Sistem saati: Cmt Ekm 25, 2025 10:50 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Dost...

Genç adamın biri,

Dermiş babasına her gün; 'Benim de dostlarım var, sendeki dost gibi' Baba, itiraz eder, Olmaz öyle çok dost, hakikisi Belki bir, belki iki, Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki... Devam eder durur konuşma... Aralarında başlar bir tartışma, Karar verirler bir sınava, Dostun hakikisini anlamaya... Bir akşam bir koyun keserler,Ve koyarlar çuvala. Baba der ki oğluna, 'Hadi al bu çuvalı, şimdi götür dostuna'. Çuvaldan kanlar damlamakta, Sanki ...

Read more : Dost... | Gösterim : 4133 | Cevaplar : 8 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Allah dostları....

Allah dostları, bu dünyaya hizmet etmek için geldiklerini düşünmektedirler. “Siz insanların iyiliği için çıkarılmış en hayırlı ümmetsiniz” (Al-i İmran, 110) ayetinin övdüğü kimselerden olmak için insanlara hizmeti tercih etmişlerdir. Rasullulah s.a.v. Efendimiz’in, “İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olandır.” (Tebaranî; İbnu Ebi’d-Dünya) hadisindeki ‘hayırlı insan’ olmayı hayatlarının prensibi edinmişlerdir.

Allah dostları, ilim öğretmekten ilim ehlinin ihtiyaçlarını karşılamaya, fakir, yetim ve garipleri ...

Read more : Allah dostları.... | Gösterim : 565 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Askerim.........

Emekli Üsteğmen Avukat Serdar Öztürk, 45 yaşında...Kara Harp Okulu’ndan 1989’da mezun oldu.13 Ekim 1994’te, Silopi kırsalında yapılan bir operasyonda ağır yaralandı.Kolunu, bacağını, gözünü kaybetti! İki yıl tedaviden sonra 1996’da malulen emekli edildi.Tedavi edilse de ciğerlerinde, kafatasında ve vücudunun pek çok yerinde şarapnel parçası kaldı.Hayata küsmedi, hukuk okudu, avukatlığa başladı.Ergenekon’dan tutuklanan yakın silah arkadaşı Levent Göktaş’ın avukatlığını üstlendi. Onu ...
Read more : Askerim......... | Gösterim : 3037 | Cevaplar : 6 | Forum : Sertbest Kürsü

Son Nefesimsin Sen Benim...

SON NEFESiMSiN SEN BENiM

Son nefesimsin sen benim
Güneş seninle bir başka doğuyor
Hayat seninle olunca yaşanılıyor
Uzaklarda sanma beni
Bir nefes kadar yakınım sana
Seninle gülüyor, sevginle yaşıyorum

Meğer ...
Read more : Son Nefesimsin Sen Benim... | Gösterim : 2388 | Cevaplar : 3 | Forum : Şiirleriniz

İyi Bir Dosta...Şiir.!

İyi Bir Dosta… Şiir…

...
Read more : İyi Bir Dosta...Şiir.! | Gösterim : 2820 | Cevaplar : 5 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Kutlu Doğum Haftası Üzerine...

Kutlu Doğum Haftası üzerine...

SORU: Hz. Muhammed’in doğumu tam olarak hangi güne rastlıyor? Kaynaklara göre 571 senesi 12 Rebiülevvel (20 Nisan) Pazartesi gecesi dünyaya gelmiş. Biz O’nun doğumunu Mevlit Kandili olarak kutluyoruz. Böylece hicri takvime göre her yıl 10 gün geriden takip ederek farklı zamanlara denk geldiğini de biliyoruz. Ancak 16-20 Nisan (miladi) günleri arasında Kutlu Doğum Haftası’nda da kutladığımıza ...

Read more : Kutlu Doğum Haftası Üzerine... | Gösterim : 2149 | Cevaplar : 3 | Forum : İslami Sorular ve Cevaplar

Sindirme.Susturma ve Köleleşme

SİNDİRME, SUSTURMA VE KÖLELEŞME

İnsanlık gelişirken; değişim ve dönüşümlerde yaşamaya devam ediyor. Belki yaşam kolaylaşmıştır ancak köleleştirme, yöneten yönetilen ilişkisi, sürüleştirme uyuşturma ve ayrıcalıklı kesimin mutlu ve rahat yaşama anlayışı değişmemiştir. Öylesine ki köleleştirme köleleşme değişmemiş sadece şekil değişimine uğramıştır. 

...
Read more : Sindirme.Susturma ve Köleleşme | Gösterim : 3666 | Cevaplar : 7 | Forum : Medyadan Haberler

Dualarımızın kabulü.....

Cenabı Hak kullarının, kendisinden dua vasıtasıyla aciz ve fakir olmaları hasebiyle her şeyi talep etmelerini ister. Ama bu istemelerde kullarına Hikmeti Rabbaniye göre muamele eder. Kulların istediklerinin mahiyetini ve camiyetini bildiği için verirken, kulların hevasatının tahakkümüne karşılık hikmetiyle muamele eder. Kulun istediğinin ya aynısını verir ya da daha iyisini verir ya da ahrette verir ya da hiç vermez.Eğer dua edildiği zaman başa gelen belalar ve sıkıntıları Cenabı Hak ...

Read more : Dualarımızın kabulü..... | Gösterim : 1677 | Cevaplar : 2 | Forum : Dini Konular

Tut Ellerimden

Soğuk bir kış günü,gözlerimi mutluluk için açtığımda üşümeye başladığım yalnızlığım
Beni o kadar çok mu sevdinki bir türlü peşimi bırakmadın!

Sessizlik lütfen!Bir kadeh daha sessizlik alayım
Susun,konuşmayın bu kadehin de tadını çıkarayım,
Bu kadeh sizlerin şerefine olsun sevdiklerim,
...

Read more : Tut Ellerimden | Gösterim : 3637 | Cevaplar : 8 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Alemlere RAHMETSİN !..

Ümmetin üzerine titreyen sensin

Müjdeci ,uyaran ,gel diyen sensin

Kulu  ALLAH' a sevdiren sensin

Gecemi gündüze çeviren sensin

Ey Hakk 'ın  Şahidi yüzünü göster

Kul Şahadetinle tanınmak ister

KUTLU DOĞUM HAFTANIZ  !.. KUTLU OLSUN

Read more : Alemlere RAHMETSİN !.. | Gösterim : 1028 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4