Sistem saati: Pzr Ekm 26, 2025 10:10 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Benim İçin...

SENİN İÇİN

Yüzümdeki tebessüm gönlümdeki sevgi

SENİN İÇİN...

Dinlediğim şarkı müziğimin rengi

SENİN İÇİN...

...

Read more : Benim İçin... | Gösterim : 1717 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanal Kahve Okey

Hoşgörü Varken Kibre Kapılmamalı İnsan!

İnsana yakışan hoşgörüdür elbet. Ancak ölmeyecekmiş gibi bir hiç olan dünyanın tüm malına mülküne sahip olmak adına; insanlığa ait soy ağacının en tepesindeki Adem’in Babası, Havva’nın Anası olduğunu unutup kendinden başkasının yaşamasına, soluk almasına mani olmaya çalışan insanlıktan çıkmış ve artık bir zavallı olmuş olan insan! Dünya senin ...

Read more : Hoşgörü Varken Kibre Kapılmamalı İnsan! | Gösterim : 1017 | Cevaplar : 0 | Forum : Felsefe/Psikoloji ve Sosyoloji

Baran'ın Hazin Sonu :)))

Read more : Baran'ın Hazin Sonu :))) | Gösterim : 8172 | Cevaplar : 9 | Forum : Sanalkahve Pişti

Batak Turnuvası

Read more : Batak Turnuvası | Gösterim : 7327 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve Batak

Şerefine

Read more : Şerefine | Gösterim : 1258 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Dünyaya Sitem

Dünya, senden ne istedim, bir yudum sevgiden başka? 
Hasret koydun dost yüzüne; hasret, muhabbete meşke. 
Varlığım feda eylerdim, sevileydim n´olur keşke, 
...Var git, sevindir elleri, soldu baharın gülleri... 

Çok ...

Read more : Dünyaya Sitem | Gösterim : 1027 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Sen Benim Beklediğimsin...!!!

kalpSen Benim Beklediğimsin  

Bir bilsen nasıl özledim seni
Yaşanmamış zamanları
Henüz açmamış çiçekleri
Gözyaşlarıyla ...

Read more : Sen Benim Beklediğimsin...!!! | Gösterim : 1938 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Mükemellik budur işte bence

İyi gecinmek iki insanın hatasız olması değildir birbirilerinin kusurlarını görmemektir !!

Read more : Mükemellik budur işte bence | Gösterim : 818 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Doğruluk

Bir insanı yalandan kazancağıma doğrular ile kaybetmeyi tercih ederim!!

Read more : Doğruluk | Gösterim : 707 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Rüyamın Rengi...

Yine ben geldim İçimde kopmayı bekleyen kıyametler ve Hüzne düşmüş kalemimim dağıttığı cümlelerle.

Yine ben geldim Sayfalar dolusu hayra yorduğum rüyalar ve Uçuramadığım kanadı kırık hayallerimle.

Sana benzeyen şiirlerle geldim Bütün dilde susmaları Bütün dilde yalnızlıkları getirdim kapına.

...
Read more : Rüyamın Rengi... | Gösterim : 543 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4