Sistem saati: Pzr Ekm 26, 2025 10:10 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

kara

osmanli doneminde liman cuzdanini kayip eden kaptan yenisini cikratmak icin liman reisligine gitmis

Memur baslamis sormaya

adin ne

kara ali

nerelisin

karabigali

geminin adi ne

kara yunus

nereden geliyorsun

karadenizden

yükün ne

karalahana

nereye gideceksin

karamursele

memur ya sabir  demis

...
Read more : kara | Gösterim : 2375 | Cevaplar : 3 | Forum : Fıkralar

Kim Bilecek

Read more : Kim Bilecek | Gösterim : 5629 | Cevaplar : 6 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Seni sevdiğimi unutma

...

Read more : Seni sevdiğimi unutma | Gösterim : 2052 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Suçtur Kadın Olmak

Read more : Suçtur Kadın Olmak | Gösterim : 3413 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

matemler yakıyorum

matemler yakıyorum

Tufanlar kırıyor taze dallarımı
Mavi kubbenin Kutsal ezanında
Rüzgar kurutuyor duygularımı
Ve sitemler dolduruyor sevgimin kuyularımı
Bulutlar siliyor dinmez yaşlarımı

...
Read more : matemler yakıyorum | Gösterim : 2015 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Şükretmek.....

Çevremize şöyle bir bakarsak Allah`ı ve O`nun sonsuz gücünü tanıtan sayısız güzelliklerle dolu bir dünya görürüz. Masmavi denizler, yemyeşil ormanlar, rengarenk çiçekler, kelebeklerin kanatlarındaki muhteşem renkler ve desenler, kuşlar, birbirinden lezzetli ve faydalı meyveler, sebzeler ve bunlar gibi saymakla bitmeyecek kadar çok güzellik… İşte bunların hepsini yaratan, tüm evreni ve canlıları yoktan var eden, sonsuz güç sahibi Allahtır. İnsan şuurlu olarak düşünürse, tüm bu güzelliklerin ve hoşuna giden ...

Read more : Şükretmek..... | Gösterim : 986 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Yalan

Yalan

Geriye dönüyorum

Yalan şehrime

İnsanları yalan

Sevmeleri yalan

...
Read more : Yalan | Gösterim : 648 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

(((( Adam gibi adam olmak ))))

Adam gibi adam olmak !
Nasıldır bilirmisin ?
Öyle mekanizma falan değil mesele.
Dik durmak,eğilip bükülmemek.
...

Read more : (((( Adam gibi adam olmak )))) | Gösterim : 5919 | Cevaplar : 10 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

canak okey ve canak 101

ARKADASLAR canak okey ve canak 101 de  BEKLERIZ   etken ve sabah

Read more : canak okey ve canak 101 | Gösterim : 1893 | Cevaplar : 1 | Forum : Buluşmalarımız

Herkse bir soru sadece

Sİzce sanalmı yalan yoksa insanlarmı ya sevgimi yalan yoksa insanlarmı buyrun yorumlarınız alalım

Read more : Herkse bir soru sadece | Gösterim : 6226 | Cevaplar : 6 | Forum : Forum Oyunları

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4