Sistem saati: Cmt Ekm 25, 2025 8:54 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Susma Hakkımı Kullanıyorum...

Bu günlerde içimde delicesine kopan fırtına ve arkasından gelen bu süt liman sessizlik korkutuyor beni.

Evet ilk defa ben benden korkuyorum...!

İlk defa düşündüklerimle hissettiklerim karşı karşıya ...

Read more : Susma Hakkımı Kullanıyorum... | Gösterim : 1886 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Hadis ve Ayetlerle Beddua...

Lanet olsun demek, Allah’ın rahmetinden uzak olsun demektir. Lanet etmek, beddua etmek iyi değildir. Çünkü hadis-i şerifte, (Bir kimse lanet edince, lanet edilen buna müstahak değilse, kendine döner) buyurulmuştur. (Beyheki)

İbni Mübarek hazretleri, çocuğunu şikayet edene, (Çocuğa beddua ettin mi?) dedi. O da, evet deyince, (Çocuğun ahlakını sen bozdun) buyurdu.

Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:
...

Read more : Hadis ve Ayetlerle Beddua... | Gösterim : 2794 | Cevaplar : 5 | Forum : Dini Konular

Hayırlı Cumalar.

Rızkını sırtında ağır yük taşıyarak kazanan HAMALIN biri namazlarında dâima :

— Yâ Rabbi, bana ne vereceksen hayırlısını ver, bir ekmek de olsa hayırlısından ihsan eyle, diye DUA ediyor­muş..

Adamın hep aynı duayı tekrarlaması, yanındakilerin dikkatini çekmiş.. Nihayet biri, bir ...

Read more : Hayırlı Cumalar. | Gösterim : 1063 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Hikâyeler ve Şiirler

Nedir Biliyormsunuz.......

Arkadaş  !!!!!!

Yurduma alçakları ugratma SAKIN   !!!

Siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın

Elbette dogacaktır sana vadettigi günler hakkın

Kimbilir belki yarın belki yarındandan yakın..

...

Read more : Nedir Biliyormsunuz....... | Gösterim : 1920 | Cevaplar : 3 | Forum : Sertbest Kürsü

Gülümse...

Kim ne derse desin, aynanın karşısına geç ve gülümse. ...

Read more : Gülümse... | Gösterim : 1116 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Hayata Dair

Ne olur dokunmayın bana gönlüm yaralı,karanlık dünyamda yapayanlız bırakın.....
Gönlümdeki yaramı daha fazla kanatmayın ne olur.Suskunluğum isyan değil suskunluğum kadere olan inancımdandır.Suskunluğum kadere boyun eğişimdendir,suskunluğum sizlerle mücadelemin faydasız oluşunu bilmenin çaresizliğindendir....
Şunu bilinki suskunluğum asla haksız oluşumdan değil, haktan anlamıyana yaptığı haksızlık ispatlanamaz....
Ben acılıyım,çünkü ben konuşursam acı konuşurum,kırıcı olurum oysa hiçde kırmak istemiyorum kimseleri..
Sizden beni anlamanızı istemiyorum zaten istesemde anlıyamazsınız beni.....
Beni kendi halime kendi karanlık dünyamda yapayanlız ...

Read more : Hayata Dair | Gösterim : 1848 | Cevaplar : 3 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Düsün bakalım.......

İçinizde bir sıkıntı hissediyor, Allah’ın ilhamı olan vicdanınızın yaptığı Rahmani uyarıyı dinlemiyorsanız..

İçinizden Kur’an’a uygun olmayan düşünceler geçiyorsa...

Allah’ı anma konusunda gevşeklik gösteriyorsanız...

Allah’ın sınırlarını korumaya, buyruklarını yerine getirmeye özen göstermiyorsanız...

Planlarınız Allah’ın hoşnutluğu dışında farklı ...

Read more : Düsün bakalım....... | Gösterim : 2391 | Cevaplar : 4 | Forum : Dini Konular

Hala sizinleyse!!!

Hala sizinleyse!!!
1 yaşınızdayken sizi elleriyle besledi ve yıkadı. Bütün gece ağlayıp onu uyutmayarak teşekkür ettiniz.
2 yaşınızdayken size yürümeyi öğretti. Size seslendiğinde odadan kaçarak teşekkür ettiniz.

3 yasınızdayken size özenl...e yemekler hazırladı. Tabağınızı masanın altına dökerek teşekkür ettiniz.
4 yaşınızdayken elinize rengârenk kalemler tutuşturdu. Evin bütün duvarlarına resim yaparak teşekkür ettiniz.
5 yaşınızdayken sizi cici kıyafetlerle süsledi. Gördüğünüz ...

Read more : Hala sizinleyse!!! | Gösterim : 2624 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Her Türlü Estetik Ameliyat Yapılır...

merhaba öncelikle bu duyuru yapmadan şunu söylim yapılan ameliyatlara bizzat kendi gözlerimle şahit olup ameliyattan sonra başarılı bir estetiğe sahip olan insanlara tanık oldum özelikle burnundan memnun olmayan çenesinden memnun olmayan kulaklarım çirkin diyenler gözlerim kaşlarım iyi değil diyenler cildimde leke sorun var diyenler yüzümde yağ göbeğimde yağ kilomdan rahatsızım diyenler saçım yok diyenler bu fırsatı kaçırmayın..      adres nişan taşı istanbul   telefon...05322058604 plastik ve estetik cerrahi uzmanı Azimet Özdemir...

Read more : Her Türlü Estetik Ameliyat Yapılır... | Gösterim : 2614 | Cevaplar : 6 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4