiye devleti ” Memluklular’”dır ve o devlet de 12. yüzyılda kurulmuştur. Yani bu günden dokuz asır önce. Adı da “Devlet-i Türkiyye”dir.

Demek ki devletimizin dokuz asır öncesinden bu günkü adı varmış.

...

Read more : Milletin adı Türk Milleti Devletin adı Türkiye.... | Gösterim : 2197 | Cevaplar : 2 | Forum : Tarih

Akillere Bir Çağrı...

Akillere Bir Çağrı...

Tamam...

Dolanıpbarış, sevgi, demokrasi dersiniz...

*

Ama biraz aklı olan, adalet olmadan barışın ve demokrasinin olamayacağını bilir...

...

Read more : Akillere Bir Çağrı... | Gösterim : 3584 | Cevaplar : 8 | Forum : Köşe yazıları Makaleler

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4