Sistem saati: Cmt Ekm 25, 2025 10:51 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Kutlu Doğum Haftası..

Peygamberimizin doğduğu geceye “Kutlu Doğum” denir ve bu doğuma denk gelen geceye de “mevlid” gecesi adı verilir. Pey­gamberimizin doğumunu ve hayatını anlatan eserler de mevlid di­ye adlandırılır.

Mevlid kandili kutlamaları, Anadolu Türk beylikleri zamanında başlamış ve günümüze kadar gelmiştir.

Peygamberimizin doğum yıldönümüne isabet eden haftaya “Kutlu Doğum Haftası” denildiğini belirtmiştik; bu hafta hicri takvime ...

Read more : Kutlu Doğum Haftası.. | Gösterim : 4900 | Cevaplar : 10 | Forum : Dini Konular

G i d e r i m......

Giderim

Taşa yaprak diyebilir misin?

Sen,yılanların ortasında sek sek

...
Read more : G i d e r i m...... | Gösterim : 1527 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Gitmek Cesaret İster Ufaklık...!!!

Gitmek cesaret ister ufaklık Gidecegin yer neresi olursa olsun Sevdiklerinle arana mesefe girince Varış yerinin hiç bir anlamı kalmaz. Vedalaşmakta zor iştir biliyo musun ? Oturursun geminin kıçına. Bakarsın sevdiklerine gittikçe ufalırlar ufalırlar kaybolurlar O zaman ......anlarsın işte VedaşLaşmak asıl kalana değil gidene koyar. 100 defa söyledim sana hüzünlü değilim, mizacım böyle. Bak şarabımla beraberim. Çocukluğumdan beri hayaller kuruyorum Şarabımdan Ayrılmadan hemde. Ben şarabımdan Ayrılmıyorum. O da bana bunca ...

Read more : Gitmek Cesaret İster Ufaklık...!!! | Gösterim : 3553 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Arabesk

koparma gülleri

Koparma gülleri
dalında kalsın
Beni yaktın bir de bülbül yanmasın
Duymuyorsun gönlümde
ki feryadı
Bir gün olur sende hasret çekersin
Bir gün olur sende feryat
edersin
Bir heves diyorsun aşka sevgiye
Böyle ise dünyada yaşamak niye

Manasızdı sence tüm duygularım
Hayatıma girdin söyle ne diye

Gençliğimi yıktın söyle ne diye ...

Read more : Arabesk | Gösterim : 2706 | Cevaplar : 0 | Forum : Arabesk Müzik

Dostluk Sevdası....!

DOSTLUK Sevdası

Dostluk sevda gibidir kalbe yerleşir

Devlerin aşkı olur dostluk sevdası

Duygularla karışıp aşkla birleşir

...
Read more : Dostluk Sevdası....! | Gösterim : 1437 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Kalp gözü ile görmek ask gözü ile yasamak..

Canlı, cansız bu dünyada yaşıyoruz ve her varlığın da bir sonu var. Ancak canlı olan varlıklar hayatta sevgiye ihtiyaç duyarlar. İnsanlar ise sevmeye, sevilmeye… İnsan neyi seviyor, neden haz alıyorsa onlarla birlikte olmak ister. Bir hayat düşünün ki o hayatın içersinde iman yoksa sevgi yoksa aşk yoksa o hayatı yaşamanın bir sıkıntı, azap ve acıdan başka bir anlamı olmaz. 

Sevgi, ...

Read more : Kalp gözü ile görmek ask gözü ile yasamak.. | Gösterim : 4076 | Cevaplar : 9 | Forum : Dini Konular

Sensizim şimdi

Bir dağın başında yaba yalnız sensiz kaldım, ne sesin var ne soluğun

Bir rüzgara, bir yağmura anlattım dertlerimi, onlara anlattım acılarımı

Geceleri ismini koyduğum en ...

Read more : Sensizim şimdi | Gösterim : 698 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Sen Bana Aşk dedin

Yaşıyor ama uzaktaysam senden Bil ki seni bizi ayıran

Yazık olmuş, hata yapmışsız Senden ya da benden ne farkeder

Şeytana uymuş aşkı yakmışız

Adımı söylemezdin bana seslenirken Aşk derdin, aşkım derdin

...
Read more : Sen Bana Aşk dedin | Gösterim : 977 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve Lobisi

MUTLAKA OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM !

Birgün 4. Murat Sadrazamıyla birlikte tebdil-i kıyafet gezerken bir deri dükkanın önünde dururlar. Dükkan son derece kötü bir durumdaydı ve dericinin hali ise içler acısıydı.
İhtiyar derici sandalyesini çekmiş dükkanın önünde oturmaktadır.

Padişah: Selamın Aleyküm derici der. Derici şöyle gelenlere göz atar ve hemen toparlanarak:

-Aleyküm Selam Ya Cihan-ı Serdar der

Padişah: Yazı Kışa hiç katmadın mı? ...

Read more : MUTLAKA OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM ! | Gösterim : 1330 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Ahh Bu Senin KüsmeLeRrİn VaRrya Küçügüm ...!!!

kalpkalpkalp Bu Senin Son Gidişinmiydi Sevgili ?kalpkalpkalp

kalpkalp ...

Read more : Ahh Bu Senin KüsmeLeRrİn VaRrya Küçügüm ...!!! | Gösterim : 1061 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4