Sistem saati: Pzr Ekm 26, 2025 10:10 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Özgürlük şiiri

Özgürlük

Okul defterlerime
Sırama ağaçlara
Kumlar karlar üstüne
Yazarım adını

Okunmuş yapraklara
Bembeyaz sayfalara
Taş kan kağıt veya kül
Yazarım adını;

Yaldızlı tasvirlere
Toplara tüfeklere
Kralların tacına
Yazarım adını

Ormanlara ve çöle
Yuvalara çiğdeme
Çın çın çocuk sesime
Yazarım adını

En güzel gecelere
Günün ak ekmeğine
Nişanlı mevsimlere
Yazarım adını ...
Read more : Özgürlük şiiri | Gösterim : 2702 | Cevaplar : 1 | Forum : Sertbest Kürsü

Ben deliyim!!!

Ben deliyim…
Yorgun ve yalnızım kaldırımlara misafirim…
Gecenin gözleri üzerimde.
Denizin ortasında küçük bir
adayım, yüzme bilmem…
Yüreğimi bir yere bırakmışım, bıraktığım yerden çok uzaklardayım. Kapıları kapatmışım üstüme,
sürgüleri beynime çekmişim.
Hey
sabreden derviş banada sabretmeyi öğretsene.
Ben deliyim, ama çok şey bilirim.
Renkler ve zevkler hiçbir şey ifade etmez bana…
Sonların başladığı yerden, başlangıçların son bulduğu yere gidiyorum.
Kara bir tren gibiyim yani, bir istasyondan bir
istasyona, hep aynı raylar üzerindeyim…

Ben deliyim…
Yağmurun ...

Read more : Ben deliyim!!! | Gösterim : 1236 | Cevaplar : 0 | Forum : Sertbest Kürsü

Kim Adaletsiz? Dünya mı? İnsan mı?

Derler ki “hayat acımasız, kader kötü, adaletsiz bir dünyadayız. ” Küçükken ne düşünürdüm bilemem ama inanmış mıyımdır bunlara? Belki. Neredeyse çoğu çocuk bu lafları duyarak büyüyor ve benimsiyor. Sonra onlarda kendi çocuklarına öğretiyor. Böylec kısır döngü gibi sürüyor bu.

Bazen bu çarkın dişlilerinden biri duruyor ve bu kendisine öğretilenleri düşünüyor ...

Read more : Kim Adaletsiz? Dünya mı? İnsan mı? | Gösterim : 3170 | Cevaplar : 6 | Forum : Dini Konular

Seninle;görmeden sevmeyi öğrendim ben....

Seninle;görmeden sevmeyi, dokunmadan hissetmeyi öğrendim ben.

Hiç göremediğim ama daima hissettiğim gözlerinden bir yudum nefes alıp sana ...

Read more : Seninle;görmeden sevmeyi öğrendim ben.... | Gösterim : 4625 | Cevaplar : 7 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Seninle Ögrendim

Read more : Seninle Ögrendim | Gösterim : 6128 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Sanalkahve sistem güncellemesi Sanalkahve sistem güncellemesi

Merhaba, sitemiz 09 nisan 2013 tarihinde kapalı olacaktır.Yeni sunucularımızın faaliyete girmesi için tüm site bakıma alınacaktır.Buradan siz değerli üyelerimize duyrulur.

Read more : Sanalkahve sistem güncellemesi | Gösterim : 3013 | Cevaplar : 3 | Forum : Duyurular

Adını koyamadığım sevdam...!

ADINI KOYAMADIĞIM SEVDAM

seviyorum seni senden habersiz

hayalimde tutuyorum ellerini

hayalimde geliyorum göz göze hep

bende seni diyeceğin ...

Read more : Adını koyamadığım sevdam...! | Gösterim : 9396 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Kalp sevmekten yorulmaz....

İman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi ( manada) sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız. (Müslim-Tirmizi)

Hayatımız boyunca birlik,beraberlik,kardeşlik sloganları atmışız.Kardeşiz demişiz. “Müminler ancak kardeştir ” ayetini dillendirmişiz.  olmak zor,  kalabilmek daha da zor bunu hiç hesaba katmamışız.  ...

Read more : Kalp sevmekten yorulmaz.... | Gösterim : 1462 | Cevaplar : 2 | Forum : Dini Konular

SeNeM_

SENEM,

Gülden güzel, kar beyazsın,
Mevsimlerde Baharsın, Yazsın,
Cemalinle canlar yakarsın,
Senem, bahtını bilmeden, 
Sana güzel demem Senem... 

Güzelin bahtı bilinmez, 
Çirkinin şansı tükenmez,
Diken güle sitem etmez, 
Senem bahtını bilmeden, 
Sana güzel demem Senem... 

Aşkı bilmem, şarap içmem,
Aşk bağına giden sevgiye, 
Sadakatli sevgi demem,
Senem, bahtını ...

Read more : SeNeM_ | Gösterim : 1143 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Sevgi ve Güven..

Ne kadar çok severseniz o kadar çok mutlu hissedersiniz kendinizi.. Sevginin olmazsa olmazı, en yakın arkadaşı güvendir. Güvenin olmadığı yerde sevgi olmaz.. Olur derseniz de yalan olur, sadece kendinizi kandırırsınız.

Ancak, bazen sevginin bir adım önde gittiği de olur. Sevince en olmayacak zaman ve durumlarda güven duymak için bahaneler de yaratısınız.. ufacık bir delikten gökyüzüne bakmaya çalışırsınız.

...

Read more : Sevgi ve Güven.. | Gösterim : 4567 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4