Sistem saati: Pzr Ekm 26, 2025 1:25 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Bahar Aylarında Cildimiz Canlandırcak Maskeler..

Bahar ışıltısı saçan pırıl pırıl bir cilde sahip olmak istiyorsanız, Canlandırıcı maskeler e başvurabilirsiniz. Bu maskeler yüzünüzün su, nem, krem gibi ihtiyaçlarını karşılayıp, cildinizin ışıldamasını sağlayacaktır. İşte evdeki malzemeleri kullanıp, hazırlayabileceğiniz maskeler:

- Canlandırıcı maske: 1 havucu sıkın. Muzu ezip havuç suyuna katın. Karışımı yüzünüze sürün ve 15-20 dakika bekletin. Sonra yıkayın. Ya da bir yumurtanın akını iyice çırpın, içine 1 tatlı kaşığı bal katıp iyice karıştırın. Yüzünüze sürün ve 15 dakika bekletin, ...

Read more : Bahar Aylarında Cildimiz Canlandırcak Maskeler.. | Gösterim : 2432 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Cildimizin Bakım vE Beslenmesi

Bahar Mevsiminde, Cildimizin Durumu, Bakımı ve Beslenmenin Önemi

Artık soğuk kış günlerini geride bıraktık. Mart, Nisan aynı zamanda geçiş yapılan aylardır, her mevsimin getirmiş olduğu özellikleri, değişimi göz önünde bulundurursak uygulanacak bakım ve ürün seçimlerinde kendini kolayca belirler. İlkbaharda cilt yüksek reaksiyonludur, bu durum cildin hassasiyetini ve alerjik olmasına yol ...

Read more : Cildimizin Bakım vE Beslenmesi | Gösterim : 1026 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Bunları Biliyormusunuz..?

Soğukların ardından ısınan havalar, bizlere daha çok enerji vermesi gerekirken kimilerimizde halsizlik, yorgunluk, uykuya eğilim, dikkat eksikliği, algılamada sorunlar, eklem ağrıları gibi sorunları da beraberinde getiriyor.

Her gün birkaçımız bu sorunları çözmek için farklı, reçetesiz, bilinçsizce kullanılan takviye ilaçlara başvuruyor. Kimilerimiz de kışın verdiği hareketsizlik ile beraber alınan kiloları vermek ...

Read more : Bunları Biliyormusunuz..? | Gösterim : 1582 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Forum..

Merhaba  Önceliklie  Sitede  Forum Sayfasının  Ön Planda  Tanıtılması Ve  Anlatılmasını  Rıca  Ediyorum  Forumda  Teknik Sorunlar  Yaşıyoruz  Örnegin  Nikiniz  Kaplıdır  Veya  Yasaklı  Gibi  İfadeler  Geliyor  Bunları  Nasıl  Gidercegimiz  Anlatırsanız  Sevinirim Forumda  ...  Yetersiz  Ve  Kifayetsiz  Kalyoruz  Sayın  Yöneticilerr... 

Read more : Forum.. | Gösterim : 738 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Ne derler Hastalığı......

Etrafımızdaki bütün insanları bizden memnun etmek bu dünyadaki en zor işlerdendir. Bu imkansız olduğu gibi, gereksizdir de. İnsan fıtratını tanımalı ve insanlık tarihini iyi bilmedir. Bu dünyadaki insanların birçoğu, kendisini yoktan yaratan, sonsuz rahmetiyle yaşatan, rızıklandıran, göğü ve yeri hizmetine sunan Rabbi’nden bile razı değildir; O’nu tanımaz, inkar eder, Zatına ortak koşar, hakkında olmadık şeyler söyler. Bu insanların çoğu, kendilerini cennete götürmek için can atan peygamberlerle ...

Read more : Ne derler Hastalığı...... | Gösterim : 3162 | Cevaplar : 6 | Forum : Dini Konular

Böyle Sevnelisin......

Böyle Sevmelisin. 
Acıları kurutmalısın,yüreğindeki sayfalarda. Umut olmalı,heyecan olmalı kahverengi gözlerinde Hüzünlerden kederlerden uzak olmalısın Hayat bulamlısın,huzur dolmalısın İşte yaşamak bu,nefes almak bu demelisin Gözlerimi düşündükce daha fazla sevmelisin Bende seni senin gibi öyle sevmeliyim. Korktuğumda sıkıca sarılabilmeliyim sana, Üşüdüğümde soğuktan titredğimde Sen ısıtmalısın beni yüreğinle Çocuklaşıp ağladığımda okşamalısın ...
Read more : Böyle Sevnelisin...... | Gösterim : 1554 | Cevaplar : 2 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Sen Öl Dedin De Ölmedim Mi?..

Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da

Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi

Çölde su, mahpusta gün,

oruçta ekmek gibi bekledim seni

Sense araya korkular koydun.

Yasaklar koydun...

Şimdi nerdesin diye sakın sorma

Sen çağırdın da ben gelmedim mi?

Sen varken darılmazdım çiçeksiz ...
Read more : Sen Öl Dedin De Ölmedim Mi?.. | Gösterim : 2009 | Cevaplar : 1 | Forum : Şiirleriniz

Hadi Gel

Read more : Hadi Gel | Gösterim : 1906 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Kalp ve Nur.....

Kalbe hayat veren nur, Cenab-ı Hakk’ın kuluna cemal tecellisi ve özel desteği olduğundan, kul Rabbi’nden bu desteği istemelidir. Nur, kalbin ışığı, gıdası ve hayat kaynağı kılınmıştır. Alemlere nur ve rahmet olarak gönderilen Rasulullah Efendimiz (s.a.v) de yüce Allah’tan sürekli nur ve destek istemiştir. Konuyla ilgili onun (s.a.v) şu duası hepimiz için en güzel örnektir: “Allahım, kalbime bir nur ver, gözüme bir nur ver, kulağıma ...

Read more : Kalp ve Nur..... | Gösterim : 1016 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Aşk Nedir ?

Aşk  nedir

Aşk  ebedidir

Aşk  sebebindir

Aşk  dönmemektir

Aşk  sahiplenmektir

Aşk  pişmanlık değildir

...
Read more : Aşk Nedir ? | Gösterim : 803 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4