Sistem saati: Pzr Ekm 26, 2025 1:25 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Avuçlarımın içi acıyor....

AVUÇLARIMIN İÇİ ACIYOR

Bomboş avuçlarımın içi acıyor...

Bir yerlerde yaşamım bitmiş sanırım Bu hala bende yaşayan,

Beni anlamsızca bir yerlerde ...

Read more : Avuçlarımın içi acıyor.... | Gösterim : 1951 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Hoşgeldin Aşkım...

Bir kere geldin artık.

Bir kere girdin o kapıdan.

Hoş ...
Read more : Hoşgeldin Aşkım... | Gösterim : 7283 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

101 Turnuvalarımız devam ediyor...

Her hafta Cumartesi günü saat 22.00 de yaptığımız turnuvalarımız devam etmektedir..Oyuncu arkadaşlarımızın isteği üzerine tekli devam eden turnuvalarımız bir hafta eşli bir hafta tekli olarak devam ediyor..Katılmak isteyen arkadaşlarımızın turnuva saati salonumuzda olmaları yeterli olacaktır..

Bilgilerinize sunulur...

Read more : 101 Turnuvalarımız devam ediyor... | Gösterim : 5145 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Parcalandım

parcalandım

Read more : Parcalandım | Gösterim : 1337 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Ne değişti hayatımızda

Nerede o ilk heyecanla telefonlara bakışımız neden  değişti

Nerede seninle gece yaraları aynı yıldıza bakarak sohbet ettiğimiz günler

Sabah uyandığımızda bir birinin sesini duymak için uykumuzdan yaptığımız fedakarlıklar

Ne değişti şimdi neden umursamaz oldun, ne ...

Read more : Ne değişti hayatımızda | Gösterim : 1854 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Aklım Takıldı...

Aklım Takıldı . . .

Çeşitli Hareketli Resimler 

Seni Düşünüyorum Yine

Aklım takıldı!
Bir şey diyeceğim!
Yok, yok demeyeceğim!
Vazgeçeceğim! ...
Read more : Aklım Takıldı... | Gösterim : 2559 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Hayat

Read more : Hayat | Gösterim : 1744 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Ne yaptıysam olmadı

Belki bir yürekti benim sana verebileceğim tek bir yürek

Belki fazlasını isteseydin, senin uğruna canımı bile verirdim

Sana olan sevgimi küçük bir kalbe sığdırdım.  Küçük ...

Read more : Ne yaptıysam olmadı | Gösterim : 2761 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Bir Yürek Yarat

Read more : Bir Yürek Yarat | Gösterim : 1474 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4